Şimdi Ara

Eylül geldi, Fiyatlar artmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkı bir fiyat takipçisi olarak gördüm ki;Eylül ayında çoğu otomobil firmaları sıfır araç fiyatları ortalama 1.000-1.500 TL artırmışlar.

• ben fiat fiyatlarını takip ediyorum, 1500 TL indrim var.. agustosa göre..
  • Chevrolet'te bu fiyat arttıran firmalardan.

Bir ara 33 bin civarına düşen Cruze LS HB
    Şimdi 36 bin lira..

Ayrıca Haziran-Temmuz ayına oranla ortalama 1.500 lira fiyat artışı var.

Eskiden kampanyalar yapılırdı şimdi ortada kampanya yapan firmada yok..
  • Kasım'da auto-show var, öncesinde markalar burnundan kıl aldırmayacak sanırım, bu sene 2013 tarihli üretimli modellerin 2013 model olacağından dolayı çok enteresan bir sene olacak. hem satış stratejileri, modeller açısından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Chevrolet'te bu fiyat arttıran firmalardan.

Şimdi 36 bin lira..

Varsa yoksa sıfır faizli kredi kampanyası. Ne zaman showroom'lara gitsem kulak misafiri oluyorum, satın alanların çoğu kredi kullanıyor.
    Honda'nın %0.40 civarı faizle 20 bin TL çekersek, 12 ayda 20.700 civarında geri ödemesi var. Ama sayfalarında komisyon adı altında aldıkları 1.300 TL'den hiç bahsetmemişler. Toplam 2.000 TL fazladan ödemiş oluyoruz.
    Peşin alıcaz diyoruz hiç indirim yapmıyorlar.. Eskiden peşin parayla iş yapan herşeyi ucuza alırdı, şimdi havasını alıyor..

• arkadaşlar sakın araç almayın bu aylarda bekleyin 2013ü çok iyi kampanyalar olmazsa.
  • Vw de fiyatlar degismemis , tahminim 2013 modeller verilemedigi icin cok artis olmayacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi 36 bin lira..

Bu araç aylardır hiçbir bayide yok. Hangi bayiye sorsak o model gelmiyor Türkiyeye dediler. Olmayan araç için indirim bindirim pek bişey ifade etmiyor yani.
  • Talep var neden indirim yapsınlar ki?
  • satışlar düşmeye devam ediyor, 2013 Avrupa için zor geçecek ekonomik açıdan bundan Türkiye de etkilenecek o zaman fiyatlar aşağılara inmeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Şimdi 36 bin lira..

Bu araç aylardır hiçbir bayide yok. Hangi bayiye sorsak o model gelmiyor Türkiyeye dediler. Olmayan araç için indirim bindirim pek bişey ifade etmiyor yani.

LT Model icinde aynisi gecerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

satışlar düşmeye devam ediyor, 2013 Avrupa için zor geçecek ekonomik açıdan bundan Türkiye de etkilenecek o zaman fiyatlar aşağılara inmeye başlar

2012 başında da millet yine aynı şeyi diyordu ancak keşke 2012 başında alsaydık,daha uygundu fiyatlar.

Euro düşüyor adamlar hala zam.Bügün gazetede gördüm,citroen işçi çıkmaya devam edip üretimi azaltarak fiyatları artıracakmış.
  • amaç yıl sonun da boy boy reklam yapabilmek için şimdi fiyatları şişirip sonra aaa bakın 3000-4000-5000 tl indirim yaptık demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Şimdi 36 bin lira..

haziran ayında sadece HB modellerinde 2.400TL indirim olmuştu.
    Amaç HB satışlarını arttırmaktı, diğer NB modellerde fiyat indirimi olmadı.
    amaçlarına ulaşıp Hb satışlarını ve yollarda görünürlüğünü arttırdılar.

haziran ayı içinde WTCC olmayan paketlerde de satış arttırmaya yönelik indirim olmuştu, ama ne kadar olduğunu hatırlayamadım

temmuz ayı itibari ile haziran kampanyası sona erdi ve fiyat eski yerine geldi.
    Cruze modellerine, temmuz sonunda 100TL gibi küçük bir zam geldi o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Eylül 2012; 16:31:54 >

• Renault ,aynı.
  • 0 ların bir kaç aydır takip etmiyorum ama ikinci eller aldı başını gitti MAREA aratırken max 15k yazardım şimdi 16k yazıyorum yinede temiz araba çıkmıyor
  • Aralıkda 2012leri satabilmek için indirim yapacaklar.Şimdiki fiyatlar o zamanın indirimli fiyatı olur.Eylülden yazıyorum.
  • 15.12.2012 İtibariyle sıfır fiyatları izleyin sadece görcem ben o firmaları
  • Fiyatlar dahada artacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

satışlar düşmeye devam ediyor, 2013 Avrupa için zor geçecek ekonomik açıdan bundan Türkiye de etkilenecek o zaman fiyatlar aşağılara inmeye başlar

2012 başında da millet yine aynı şeyi diyordu ancak keşke 2012 başında alsaydık,daha uygundu fiyatlar.

Euro düşüyor adamlar hala zam.Bügün gazetede gördüm,citroen işçi çıkmaya devam edip üretimi azaltarak fiyatları artıracakmış.

Aynen dediğiniz gibi 2012 başında alsaydık günümüz fiyatlarına göre daha uygun alacaktık. Bence beklemekte fayda var avrupa 2013 için önünü göremiyor

Türkiye için %8-9 büyümeler gerçekleşmiyecek %5 max. gibi uluslararası görüşler var. Bende 1 senedir araba değiştirmeyi bekliyorum ama bu fiyatlar ve bu

dünya ekonomisinde değiştirmek bana akıllıca gelmediği için beklemeye devam edeceğim. Benim düşüncem Türkiye deki fiyatlar elbet azalacak insanlar kredi

ile araba alıyor, bu bir noktada piyasayı doyuracak ve 0 araç alımı daha da yavaşlayacak fiyatlar normale dönecek. En başında dediğim gibi bu şahsi

fikrimdir, eğer çok acil arabaya ihtiyacınız yoksa sadece keyfi olarak araç değiştireceksiniz bekleyin derim 1-2 sene daha.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.