Şimdi Ara

Eylül'de C5 Aircross geliyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: catalyst

Arkadas egea sandi heralde.

Alıntıları Göster
    Daçya var dime Ufuk hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinde çok yakında yazıyor,ne zaman gelip hangi fiyatla giriş yapacağı hakkında malûmatı olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Sitesinde çok yakında yazıyor,ne zaman gelip hangi fiyatla giriş yapacağı hakkında malûmatı olan var mi?
    daha bugün c4 cactus için citroen bayisine gittim. satış temsilcisi c5 aircross 200bin tl civarı ülkemize gelecek dedi.
  • Dizel fulü 80 bin olursa düşünüp kararımı veririm.

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    normalde 50 bini bile geçmemesi gerek ama işte... neyse
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    200k veren 3008 alır üvey kardeşiyle niye uğraşsın?numunelik bir kaç tane satılır artık

• 3008 ler bıle 250 bın tl etıkete ulaşmıs. Malesef 150 bın ustu aracların artık cok satma sansı yok bızım ulkenın gelırı bellı
  • Bu yakındalar hiç bitmez. Bu ekonomik tablo ile

• Düşünsenize bunun 180'lik BlueHDi EAT8'ini 30.000 liraya aldığınızı düşünsenize...
    30.000€...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 17 Mart 2019; 22:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Düşünsenize bunun 180'lik BlueHDi EAT8'ini 30.000 liraya aldığınızı düşünsenize...
    30.000€...
    Düşünemedim,ufkum yetmedi 😃

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Hocam bırakın ufku hayallerime bile giremiyor. Biz 100.000 liraya sıfır octavia ambition(baz) bulamıyoruz adamlar 85'e a8'i sıfır alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 17 Mart 2019; 22:32:56 >
  • bugun bir bayiye sordum Eylul ayi diyor,ama web sayfasinda cok yakında demisler,
  • Ticarisine 150bin isteyen PSA buna 250 ister ...
  • bu phc amortısor hiç ıyı olmamıs keske eskı sıstemı gelıstırselerdı daha konforlu olurdu . malıyetlerı dusurmusler mlsf. Yine normal amortısore gore bır tık konforlu ama pnomatık sistemelre gore daha zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Ticarisine 150bin isteyen PSA buna 250 ister ...
    c4 cactus test ıcın gıttım amortısor ahım sahım konforlu degıl cok az fark var hatta koltuktan dolayıda olabılır tam cozemedım. C5 fıyatını sordum mlsf dedıgın gıbı 250 cıvarlarını ongoruyorlar çöp
  • shine donanım icin kaparo verdim. Mevcut aracım 3.20i ed, 2.cocuk ve bir bakıcı sonrası sığamadigimiz için uzulerek bu değişikliği yapmamız gerekti. 3 ay boyunca tüm SUV lari test ettikten sonra ihtiyaçlarım ve zevklerim doğrultusunda ds7 ye karar vermiştim. C5in fiyatlarını ve özelliklerini öğrenince 3 günde bu araca karar verdim. Tercih sebeplerim şunlar;
    1. süspansiyon, ds7 deki active scan suspension beni mest etmişti. Citroendeki kademeli hidrolik destekli suspansiyon da çoğu premium markanın konforundan daha iyisini hissettiriyor.
    2. Birbirinden bağımsız hareket edebilen 3 arka koltuk. Saft tuneli yok. Boylece arkada cok rahat 2 cocuk koltuğu ve 1 yetiskin seyahat edebilir. 3 isofix var arkada.
    3. Kizakli koltuklar sayesinde 720litreyi bulan bagaj hacmi
    4. Dur kalk özellikli adaptif hiz sabitleyici ve yarı otonom sistem. Bunu ds7 de test etmiş ve hayran kalmıştım.olmazsa olmazim.
    5. Donanım olarak cok dolu bir arac, psa grubuna bu konuda hayranım. Serit takip, çarpısma onleyici fren, acc, hayalet ekran, koltuk isitma,elktli bagaj park asistani vs.
    6. Fiyat, ds7 ye ikinci el 300 vermeye hazırlanırken bu hoş bir sürpriz oldu. 240bin tl ve 4 sene garanti de cabası.

Eksileri tabiki var, malzeme kalitesi ds7 gibi değil. Arka koltuk ve direksiyon ısıtma yok. 2.el de zayıf. Dış görünümü çok başarılı değil. Bagaj cepleri yeterli değil. 360 park görüş işlevsel değil. Muzik sistemi vasat, niye focal yok anlamadım. Markanın yeni modeli, eksikler bu partide ortaya çıkar sonraki partilerde düzelir. Ve tabiki performans, en cok özleyeceğim şey ama suv kategorisinde normal bu.

Aracı teslim aldıktan sonra detaylı izlenimlerimi aktarırım. Yurtiçi çok fazla inceleme kaynaklari yok ama merak edenler için yeteri kadar yabancı kaynak mevcut. Showroomlarda test araçları mevcut. 

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sitede fiyat var 192 baz dizel modeli, olası bir ÖTV indirimi ile 110 bine peynir ekmek den fazla satılabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme kalitesi ve işçilik maalesef kötü. 3008 ile kıyaslanacak durumda değil. Tek artısı bagajının büyük olması ve arka bağımsız koltuklar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.