Şimdi Ara

Eyefinitiy?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu başlıktaki olanı intel de oluyormu olmuyormu ? Oluyorsa nasıl yaparım islemcim intel bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz. Eyefinity bir AMD teknolojisidir. NVIDIA'da bunun benzeri iş göreni Surround olarak adlandırılmıştır. Intel'in böyle bir çözümü yok.

EDIT: Intel derken sadece HD serisinden tümleşik GPU sahibi olduğunu varysaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 14 Nisan 2015; 17:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Olmaz. Eyefinity bir AMD teknolojisidir. NVIDIA'da bunun benzeri iş göreni Surround olarak adlandırılmıştır. Intel'in böyle bir çözümü yok.

EDIT: Intel derken sadece HD serisinden tümleşik GPU sahibi olduğunu varysaydım.

Hocam kisacasi intel core i7 4790K ve gtx 980 var evganin olur mu ?

• Olur. Nvidia kullandığına göre buna Surround diyoruz. 3monitör +1 adet kılavuz monitör bağlayabilirsin. Ben Eyefinity kullanıyorum memnunum. Çok keyif alacaksın şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Olur. Nvidia kullandığına göre buna Surround diyoruz. 3monitör +1 adet kılavuz monitör bağlayabilirsin. Ben Eyefinity kullanıyorum memnunum. Çok keyif alacaksın şimdiden hayırlı olsun.

Saolasin hocam o ek monitörü 4. Yu nasıl yapıcaz klavuzu olarak
    Edit:klavuz ne işe yarıyor ?
    Edit 2:ben 3 monitör alırsam tek bilgisayardan 1 monitör le oyun 1 monitör le render 1 monitör le sosyal medya hesabıma girebilirmiyim yoksa illaki 3 ile oyun mu oynayacağım eğer bu şansım varsa ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitwinner -- 14 Nisan 2015; 20:26:25 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

Olur. Nvidia kullandığına göre buna Surround diyoruz. 3monitör +1 adet kılavuz monitör bağlayabilirsin. Ben Eyefinity kullanıyorum memnunum. Çok keyif alacaksın şimdiden hayırlı olsun.

Edit 2:ben 3 monitör alırsam tek bilgisayardan 1 monitör le oyun 1 monitör le render 1 monitör le sosyal medya hesabıma girebilirmiyim yoksa illaki 3 ile oyun mu oynayacağım eğer bu şansım varsa ne yapabilirim ?

İstediğiniz şekilde ayarlayıp kullanabilirsiniz.
    3 monitör ile oyun oynamak çok keyifli oluyor onu belirteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Nvidia PhysX Kurulum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

İstediğiniz şekilde ayarlayıp kullanabilirsiniz.
    3 monitör ile oyun oynamak çok keyifli oluyor onu belirteyim.

Saolasin hocam büyük ihtimalle 1 ile render 1 ile ile ps4 diğeri ile normal pc oyunu oynarım sıkılırsam 3 nu aynı anda oyuna entegre ederim :)

• Keyfinizin bilir.
    Ben çoklu monitör kullanmaya başlayalı beri (10 sene olmustur)tek monitör geçmeyi hiç düşünmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Keyfinizin bilir.
    Ben çoklu monitör kullanmaya başlayalı beri (10 sene olmustur)tek monitör geçmeyi hiç düşünmedim

Hocam anlaşılan bayagi keyif almissiniz sizin adınıza sevindim :) bu arada hangi oyunları oynadıniz üçlü olarak? bf4 felan nasıl olur sizce 3 tane 24 " monitör yapacağım o yüzden hepsine bakamam diye korkuyorum ama mesela youtube da izledim yarış oyunları felan çok güzel oluyor sizce fps oyunlarında iyi olurmu ? (Bf4 /cod )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitwinner -- 15 Nisan 2015; 18:48:40 >
  • quote:

Olmaz. Eyefinity bir AMD teknolojisidir. NVIDIA'da bunun benzeri iş göreni Surround olarak adlandırılmıştır. Intel'in böyle bir çözümü yok.

bencede..
  • Ben de çoklu monitör kullanmayı düşünüyorum. Kullandığınız monitörün sağ/sol çerçevesinin kalınlığı ne kadar acaba? Bende S23B350H var. Yaklaşık 1.6cm çerçeve kalınlığı var. Sizce bir sıkıntı olur mu? Yoksa monitörü değiştirmeli miyim?
  • Sizin kullanmayı düşündüğünüz monitör nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt00

Sizin kullanmayı düşündüğünüz monitör nedir acaba?

Asus VG248QE 24-Inch LED-Lit Monitor (oyun monitöru) hocam

• Şu anda 27'' monitör kullanıyorum. Bundan önce bende eski monitörlerden 1440x900 3 adet toplayıp 4484x900 çözünürlükte kullanıyordum. Monitörler 19'' olmasına rağmen verdiği zevk çok ayrıydı. Şu anda ki kullandığım monitörden aynı zevki alamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok keyifli bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Şu anda 27'' monitör kullanıyorum. Bundan önce bende eski monitörlerden 1440x900 3 adet toplayıp 4484x900 çözünürlükte kullanıyordum. Monitörler 19'' olmasına rağmen verdiği zevk çok ayrıydı. Şu anda ki kullandığım monitörden aynı zevki alamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok keyifli bir şey.

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lt00

Ben de çoklu monitör kullanmayı düşünüyorum. Kullandığınız monitörün sağ/sol çerçevesinin kalınlığı ne kadar acaba? Bende S23B350H var. Yaklaşık 1.6cm çerçeve kalınlığı var. Sizce bir sıkıntı olur mu? Yoksa monitörü değiştirmeli miyim?

Benim monitörlerin çerçeve kalınlığı sizinki kadar yok ama yine de kalın.
    Ben şunu düşündüm bi arahttp://www.vatanbilgisayar.com/philips-23-234e5qdab00-genis-ekran-led-ips-monitor.html#galeri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.