Şimdi Ara

Ey Ahali Toshiba G900'ü Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Asus P535 ve Toshiba G900 arasında kalmıştım.Ama G900 klavyesi,ekrani,rami ve grafik çipi nedeni ile tercih ettim.Bu telefonu kullanan var mı?Artısı nedir eksisi nedir?USB Host düzgün çalışıyor mu?Kulaklık sesi nasıl?Çünkü o ekranda otobüste DivX film izleyip evimde Wireless den internete gireceğim.En fazla nekadarlık hafıza kartını görüyor?8 gb flash diski USB Host olarak bağlasak görür mü?Şimdiden teşekkür ederim.

• Divx izlemede çok başarılı sayılmaz. Özellikle çok hareketli sahnelerde baya yetersiz kalıyor. USB benim beğendiğim en güzel kısmı. 40 GB Bluemedia Photo bank external diski (disk elektiriği USB den alıyor, external adaptöre ihtiyaç duymadan çalışıyor) takıyorum babalar gibi kullanıyorum :D . USB den pc klavyesi bağlayanlar falan varmış ama ben hiç denemedim. 8Gb flash denemedim ama 4GB Corsair Voyager GT de bu gune kadar tek bir problem bile yaşamadım. Wireless ı benim için yeterli kalitede. Evde, İstanbul sabiha gökçen havaalanında, antalya havaalanında, okulda ve bir sürü kafede sorunsuz kullandım. Kulaklık sesi konusunda bir şey diyemiycem çünkü daha hiç müzik dinlemedim, ama telefon görüşmeleri için çok iyi çünkü cadde de yürürken yanından araba geçerse telefonda hışırtı oluyo ve konuşmak zorlaşıyor, kulaklıkta böyle bir problem çıkmıyor.

Aklıma gelenler bu kadar,

Başka merak ettiğin yönler varsa sorabilirsin,

iyi çalışmalar

• aletin kendi topiği var zaten, dallandırmaya gerek yok, bir çok sorunun cevabı var orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.