Arkadaşlar merhaba. Exxen spor üyeliği alsam netflix deki gibi 4 kişi farklı hesaplardan aynı anda şampiyonlar ligi maçlarını izleyebiliyor mu ? Yani 4 kişi ortak kullanılabiliyor mu ? |
Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Bende merak ediyorum. Aynı netflix gibi farklı hesaplardan aynı anda maçlar izlenebiliyorsa grup kurmak isteyen mesaj atabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam üyeliği olan forumdaş ile deneme yapabiliriz. Eğer exxen izin veriyor ise ortak olunabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.turkcell.com.trEXXEN’de 1 Ay Ücretsiz & Reklamsız Üyelikhttps://www.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar/exxende-1-ay-ucretsiz--reklamsiz-uyelik
-
Geçen sene kullanılıyordu hala aynı mı bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1080p 25fpsdi en son düzelttiklerini sanmıyorum geçen sene şikayetede yazdım aradılar yayınlarımız 4k 60 fpsmiş diyolar internete laf atıyorlar hayır trt4kda maç izlemesek 4kyı bilmeyeceğiz dalga geçer gibi cevap veriyorlar 1080p 50fpsede razıydım ama teknik ekibi çok bilgisiz fiyatlara bu kadar zam yapmışken keşke yayın kalitesinede el atsalar
Nereye muhteşem mübarek 25 kare yayın yapıyorlar internetteki yabancı kanalların kaçak yayınları bile 60 fps bulunuyor gözü ağrıyor insanın izlerken
Exxenspor sezonluk paketini kaldırmış.
-
EXXENSPORtwitter“🇸🇦 Tüm dünyanın dikkatlerini üstüne çeken Suudi Arabistan Pro Ligi 🇳🇱 Yetenek deposu Eredivisie İki büyük ligin dev heyecanı, gelecek sezon TV8,5 ve EXXEN ekranlarında olacak.”https://twitter.com/exxensport/status/1689258216801107968
-
Galatasarayliyim...Exxen reklamsiz spor paketine üye arayan varmı arkadaşlar ...
Galatasarayliyim... Exxen reklamsiz spor paketine üye arıyormusunuz hocam...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şampiyonlar ligini aynı anda kaç kişi izleyebiliyor bilgisi olan yok mu hiçbir yerde cevabını bulamadım
1 kişi hocam.
-
Geçen sene aynı andan iki kişi izleyebiliyor demişlerdi bu sene kaldırıldı demek ki
Adamlar exxenspor yıllık paketini bile kaldırmışlar hocam. exxen sitesinde yıllık exxenspor paketi yok.
Aynı anda 2 kişinin izlemesi bana mantıksız geliyor :)
-
UEFA haklarının Exxendeki son senesi. Muhtemelen Mayıs ayında bitecek sezon için insanlardan fazladan para alıp kendimize hakaret ettirmeyelim diye yıllık paket alımını kapattılar.
Az önce bişey farkettim.
Eğer Exxen üyesi iseniz, spor paketini de ekleme isterseniz, almak istediğiniz paketin 22.63₺'sını geri iade ediyor.
-
Acun abim yine yapıştırmış zamı :)
https://www.donanimhaber.com/exxen-uyelik-ucretleri-2023-exxen-ne-kadar--152298
-
exxen üyesi iseniz derken hocam ana paketi alıp sonrasında mı spor paketini almalıyız bu 22 lira iade için
-
Yok hocam yok meğer zam öncesi yıllık paketi kaldırmışlar. Bugün zamlı paketler görücüye çıkınca sezonluk paketi aktif etmişler. Ana konuya ekledim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X