|
Exxen alacak mısınız (2. sayfa)

-
-
Diğer arkadaşların da dediği gibi Acuna para yedirmem. Adam zaten yıllarca bizim paramızı yeterince yiyip buralara kadar geldi.
Tek üzüldüğüm nokta Konuşanlar'ın bu gereksiz platforma geçmesi oldu. Oda tahmin ediyorum ki yaptığı hatanın farkına zamanla varacaktır.
Youtube'da ücretli abonelik yapsaydı gene satın alır izlerdim ama bende sizdenim deyip Exxen gibi bir platforma bir anda geçmesi Hasan Can'ı bir zaman sonra üzecektir diye tahmin ediyorum.
-
niye alayım ki?
-
Spotify ı beleş kullanan adamız biz exxene mi para vereceğiz. Şuan sadece amazon prime a para veriyor. Oda sırf hepsiburada gibi firmalardan kurtulalım diye jeff amca türkiyeye biraz daha önem versin diye. Geriye kalan herşey için telegram ve torrent ile çözüm var.
-
Yıl 2020 olmuş. Hâlâ TV mi izliyorsunuz? Bir de üstüne para vererek? İnternette her şey zaten elinizin altında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Aralık 2020; 10:36:6 > -
Bir reklamlı üyelik var ucuz birde reklamsız üyelik var pahalı -
Diziay gibi sitelere hemen düşeceği için ilgili çeken bir şey olsa bile almam
Zaten şuan orada ki tek iyi içerik yapabilecek kişi Tolga Çevik gerisini salla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exxen almam
Günümüzde 50 mbps ortalama bir internet hızına 120 lira para ödüyoruz.
Hal böyle olurken hiçbir dijital platforma para vermem. Torrent elimizin altında.
Ayrıca para verilecek bir yer gibi görünmüyor. YouTube çöplüğünden kendine proje yapmış Acun bey.
quote:
Orijinalden alıntı: Asaf1
Diziay gibi sitelere hemen düşeceği için ilgili çeken bir şey olsa bile almam
Zaten şuan orada ki tek iyi içerik yapabilecek kişi Tolga Çevik gerisini sallaTelif sistemi bluTv gibi olursa kolay kolay her siteye düşmez. Çok iyi araştırmak lazım. Bugün netflix dizi ve filmleri her yerde. Ama blutv öyle değil.
Onlarda telegram da dolu hocam ya
Şahsen sadece Tolgshow için
Aleyna Tilki Enes Batur o konuşanlar da ki adam sonra Zeynep şarkıcı olan Ali Biçim ile o yanında mı arkadaşı daha liste uzar gider...
Bu tiplemeleri izleyenler 5-15 arasıydı genelde zaten ücretsiz iken YouTube aboneleri belli izlemeleri belli sence kaç kişi bu yeni exxene abone olur ?
Bence 1-2 ay içinde zarar eder Acun aldığı takım zaten bile küme hattında
Bence iyi olduğu Kurgu Şov bölümünde kalmalı SURVİVOR O SES MASTER CHEF devam etmeli daha çok içerik istiyorsa Var mısın Yok musunu veya Acun Firarda yı geri getirsin
Siz bu projeye de para yedirmeye başlarsanız belki yakında değil ama uzun zamanda youtube da izleyeceğiniz kaliteli içerik de kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 22 Aralık 2020; 11:28:2 > -
Senin kaç paranı yedi tam olarak Acun?
-
Hayır. Acunun hiç bir programını beğenmiyorum, bana hitap etmiyor. Çok güzel programlar olsa dahi para vermem o da ayrı bir konu.
Kesinlikle Hayır.
-
netflixin zamanında yaptığı gibi ilk ay ücretsiz gibi bir hizmet sunarlarsa yararlanırım, bakarım bütün içeriklere hoşuma giderse devam.
-
Kesinlikle almayacağım. Kendisi çok ahlaklıymış gibi ahlak dersi veren acun’a para kazandırmam -
Ülkesinde yapılan her şeyi kötüleyen. Aşağı çekmeye çalışan.
Dış ülkelerde yapılan her şeye ilah gibi bakan. Kötü bile olsa toz kondurmayan.
Kendi ülkesindeki işleri yerin dibine sokan tek ülkeyiz sanırım.
Bu kafa yapısı ve bu insanlar olduğu müddetçe ülke gelişmeyecek.
Hatta bu insanlar; sürekli ülke çok geride, hiçbir şey yapılmıyor, gelişime açık değil falan diye zırvalayanlar ile aynı insanlar.
-
Konuşanlar için alınır acayip gülüyorum programa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X