Şimdi Ara

Extreme Uo Shard!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence Güzel bir server gelmeyk isteyen buyursun.

• Ne kadar güzel server tanıtıyorsun
  • ya ben o serverın Owner'ı yada Admini Değilim,Playerıyım.

Şimdi Özelliklerini yazsam adama göre kötü bana göre güzeldir ama adam girsin sitesine baksın o kadar da zor bir şey değil
  • okadar begenmedim idare eder ama cok küfür ediyolar.bitanesi Allah a küfür etti forumlara koyacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cordelia1912

ya ben o serverın Owner'ı yada Admini Değilim,Playerıyım.

Şimdi Özelliklerini yazsam adama göre kötü bana göre güzeldir ama adam girsin sitesine baksın o kadar da zor bir şey değil

Bir serverin özelliklerini tanıtmanla staff olmanın alakası yok

eger burdan oraya player gelmesini istiyorsan gelecek playeri ikna etmelisin ne gibi sistemleri var nası avantajlar var vs..
  • ben suanda cok kötü durumdayim o serverda bende kötü bir izlenim birakti bir insan tanriya basit şekilde küfür edebiliyor ateist olabilir ama inanclari saygısı olmasi lazim din akıl ve irade ile bulunur forumlara yazdım screen shot koydum yetkililer hala gereyegini yapmamakta ısrar ediyorlar ve cok sacma geldi sıkıcı baska server varsa orda oynamak isterim.
  • gelirseniz yardımda bulunabilirm

Nick : Pancho Faithful
  • lan pancho doritos bende ordaki batsu ve suan kapali rezil bi durum ben acikca begenmedim cok sacma playerler cok küfür ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

lan pancho doritos bende ordaki batsu ve suan kapali rezil bi durum ben acikca begenmedim cok sacma playerler cok küfür ediyor.

playerların küfür etmediği bir ortam gorürsen banada sole tekrar uoya başlıyayım ?
  • ama tamam iyi güzel hoşta adam staffin yaninad küfür ediyo staff tınlamyior 12 yaşlarında stafflar var .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

ama tamam iyi güzel hoşta adam staffin yaninad küfür ediyo staff tınlamyior 12 yaşlarında stafflar var .

Her Server da küfür vardır,staff ın yanında da dahil + staff lık için yaş pek fazla önemli değil saygının ve bilginin önemi vardır adam başlamıştır 7 yaşında ultimaya 8 senedir oynuyodur al sana bal gibi 15 yaşında staff.
  • Cordelia sende abarttın be 7 yasında zaten yenı okuma yazma ogrenıyo barı 8 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: !_QuentonRemix_!

Cordelia sende abarttın be 7 yasında zaten yenı okuma yazma ogrenıyo barı 8 de

Baba ister inan ister inanma bizim arkadaşa yedi yaşında örendi bu oyunu Sanane de mi ne başlamış bende inanmıyodum ama çocuğa abileri öretmiş cafeden.

Bir sürü shard da oynadı çocuk su an 17 yaşında.
    Nick:Draw X De Sante :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 10 Temmuz 2007; 16:16:39 >
  • Bu serverın kaçıncı açılışı milyon oldumu Sürekli açılıyo kapanıyo yeter bıktık kasmaktan sizde girmeyin beyler başka yerler bulun burası berbat
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 26 Haziran 2009; 16:41:54 >
  • Batsu 12 yasında staff olmasını kötü olarak almaman lazım!
    Ayrıca staffın yasına değil command ve script bilgisine bakılır alınırken...
  • sordum öyle bişey yok diyolar 12 yasinda bizim arkda israr ediyo stafflar gercekten iyi ama bazi sacma sistemler var server eglenceli geciyor quest muest yapiyolar hergün hemen hemen hediyeler falan dagitiyorlar action bol stafflar arkadaş gibi cok ciddiler ama yeri gelince eğlendirmeyi bilyiolar.
  • Server da Action sistemi çok saçma.Neymiş Brite ev kurulamazmış sanane yaw istersem Dağa kurarım evimi neymiş merkez moonglow muş orada action olcakmış yok böle bir şey ya,abi healtin 99 oldumu mavilere gz ye giremiyor bu kadar mı saçmalık olur.Zaten moonglow action için elverişsiz bölge bir de mavilere zulüm moonglow da ev kurmak ayrı bir zulüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cordelia1912

Server da Action sistemi çok saçma.Neymiş Brite ev kurulamazmış sanane yaw istersem Dağa kurarım evimi neymiş merkez moonglow muş orada action olcakmış yok böle bir şey ya,abi healtin 99 oldumu mavilere gz ye giremiyor bu kadar mı saçmalık olur.Zaten moonglow action için elverişsiz bölge bir de mavilere zulüm moonglow da ev kurmak ayrı bir zulüm

aynen suankapali sacma ya moonglowa gzye hp az giremiyorsun britte action olur adam diyorki burasi nebula gibi bazi scriptler var dedim eeger nebulanin kopyasini yapmaya calismissaniz moondaki hikayeyi kaldirin yaw esas orjinal iş brittir abi. gelir pklar brit mezari kapatir sonra bizde içeri dalariz pvp action aşk sevhet hepsi bir aradadir.

• Girmeyin pişman olurusunuz emeginize yazik oyunu biraktim ve igrtenc server girince bana hak vereceksiniz phde kapatilmiş diyolar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.