Şimdi Ara

Extrem e neler oluyo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu aksam servera giremiyodum sitesine baktim c4 e geciyoz diyo acaba nerler olcak benim charlar hikeyeye baglar mi a grade silah alicaktim paramda gidecek sanirim.

• Daha bişey belli değil, şu anda sadece testte, yapılan ilk açıklamada charların itemlerin (tatoo lar dışında) tamamen duracağı söyleniyordu. Şimdilik senin gibi 70bin (L2X oyuncu sayısı) oyuncu ile birlikte bekliyoruz bakalım.
  • hmm demek teste aldılar ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yokmu Fistan benim pek ingilizcem yokta anlayamam senin bildiğin bişi varmı acaba bende merak ediyorumda
  • c4 ü teste aldıkları için server lar down durumda c4 clienti çekin ama yüklemeyin bizden haber bekliyon diyolar bizde zaten çekmiş olduğumuz c4 install dosyasına basmak için bekliyoruz server ların ne zaman geleceği belli değil
  • acaba ben c4 oynayabilecekmıyım?? bu lanet dosyaların hiçbiri inmiyo yaff eğer indiremezsem arkadaşlar banada c4ü cd veya dvd ye çekip gönderebilirsiniz dimi parası neyse veririz artık..
  • c4 clienti nerden çekcez peki arkadaşalr orda mirc. falan yazmış gerçi bende mirc ta kurulu ama linke tıklayınca sayfa görübtülenemiyor hatası veriyor. bi el atın linki bulalım
  • c3 clientinin çekildiği yerden ana siteden...
    lineage2.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komik yada Kötü Sorular +16
    17 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • offial siteden file planet icin link var offical daki link neden se yanıt vermiyor ama file planet calısıyor galiba
  • bu C4 kendi sitesinden indirmek istiyom ama hata veriyo
  • l2x e gittigidiyor a uye oldu artık lag olsun down yada Full genelde oynanmayacak bir hal aldı.
  • beyler ordan burdan şurdan demeyin biri biliyosa adam gibi link koysun şuraya. offical demeyin. offical file planet a yönlendirmiş. oradanda indirilmiyor. ya da bi çok kişi gibi bende indiremedim. biri lütfen laf salatası yapmadan link koysun
  • evett arkadaşlar Lineage II chronicle 4: Scions of Destiny gama client donload linkk

http://www.fileplanet.com/ en once uye olunnn veee siteye girdiginizde şaşirmayin ücretli oldugunu goreceksiniz free

olanida var

indirme işlemini kendinin donload manager programiyla yapiyorr onu da kendi yukluyorr

yaklasik 2.4gb

HADİ kolay gelsin

• Offical site nin linki bu ancak calısmıyor
    ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip

ornek link olabilir ama unutmamanız gereken bisi var 6,95 e file planet e uye olmanız gerek yoksa indirmenize izin vermeyecektir suanakadar 54 bin ksii indirmis burdan...

http://www.fileplanet.com/lineage2/

• hem file planet da bir sürü "download now" adında link var hangisine tıklayacağız.
  • Y.a arkadaşlar artık c3 de oynuyamıyacakmıyız ben bunu indireni kadar öldüm 2.4 gb nasıl indiricem.
  • Demek 2 gündür bu test olayı yüzünden giremiyodum
    Ama olsun çoğu server geçti zaten C4 'e buda geçsin İndirmesi biraz zahmetli olcak gibime geliyo
  • TITAN 4 SAAT IÇERISINDE HAZIR OLACAKMIŞ. DIĞER SERVERLARDA ILERLEYEN SAATLERDE AÇILACAK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

TITAN 4 SAAT IÇERISINDE HAZIR OLACAKMIŞ. DIĞER SERVERLARDA ILERLEYEN SAATLERDE AÇILACAK.

C3 olarak oynayabilecekmiyiz?
  • oleyyyy beee FİSTAN buu sevindirici haber

peki bu pachler filan nasil olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xNeox -- 28 Şubat 2006; 19:29:06 >

• Update edince oyunu girerken sorun vermeye başladı.Bu nasıl düzelir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.