Şimdi Ara

Extrem e neler oluyo ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Fistan

TITAN 4 SAAT IÇERISINDE HAZIR OLACAKMIŞ. DIĞER SERVERLARDA ILERLEYEN SAATLERDE AÇILACAK.

oyunu patchlemediler ama
  • Oyun C4 e mi geçti tam olarak?
  • ya 4 SAAT I geçti hala gelmedi TITAN offfffffffffffffffffffffffff

• ben 1 saat kadar oynadım tıtanda ama sonra gıttı 2 saattır yok.
  • evet sadece test için titan ı bi açıverdiler, ama halen bayağı eksiği vardı , yinede güzeldi, diyer yerlerdeki zımbırtı c4 lerden değil, boşuna en iyi private server demiyoruz

bunun dışında eski clientlerden artık toptan kurtulabilirsiniz (yinede kurulum dosyaları dursun kenarda bir yerde) server sadece C4 client i ile çalışıyor, C4 client ini çekiyorsunuz, yeni updater ı l2x in anasayfasından çekip otoupdate yaptırıyorsunuz (10mb) bu kadar , sonra serverı bekliyorsunuz
  • YA BEYLER BU NEZAMAN DÜZELİCEK YADA NEZAMAN C4 E TAM GEÇİŞ YAPACAK KAFAYI YIYECEM YA
  • fileplanet e uye oldum.giris yapiorum download manager da kurulu pc imde ama download a tikladigimda ustte kuck bi pencere acilio sonra o kapanio ve cikis ypaarak baska bi sayfaya yonlendiriyo.Ve sonuc olarak aq oyununu indiremedim kac saatir kafayi yedirtti bi bilen varsa yardimci olsun
  • bende aynı sorunu çekiyorum dostum biz bu c4 denilen mereti indiremeyeceğiz lanet telekomun bağlantısı yüzünden

zaten birgün adam gibi birsey indirebilirsek dünyanın sonu geldigini düşüneceğim oynatacağım artık

• o dowloand managerda birseye yaramiyo dandik program...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 1 Mart 2006; 16:32:02 >
  • yanlış. çok iyi bi program. rahatca bilg. kapatıp tekrar açtığında kaldığın yerden devam edebiliyorsun. ayrıca hızlıda çekiyor.
  • Ya beyler ben l2ex deki up yükledim c4 up etti ve oyuna girdi ama bütün titan ve diyerleri çökmüş gözüküyor eyer bu böyle oluyorsa 15 dakika sürer
  • ya bu l2ex C4 gecince C3 oynuyamicazmi?????????????????
  • C4 ü indiremiyorum kafayı yiyecekeml2ex de birsürü site vermiş indirile bilecek ama indirmiyor arkadaşlar lütfen bana yardım edin indireniniz varsa o sayfayı yazın açiil
  • YA ARKADAŞLAR LİNEAGE2 NİN KENDİ SİTESİNDEN İNDİRMEYE ÇALIŞTIM 256 MB İNT HIZIM VAR AMA 168 SAAT DİYOR VE 4.55 YÜKLÜYOR DAHA HIZLI NASIL YÜKLERİM YAAA
  • ühühühühüü2.4.gb indirmek istemiyorum zaten c3ü indirmek işkence gibiyidi napıcam yaaa
  • Arkadaşlar c3 oyun geri dönmüş sonunda bunu öğrene arkadaşa ty haberiniz olsun c4 te çok hata çıkmış
  • yapmanız gereken oyunu tamamiyle hatasız silip yeniden yüklemek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.