Şimdi Ara

Extra'dan Yeni Server Tavsiyesi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Intella

quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

Extra'dan Yeni Server Tavsiyesi !

Açılacak olan yeni serverda ciddi anlamda oynamayı düşünenlere buyurun profesyonel tavsiyelerim.

1) Server Açıldığı an oyuna girin.
    2) Asla Görev yapmayın.
    3) LvL 10 olduğunuz gibi gold ticketı sabah sabah çalıştırın.
    4) LvL 10 olduğunuz gibi hemen bir tane pet alın.

5) 4lü Partyden hiç çıkmayın.
    6) gap 0 gidin.
    7) master weapon skill olarak 2 tane skill açın asla 3.yü açmayın.

eğer ki bu dediklerimi yaparsanız emin olun serverda yüksek lvl larda üst sıralarda yer alırsınız.

Ps: bunu çoğu profesyonel oyuncu biliyor ve uyguluyor zati lakin amacım bilmeyen fakat ciddi anlamda ben bu serverda oynayacağım diyenleredir öğretilerim.

silk parasını sen ödeyeceksen sorun yok!

silk almayacaksan hiç oynama sen zati

• illa bi konu acıldıgında laf sokusturcak birileri bulunuyo bu forumda vızır vızır hiç susmuyolar ya
  • Şunu bir netleştirelim.Önce level kas sonra farm yapın diyorsunuz galiba.Başta söyleseydizi ya şunu.Farm bir hastalık yakalanan kurtulamaz.Nerden mi biliyorum.Bilmiyorum yaşıyorum.Çok geç kaldınız.
  • Bu forumda birileri bilgilerini açıklıyor .. Oturup yazıyor uğraşıyor... 1 tane geyik geliyor hemen mualefet oluyor.. Haklısın noob1

Bu arada bilmeyenler için yararlı bir bilgi.. Ama bu kadar çok sırları açıklarsanız bizim bir değerimiz kalmıyor.. Zaten Sro'dan herkes anlamaya başlayınca zevki kalmamaya başladı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Şunu bir netleştirelim.Önce level kas sonra farm yapın diyorsunuz galiba.Başta söyleseydizi ya şunu.Farm bir hastalık yakalanan kurtulamaz.Nerden mi biliyorum.Bilmiyorum yaşıyorum.Çok geç kaldınız.

hastalık konusunda sana katılıyorum...insanın 300 total mastery çerçevesinde herşeyi açması çok güzel bişey...
  • bir de su açıdan bakalım hızlı char kasmak lvlleri daha cabuk atlayıp ilk yuksek lvllerden olmak ilerde faydana olacaktır cunku sen sp farm yaparken arkandan o kadar cok oyuncu gelecek ki kesecek mob bulamayacaksın ki bir de sos som ve sosun gibi itemlerin sana dusme olasılıgı daha cok artacak sp farm 80 lvl de guzel bir silah bulunca rahat rahat yaparsın
  • hehehe bu forum güzel yanıda o herzaman içinde hararetli tartışmaların olduğu bi topic bulabiliyorsun:)

bu arada ben düşük lvlde hiç farm yapmadım rome ve eldorado serverlarında tüm ilkleri yaptım ana farmımıda hep 80 lvl de yaptım ve bunun bi dezavantajını görmedim.
    ama matematiksel olarak sp farm nekadar düşük lvlde yapılırsa okdar iyi oluyor

hızlı kasma konusuna gelince 70 sınırı warken herşeyimizi full itemmall dan alıp 70 lvli 3 haftada kasmak gibi bi planımız wardı ama hiç bi zaman fırsat ve imkan bulupta yapamadık. Belki bu yaz 80 için böyle bişey deneyebiliriz hala oyuna dewam ediyor olursak.
  • Kısacası herkesin bir tekniği var hangisi %100 doğru tartışılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

hehehe bu forum güzel yanıda o herzaman içinde hararetli tartışmaların olduğu bi topic bulabiliyorsun:)

bu arada ben düşük lvlde hiç farm yapmadım rome ve eldorado serverlarında tüm ilkleri yaptım ana farmımıda hep 80 lvl de yaptım ve bunun bi dezavantajını görmedim.
    ama matematiksel olarak sp farm nekadar düşük lvlde yapılırsa okdar iyi oluyor

hızlı kasma konusuna gelince 70 sınırı warken herşeyimizi full itemmall dan alıp 70 lvli 3 haftada kasmak gibi bi planımız wardı ama hiç bi zaman fırsat ve imkan bulupta yapamadık. Belki bu yaz 80 için böyle bişey deneyebiliriz hala oyuna dewam ediyor olursak.

bende dez avantaj olarak şunları söliyebilirim..
    80 lvl farmsız bir char farkı 9 a çektiğinde , gerekli sp yi yapması için geçen sürede sabit 2-3 gap gelen bir player 80 lvl e git gide yaklaşmakta olucaktır..süre olarak belki aynı sürede farm tamamlanabilir ama 80 lvl bir buildiniz varsa ve farmınız yoksa, bu farm işlemi süresince hiçbir action ( pvp , war , job ) yapamaz , exp toolbarınız aynı kaldığından canınızı sıkabilir , drop konusunda sıkıntıya girebilir ' siniz...

tek tavsiyem , bir çizgi , o çizgiden çıkmamak ^^

• benı kesseler 80 den 71 e cekıp farm a gırmem artık oyle 80 olayım 71 e cekıp kasarım demekle olmuyor daha cok zaman kaybı farm yapıcaksan 80 olmadan yapacaksın ornegın ben cavede gırerım farm a ama 80 den 71 e asla cekmem bı kere cektım cekmez olaydım :) zor toparladım
  • quote:

Extra'dan Yeni Server Tavsiyesi !

Açılacak olan yeni serverda ciddi anlamda oynamayı düşünenlere buyurun profesyonel tavsiyelerim.

1) Server Açıldığı an oyuna girin.
    2) Asla Görev yapmayın.
    3) LvL 10 olduğunuz gibi gold ticketı sabah sabah çalıştırın.
    4) LvL 10 olduğunuz gibi hemen bir tane pet alın.
    5) 4lü Partyden hiç çıkmayın.
    6) gap 0 gidin.
    7) master weapon skill olarak 2 tane skill açın asla 3.yü açmayın.
    8) 2*1000lik Mana Pot Alınacak.
    9) 2*1000lik HP Pot Alınacak.

eğer ki bu dediklerimi yaparsanız emin olun serverda yüksek lvl larda üst sıralarda yer alırsınız.

Ps: bunu çoğu profesyonel oyuncu biliyor ve uyguluyor zati lakin amacım bilmeyen fakat ciddi anlamda ben bu serverda oynayacağım diyenleredir öğretilerim.

Önce bi silk alıp almıycağımızı sorsana

Pet derken akstın ne kurt ,maymun felan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro.Dr.Oyun -- 2 Nisan 2007; 22:23:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ReBorn_TheBest

Bu forumda birileri bilgilerini açıklıyor .. Oturup yazıyor uğraşıyor... 1 tane geyik geliyor hemen mualefet oluyor.. Haklısın noob1

Bu arada bilmeyenler için yararlı bir bilgi.. Ama bu kadar çok sırları açıklarsanız bizim bir değerimiz kalmıyor.. Zaten Sro'dan herkes anlamaya başlayınca zevki kalmamaya başladı :)

amacım paylaşım bilgilendirme daha ötesi değil umarım
    faydalı olmuştur bilgilerim yeni başlayacak olanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

Tamam da böyle açtığımız bir char ne kadar sağlam olabilir ki?

pacific server da oynuyoruz bizi duymayan kalmamıştır herhalde charın sağlamlığı elindeki silahtadır
    ben 3 günde lvl 42 silah ile oynarken sen full farmlı lvl 32 olsan nasıl dayanabilirsin ki bana.

pacific server da tüm guild neredeyse bu mantık ile oynuyoruz ve hepimizde çok güçlüyüz.

Dostum bir de şu açıdan düşünelim o farm yapan adamla aynı leveldesiniz.O farmlı ve skilleri full durumda sen de şu an söylediğin gibisin bu açıdan düşününce ortaya azcık çürük bir mantık çıkıyor.Tabii ki hepimiz isteriz ilk max level olmak ama bunun yanında geriden gelip sağlam olmak var.Tabii ki bunları herşeyi bitirdikten sonra da yapabilirz ama biraz güç olur.

ilk 80 lvl olan adam sağlam olmuyormu?
    burdan öle bi mantık çıkıyorda.

Hayır arkadaşım öyle bir mantık çıkıyor olabilir ama öyle değil.Evet ilk 80 levle olan da sağlam olabilir ama hala 0 gap yerine farmlı düzenli sabırlı oyuncunun kazanacağının kanısınayım Ant0ny0 arkadaşımda yazsında belirtmiş zaten

extraloob arkadaşım fikirlerine saygı duyuyorum ama şu da var sen herşeyi chardaki iteme bağlıyorsun şimdi 0 gap hızlı levle gidersen nasıl item yetiştireceksin ki 32 oldun 35 itemi derdi 35 oldun 38 itemi derdi var yani bu kadar basit değil ama tabii ben bulurum ben ederim yaparım diyorsan SENİN BİLECEĞİN İŞ

• İki elim kanda oLsa 10 lwlde gold ticket açmam . yanLış düşünüyosun bence
  • sp sıkıntısı olabilir tabiki ama bide işin parasal yönü war bu sürede bi çok 5* kervan çekebilirsiniz yüksek lwllilerden olacagınız için

ayrca solendigi gbi ilk tg uruchi isyu yu kesebilirsiniz vs vs..

kısacası avantajıda war dezavantajıda ama bncede erken lwlda farm daha avantajlı nolursa olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: f_ck

sp sıkıntısı olabilir tabiki ama bide işin parasal yönü war bu sürede bi çok 5* kervan çekebilirsiniz yüksek lwllilerden olacagınız için

ayrca solendigi gbi ilk tg uruchi isyu yu kesebilirsiniz vs vs..

kısacası avantajıda war dezavantajıda ama bncede erken lwlda farm daha avantajlı ****sa olsun

Hadi diyelim ilk tg yi kestin,uri yide kestin hatta yarkan ard arda kesiyorsun sonra biraz kervan yapıp para topluyorsun zar zoruna sonra ilk 1 ay server ın kralı oluyorsun sonra başka biri geliyor ve Takkk..!! diye tepene biniveriyor

edit:ant0ny0 bence hiç kimseyi birşey bilsede bilmese de küçümsememek lazım + böyle bir başlık açtığın için teşekkür ederim extraloob arkadaşım Perssia server ı için yeni başlayacak arkadaşlara bu seviyeli tartışma bilgi kıvamında oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 2 Nisan 2007; 22:41:45 >

• neyse elimden geldiğince topicte chat ortamına girmemeye çalışıyorum bilgim budur tercih sizindir.
  • quote:

neyse elimden geldiğince topicte chat ortamına girmemeye çalışıyorum bilgim budur tercih sizindir.

• Kestiğiniz mob a tek atamadığınız farm verimsiz farmdır.
    Lvl 80 de elinizde sun silah yoksa kimseye tek atamazsınız.
    Büyük bir kitlenin elinde 72+4 +5 silah olacak ki o da 76 veya 77 silahı yapar.
    Ben bu farmı 6-7-8 degree bir sos +4 +5 silahla uygun lvl de yaparsam 9 gap bile olsa mobuma tek atarım.
    O, lvl 80 de tırmalayan, herkes bu şekilde yaptığı için spot bulamayan, hele ki str ise ks yüzündeninim inim inleyen bir chardan da en az 2 veya 3 kat hızlı bir şekilde farmımı bitiririm.
    Hem levelimi hem farmımı seri şekilde yaparım.
    Siz de serverin yarısıyla birlikte 78-79-80 moblarında spot ararsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 3 Nisan 2007; 0:00:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Kestiğiniz mob a tek atamadığınız farm verimsiz farmdır.
    Lvl 80 de elinizde sun silah yoksa kimseye tek atamazsınız.
    Büyük bir kitlenin elinde 72+4 +5 silah olacak ki o da 76 veya 77 silahı yapar.
    Ben bu farmı 6-7-8 degree bir sos +4 +5 silahla yaparsam 9 gap bile olsa mobuma tek atarım.
    O lvl 80 de tırmalayan, herkes bu şekilde yaptığı için spot bulamayan, hele ki str ise ks yüzündeninim inim inleyen bir chardan da en az 2 veya 3 kat hızlı bir şekilde farmımı bitiririm.
    Hem levelimi hem farmımı seri şekilde yaparım.
    Siz de serverin yarısıyla birlikte 78-79-80 moblarında spot ararsınız.

Sanırım bu konuda playerlar arasında fikir ayrılığına düştü. Persia serverında kim? Nasıl? Ne olacak hep birlikte göreceğiz.

edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 2 Nisan 2007; 23:22:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.