Şimdi Ara

Extra'dan Yeni Server Tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açılacak olan yeni serverda ciddi anlamda oynamayı düşünenlere buyurun profesyonel tavsiyelerim.

1) Server Açıldığı an oyuna girin.
    2) Asla Görev yapmayın.
    3) LvL 10 olduğunuz gibi gold ticketı sabah sabah çalıştırın.
    4) LvL 10 olduğunuz gibi hemen bir tane pet alın.
    5) 4lü Partyden hiç çıkmayın.
    6) gap 0 gidin.
    7) master weapon skill olarak 2 tane skill açın asla 3.yü açmayın.
    8) 2*1000lik Mana Pot Alınacak.
    9) 2*1000lik HP Pot Alınacak.

eğer ki bu dediklerimi yaparsanız emin olun serverda yüksek lvl larda üst sıralarda yer alırsınız.

Ps: bunu çoğu profesyonel oyuncu biliyor ve uyguluyor zati lakin amacım bilmeyen fakat ciddi anlamda ben bu serverda oynayacağım diyenleredir öğretilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraloob -- 2 Nisan 2007; 21:31:56 >

• Tamam da böyle açtığımız bir char ne kadar sağlam olabilir ki?
  • Bilirkişi konuştu, sorgulamak ne haddine!
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

Tamam da böyle açtığımız bir char ne kadar sağlam olabilir ki?

pacific server da oynuyoruz bizi duymayan kalmamıştır herhalde charın sağlamlığı elindeki silahtadır
    ben 3 günde lvl 42 silah ile oynarken sen full farmlı lvl 32 olsan nasıl dayanabilirsin ki bana.

pacific server da tüm guild neredeyse bu mantık ile oynuyoruz ve hepimizde çok güçlüyüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

quote:

pacific server da oynuyoruz bizi duymayan kalmamıştır herhalde charın sağlamlığı elindeki silahtadır
    ben 3 günde lvl 42 silah ile oynarken sen full farmlı lvl 32 olsan nasıl dayanabilirsin ki bana.

pacific server da tüm guild neredeyse bu mantık ile oynuyoruz ve hepimizde çok güçlüyüz.

Dostum bir de şu açıdan düşünelim o farm yapan adamla aynı leveldesiniz.O farmlı ve skilleri full durumda sen de şu an söylediğin gibisin bu açıdan düşününce ortaya azcık çürük bir mantık çıkıyor.Tabii ki hepimiz isteriz ilk max level olmak ama bunun yanında geriden gelip sağlam olmak var.Tabii ki bunları herşeyi bitirdikten sonra da yapabilirz ama biraz güç olur.

• şu konuda anlaşamıyoruz seninle ben hızlı lvling diyorum sen farm diyorsun o vakit sende bir topic açıver farmla nasıl ilerlenir diye yazıver benim yazdığım serverda hızlı lvl atlama ve ilklerden olmanız üzerine kurulmuş bir taktik dileyen uygular dileyen uygulamaz.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bir de şu açıdan düşünelim o farm yapan adamla aynı leveldesiniz.O farmlı ve skilleri full durumda sen de şu an söylediğin gibisin bu açıdan düşününce ortaya azcık çürük bir mantık çıkıyor.Tabii ki hepimiz isteriz ilk max level olmak ama bunun yanında geriden gelip sağlam olmak var.Tabii ki bunları herşeyi bitirdikten sonra da yapabilirz ama biraz güç olur.

ilk 80 lvl olan adam sağlam olmuyormu?
    burdan öle bi mantık çıkıyorda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 server tavsiyesi.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bıde su konudan düşünün lvl 10-- 20 arası yapıcagın farmda 2 günde toplayacagın skıl puanı 60 + lvlde 2 saatte toplarsın ben 80 den önce farm düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob01

bıde su konudan düşünün lvl 10-- 20 arası yapıcagın farmda 2 günde toplayacagın skıl puanı 60 + lvlde 2 saatte toplarsın ben 80 den önce farm düşünmüyorum

eet aynen katılıorm gap 0 gittiğim halde 1 lvl atlayana kdr 2,5 k sp birikio
  • Bence bu tip şeylere hiç lüzum yok.Yani yeni server açılacak hızlı bir biçimde kasacaksın ve diğer char lar düşük level dayken sen yüksek level da olacaksın...Peki eline ne geçecek?! Madalya mı takacaklar para ödülü mü verecekler...Yapmayın lütfen altı üstü bir oyun ki bu hareket bastırılmış insanların ego tatmininden başka bir şey değildir...En büyük en güçlü olmak elbette iyidir fakat oyunun gayesi bu olursa olmaz...Oyunda geçirilen dakikalar boş olmaya başlar çünkü zevk de alınamaz.Yani diyeceğim odur ki zevk için oynayın..."Benim charım seninkini döver .. Oleyy! Hahaha nassı indirdim ama..." zihniyetiyle oyun oynamanın hiç bir manası yok bence...
  • hele lvl 80de günde 3k sp toplanır, zati bu yazdığımı yaşayanlar bilir iyi birşey olduğunu
  • madalya takmazlar belki ama tg yi uru yu ilk kesmenin zevkini almakta ayri bisey. :)
  • bencede önce Lv sonra farm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender53

Bence bu tip şeylere hiç lüzum yok.Yani yeni server açılacak hızlı bir biçimde kasacaksın ve diğer char lar düşük level dayken sen yüksek level da olacaksın...Peki eline ne geçecek?! Madalya mı takacaklar para ödülü mü verecekler...Yapmayın lütfen altı üstü bir oyun ki bu hareket bastırılmış insanların ego tatmininden başka bir şey değildir...En büyük en güçlü olmak elbette iyidir fakat oyunun gayesi bu olursa olmaz...Oyunda geçirilen dakikalar boş olmaya başlar çünkü zevk de alınamaz.Yani diyeceğim odur ki zevk için oynayın..."Benim charım seninkini döver .. Oleyy! Hahaha nassı indirdim ama..." zihniyetiyle oyun oynamanın hiç bir manası yok bence...

bı bakıma dogru söylüyorsun oyunda cok var 8 degre gıydıkten sonra kendını en buyuk gören lvl i az olanı küçük gören
    ama su varkı oyunda düşük lvl bi charla oynamak gercekten cok sıkıcı

• quote:

oyunda düşük lvl bi charla oynamak gercekten cok sıkıcı

elimim altında birçok 80 lvl char war ama şuan eski bir serverda 32 lvl bi charla oynuyorum ve bu bana çok zewkli geliyor:D
  • yenı server a gecıceksen sıncap[88silk] gold tıcket [130 silk] hp pot 1000 x2[22silk] mp pot 1000 x2[22 silk] toplam 262 sılk arkana bakmadan kasacaksın :) gecersem yapacagım ıs bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

oyunda düşük lvl bi charla oynamak gercekten cok sıkıcı

elimim altında birçok 80 lvl char war ama şuan eski bir serverda 32 lvl bi charla oynuyorum ve bu bana çok zewkli geliyor:D

ben senmıyım şimdi sen benım yasım kadar 80 lvl char kasmıssın normal sıkılman benım 20 küsür tane 80 lvl im yok
  • aaaa evet bunu söylemeyi unuttum shupar hatırlattığın için teşekkürler
    pot olayını ekleyeyim hemen ki ben pacific te almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraloob -- 2 Nisan 2007; 21:32:40 >
  • quote:

Extra'dan Yeni Server Tavsiyesi !

Açılacak olan yeni serverda ciddi anlamda oynamayı düşünenlere buyurun profesyonel tavsiyelerim.

1) Server Açıldığı an oyuna girin.
    2) Asla Görev yapmayın.
    3) LvL 10 olduğunuz gibi gold ticketı sabah sabah çalıştırın.
    4) LvL 10 olduğunuz gibi hemen bir tane pet alın.

5) 4lü Partyden hiç çıkmayın.
    6) gap 0 gidin.
    7) master weapon skill olarak 2 tane skill açın asla 3.yü açmayın.

eğer ki bu dediklerimi yaparsanız emin olun serverda yüksek lvl larda üst sıralarda yer alırsınız.

Ps: bunu çoğu profesyonel oyuncu biliyor ve uyguluyor zati lakin amacım bilmeyen fakat ciddi anlamda ben bu serverda oynayacağım diyenleredir öğretilerim.

silk parasını sen ödeyeceksen sorun yok!

• quote:

hele lvl 80de günde 3k sp toplanır, zati bu yazdığımı yaşayanlar bilir iyi birşey olduğunu

Oyun adına hiçbişey bilmediğini tekrar bu topicdede gösterdiğin için sana minnetarım extraloop...
    Öncelikle lvl 80 (str - int farketmez ) bir charda gap9 a çekildiğinde , günde ortalama kazanılcak sp miktarı 5 ila 6 k arasındadır..Buda kestiğin yaratık ve oyun online sürenle değişecektir..Ama iyi bir farmer 80 lvl de günde en az 5 k sp yapabilir...

2.ci olarak , 80 lvl olup farkı 9 çekip char maxlanmaya kalkıldığında , max mastry ve skill için gerekecek sp yi biriktirmek için çok uzun zaman harcanmalıdır..Ortalamaya vurulduğunda 0-80 lvl arası Bicheon yada Heuxal uplamanın bedeli ortalama 100 k sp dir...Buda demek oluyor ki önce lvl deil , önce sağlam taşlar üzerine kurulmuş bir build ve arkasından lvl....

Edit: Forumda kullandığın "yapıver, ediver, yazıver " gibi kelimeleri kullanırken dikkat et...Burası senin kahveden arkadaşlarının yeri değil...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.