Şimdi Ara

EXPOLORER KULLANIMA KAPATMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarın olmadığım zamada başkasının internete girmesini benim bilgisayarda girmesini istemiyorum bunun pratik bir yontemi varmı yani bir dosyı bloke etme gibi örnegin internet acıldığında sayfa görüntülenemiyor yada sunucu bulunamıyor uyarısını versin ben geldigimdede bunu basit bir işlemle acım ne yapa bilirim yada bunula ilgil bir program varmı

• Bintane yolu var nasıl bir internet bağlantısı kullanıyorsun adslmi kablo netmi dialup geniş yaz geniş geniş cevap al dimi?
  • zone alarm kur otomatik network blocki sec bilgisayar acılınca o kendisi interteti bloke edicektir sen giricegin zamanda bloke yi kaldırırsın tabi bu bilen biri icin sorun olmaz kaldırır girer o da
    AMD Athlon XP, (Thoroughbred-B) 1800 MHz (6.75 x 267) 2200+ , MSI KT4AV (MS-6712) (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) , NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) , ST3160023A (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) , Kingston 512 3200 DDR 400 CL 2,5 TWİNMOS 256 3200 DDR 400 CL 2,5 , LG 52*24*52 CD WRİTER , FEEL HURRİCANE 460 W , REALTEK RTL8139 ETHERNET , PHILIPS 107E .
  • evet zone alarm la yapabilirsin yada internet seçeneklerinden bağlantıya gel orda proxy sekmesini aktif et kafandan bi proxy gir kendin gireceğin zaman proxyi kapatırsın neblim bi milyontane yolu war hangi birinen bahsedelimk i:)
  • ben sorunu dha farkli anladim. Umarim dogrudur. Sen buyuk ihtimalle sirketteki yada benzeri bir yerde onunden kalkinca baskasi gelip kullanmasin. Boyle bir durummu cunku mantiksal olarak dusununce
    quote:

benim bilgisayarın olmadığım zamada başkasının internete girmesini benim bilgisayarda girmesini istemiyorum

sanki ben bilgisayarin basindayken gerek yok ama bilgisayardan uzakken hacklemesinler gibi bi anlam cikiyorki normalde insanlar her iki durumda da koruma ister. tahmin ettigim dogruysa yani sirket icinde baska insan oturmasin kullanmasin olayi ise screen saverina password koyarsin ve sen kalkinca bilgisayarinin desktopunu lock yaparsin gelincede sifreyi girer oturumu acarsin!!!

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.