Şimdi Ara

EXPO Ayarını Açınca Bilgisayar Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aşağıda sistem bilgilerimi bırakıyorum. Sistemde 6400MHz RAM almış olmama rağmen (16x2, sonradan bir tane daha ekledim aynı RAM modelinden) BIOS'ta ve görev yöneticisinde hız 4800 ve daha altı görünüyordu, 6400e çekmek için EXPO'ı, EXPO II, EXPO tweaked ayarlarını tek tek açıp denedim, EXPO'ı ayarında örneğin Fortnite açarken komple bilgisayar çöküp tekrar açılırken uyarı verdi. EXPO II ve tweaked modlarında ise oyun direkt başlar başlamaz çöküp hata veriyor. Sistemle alakalı bir durum mu, RAM'leri 6400'te çalıştırmalı mıyım, EXPO modu ile uyumsuz mu donanımım yardımcı olursanız sevinirim. (Bios güncel)

EXPO Ayarını Açınca Bilgisayar Kitleniyor

• Anakartınız kullanma kılavuzuna bakın bir, muhtemelen 2 den fazla ram slotu kullanılınca hız kısıtlaması yapmanız gerekiyordur (5200 mhz gibi).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sistemde 6400MHz RAM almış olmama rağmen (16x2, sonradan bir tane daha ekledim aynı RAM modelinden)"

Şu an sistemde toplam kaç tane ram takılı? 2 adet 16 GB vardı ve sonra bir tane daha ekledin 3x16GB mı oldu? Yoksa 2 adet 16GB vardı ve sonradan bir tane daha kit ekledin ve 4x16GB mı oldu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.