Şimdi Ara

explorer sayfa boyutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar internet explorer 8'de sayfa boyutunun büyüklüğünü %25 yapıyorum fakat herhangi bir siteyi yeni sekmede açtıgımda ,explorer'ı kapatıp açtıgımda yada bilgisayar kapanıp açıldığında eski haline geliyor.Sayfa boyutnun büyüklüğünü %25'de sabit bırakmam için ne yapabilirim.yani bilgisayar açılıp kapandığında sayfa boyutu tekrar eski haline gelmiyecek %25' te kalacak ? şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 6 Şubat 2012; 8:54:40 >

Orijinalden alıntı: nıggaa

crome mu fırefox mu ? ... ben crome hıc kullanmadım ama merakda edıyorum sızce hangısı daha ıyı .. ıyı derken kullanıslı ..

sıkı bir firefox kullanıcısıydım. chrome çıktı. bir deneyeyim dedim. o günden sonra hiç bırakamadım
  • vay .. bende explorer kullandıgımı bılmem hep fırefox kullandım .. en sevdıgım ozellıgıde daha explorerda yokken yan yana sekme acabılmem olmusdu ..chrome mu merak ettım hep ama fırefoxa alısdıgım ıcın kurmadım hıc .. sen boyle dedın ya meragım agır basdı sımdı ısyerındeyım once buraya kuracagı bır kac gun kullanıyım hosuma gıderse kullanımı.. evde de gecıs yaparım tskler ..
  • bu arada turkcesı falan varmıdır ..yada son surumu ıcın lınk gonderırsen sevınırım .. ayrıca kurdukdan sonra herhangı bır eklentı gerekıyormu .. on bılgı verırsen bende bıraz netten arastırırımm ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

bu arada turkcesı falan varmıdır ..yada son surumu ıcın lınk gonderırsen sevınırım .. ayrıca kurdukdan sonra herhangı bır eklentı gerekıyormu .. on bılgı verırsen bende bıraz netten arastırırımm ..

türkçe tabi :)
    en önemli eklentileri ise google da var. chrome için gerekli eklentiler yaz çıkar

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

hocam boşver explorerı. o dediğin özellik chrome da var. istediğin sayfayı büyütüyorsun. o her açtığında o boyutta kalıyor

chorem da aynı yine kendi kendine değişiyor nasıl kalıcı bırakabilirim?
  • Araçlar-İnternet Seçenekleri-Gelişmiş altından erişilebilirlik altında bulunan ''Yeni pencereler ve sekmeler için kullanıcı yakınlaştırması düzeyini sıfırla'' ingilizcesi ''Reset zoom level for new windows and tabs'''dır değiştirirseniz istediğiniz gibi olacaktır.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.