Şimdi Ara

Explorer.exe sorunu (resimli) (sorun çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde pc de ki alt alta bulunan dosyalara girdiğimde bu hatayı vermeye başladı sorunun kaynağı bellimi yoksa tavsiyeniz varsa yerine getirmek için beklemedeyim.

Explorer.exe sorunu (resimli)   (sorun çözüldü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 21 Aralık 2006; 0:50:19 >

• yazılar okunmuyor sanırım

• hocam hata koduna bakarsak codec lerle ılgılı oldugu gıbı bir sonuç var.. k-lite codec pack kurup dene derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

hocam hata koduna bakarsak codec lerle ılgılı oldugu gıbı bir sonuç var.. k-lite codec pack kurup dene derim

Kardeş k-lite kurulu bu sorunu klasörleri açarken veriyor.
  • kardes tıpatıp aynısı bendede var bende ne yapcam bilemiyorum cok sayıda ve uzun süre exp. acıp kapayınca filan oluyor umarı cozeriz burdan....
  • dostum exploreri onarman gerek

1.) Windows XP kurulum CD nizi takin.

2.) Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

"OK" deyip simdi eski arizalar yok oldu cünkü yepyeni bir exploreriniz oldu.
  • Kardeş sağolasın eve gidince ilk işim bu

@whitewolf06 deneme imkanın varsa yap bakalım sonuç ne olacak dediğin gibi çok sayıda klasör acıp içinde işlem yapmak isteyince oluyor bu sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostm libavcodec.dll aratip ismini degistir.
  • Sorun hallolursa cevap yazda çözümü bizde kaydedelim
  • Arkadaşlar eve geldim nihayet. önce @emrah6600 ın dediğini yaptım sorun çözüldü gibi geldi ama hayır sonra @seventyseven in dediği aklıma geldi k-lite kodek i sildim xp cd sinden @emrah6600 ın dediklerini yineledim sorun kalmadı üzerine de bende ki k-lite kodeki kurmak istedim güncelleme istedi bende eskisi kurmadan direk aşağıda verdiğim bağlantıdan k-lite kodek full indirip kurdum klasörlere hızlı bir şekilde girip cıkıyorum iç içe klasörleri acıyorum karşıma sorun çıkmıyor umarım bir daha da olmaz @whitewolf06 kardeş sende denersen daha ii olur cevaplarda ki bilgileri word yada not defterine kaydederseniz belki birgün lazım olur İlgi gösterip bilgisini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun

@seventyseven @emrah6600 @serji sağolun

k-lite kodek : http://www.codecguide.com/download_kl.htm
    düzeltme : işlemler arasında restart yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 21 Aralık 2006; 1:02:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.