Arkadaşlar ,explorer.exe ile sorunum var.Bu sorun yüzünden geçen hafta bilgisayarıma format attım. 1 hafta sonra aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Kısacası problem şu: Sabah bilgisayarı açtığımda,,,Başlat,,, çizgisi ve ekranda kimi kısayollar görünmüyor.Alt+Ctrl+Delete tuşlarıyla Windows Görev yöneticisi açıp,işlemlerden explorer.exe işlemini kapat diyorum. Masaüstünde herşey kayboluyor.Tekrar Görev yöneticisinden Çalıştır bölümüne ,,explorer.exe'' yazıp çalıştırınca normale dönüyor. Fark ettim ki bu defa Başlangıçtaki proglamlar çalışmıyor:(Avast antivirus, No Adware,Skype,MSN, V.S) Avast Antivirüs ile tarattım hiç bir sonuç yok.Avastı kaldırdım. Kapatıp açıldı: sorun yok.Bilgisayar normal açılıyor.Bu sefer NOD 32 yükledim. Tekrar kapatıp açtım: Yine ainı problem.NOD 32 ile tarattım:Sonuç yok,birşey bulunmadı.Bu sefer NOD 32 uninstal ettim.Kapatıp açtım Sorun yok ,Herşey Normal. YANİ KISACASI: NEDİR BU SORUN BİLGE ARKADAŞLAR, ALLAH AŞKINA BİR ARKADAŞ VARSA BUNU BİLEN LÜTFEN YAZSIN . Bıktım format atmaktan.Bu sorun yüzünden bu üçüncü format idi.Şimdiden teşekkürler.
bana da oldu aynısı ama res attım gecti -
başlatdan çalıştıra tıkla ve chkdisk yaz eksik dosyaları bulup yüklemesine onay verin.
chkdisk... windows bulamıyor diye ileti çıkıyor.... bu yolu önceki formatlardan önce denemiştim ama derman olmadı...
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
başlatdan çalıştıra tıkla ve chkdisk yaz eksik dosyaları bulup yüklemesine onay verin.