Şimdi Ara

explorer.exe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ,explorer.exe ile sorunum var.Bu sorun yüzünden geçen hafta bilgisayarıma format attım.
    1 hafta sonra aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Kısacası problem şu:
    Sabah bilgisayarı açtığımda,,,Başlat,,, çizgisi ve ekranda kimi kısayollar görünmüyor.Alt+Ctrl+Delete tuşlarıyla Windows Görev yöneticisi açıp,işlemlerden explorer.exe işlemini kapat diyorum. Masaüstünde herşey kayboluyor.Tekrar Görev yöneticisinden Çalıştır bölümüne ,,explorer.exe'' yazıp çalıştırınca normale dönüyor. Fark ettim ki bu defa Başlangıçtaki proglamlar çalışmıyor:(Avast antivirus, No Adware,Skype,MSN, V.S)
    Avast Antivirüs ile tarattım hiç bir sonuç yok.Avastı kaldırdım. Kapatıp açıldı: sorun yok.Bilgisayar normal açılıyor.Bu sefer NOD 32 yükledim. Tekrar kapatıp açtım: Yine ainı problem.NOD 32 ile tarattım:Sonuç yok,birşey bulunmadı.Bu sefer NOD 32 uninstal ettim.Kapatıp açtım Sorun yok ,Herşey Normal.
    YANİ KISACASI: NEDİR BU SORUN BİLGE ARKADAŞLAR, ALLAH AŞKINA BİR ARKADAŞ VARSA BUNU BİLEN LÜTFEN YAZSIN . Bıktım format atmaktan.Bu sorun yüzünden bu üçüncü format idi.Şimdiden teşekkürler.

• bana da oldu aynısı ama res attım gecti -
  • başlatdan çalıştıra tıkla ve chkdisk yaz eksik dosyaları bulup yüklemesine onay verin.
  • chkdisk... windows bulamıyor diye ileti çıkıyor.... bu yolu önceki formatlardan önce denemiştim ama derman olmadı...
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

başlatdan çalıştıra tıkla ve chkdisk yaz eksik dosyaları bulup yüklemesine onay verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.