Şimdi Ara

explorer.exe hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimdede görüldüğü gibihttps://store.donanimhaber.com/23/6e/0d/236e0d23f771714462e76a88e4120b58.png sorun açık explorer.exe yi kapattım açtım böle oldu yeniden başlatma vb. yapamam indirme işlemi var önemli 3 saatir bekliyorum. bir yardım edin
     explorer.exe hata veriyor

• RisKoF kullanıcısına yanıt
    Explorer.exe sistem dosyasıdır, sistem dosyası zarar görmüş. Recovery yapmayı dene.
  • 1.6VTİ kullanıcısına yanıt
    nasıl
  • buyuk istimalle exploedere vurus girmis format atman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Recovery yani fabrika ayarlarına geri dönmesi, bilgisayarında bulunan dosyalar silinecek. Bi nevi format yani :)
  • çok komiksin biliyorum virüs girmedi arkdaşlar bilgisayarda anti virüs programı var her gün 2 tane buluyor zaten dediğim gibi kapattım açtım böle oldu
  • o antivurus programi tembelin teki oyle olsa butun vurusleri döverdi ve kovardi belliki eve misafir etmis senin haberin yok hehehhehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

o antivurus programi tembelin teki oyle olsa butun vurusleri döverdi ve kovardi belliki eve misafir etmis senin haberin yok hehehhehehe

combofix :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

o antivurus programi tembelin teki oyle olsa butun vurusleri döverdi ve kovardi belliki eve misafir etmis senin haberin yok hehehhehehe

combofix :D

15 dakika sonra indirme işlemi bitiyor yeniden başlatınca sorun çözülür sanırım
  • Antivirüs programlarına fazla güvenme derim.
    Dostum indirme işlemin bittikten sonra combofix ve hijackthis programlarını indir. Önce Hijackthis programını çalıştır tarattırıp hepsini işaretle daha sonra sil. Sonra da Combofixi çalıştır. Senden onay isteyecek onay istedikten sonra bilgisayarını 15 dakika rahat bırak Combofix işini görecektir. Bu arada sistem optimize programlarını kullanmayı ihmal etme. Gözle görülür onarım/hızı fark edeceksin :) İyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.