Şimdi Ara

Explorer dosyayı devamlı kullanıyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; bir dosyanın ismini değiştirmeye çalıştığımda

hatasını veriyor. Ve bu hatadan sonra da Unlocker'ı açıyor. Ancak orda da

şekildeki gibi dosyayı explorer kullanıyor. İşlemi bitir dediğimde ise explorer kapanıp tekrar açılıyor ama hiç bir değişiklik olmuyor. Programı devamlı explorer kullandığı içinse hiç bir değişiklik yapamıyorum. Değişiklik yapmanın yolunu Unlocker ile buldum. Benim yardım istediğim nokta: Bunu eski haline getiremez miyiz? Yani hep explorer'ın kullanmasını engelleyemez miyiz? (Bu sorun sadece bu dosya da oluyor)

Şimdiden teşekkürler

• Dostum aklıma bir çözüm geliyor ama saçmada olabilir yinede bi dene:D
    Başlat/Çalıştır kısmına msconfig yaz yukarıdaki hizmetler ve başlangıç sekmelerinden senin şu prison break dosyasını bulmaya çalış varsa yanındaki tik işaretini kaldır.Sonra res gerekecek ok deyip başlat.Olmazsa gerisi Allah Kerim...
  • Bilgisayarınız açılırken f8 tuşuna basın ve karşınıza gelen menülerden güvenli kip'i seçin.

sonra tekrar dosyanın ismini değiştir tamam de

sorunun çözülür
  • Unlocker'da işlemi bitir demenize gerek yok. Bütün kilitleri kaldır seçeneği tam istediğiniz gibi bir çözüm olacak. Ya da klasör görünümünü ayrıntılar haline getirebilirsiniz. Bu da bir çözüm olabilir. Ama unlocker çözecektir.

Explorer o dosyanın tırnak resmini yapmaya çalıştığı için kullanıyor. Bunu iptal edebilirsiniz ancak benim çok hoşuma gitmiyor bu. Tüm videolar önizlemesi olmayan bildiğiniz normal dosyaya dönüşüyor.

Yine de iptal etmek isteyenler olabilir diye komutu yazıyorum. Bunu yapınca hiçbir dosyada o video ile ilgili önizleme için tırnak resimi çıkmayacaktır.

Başlat > Çalıştır > regsvr32 /u shmedia.dll

Böyle olacaktır yani.

Eski haline getirmek için:

Başlat > Çalıştır > regsvr32 shmedia.dll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 22 Haziran 2008; 13:17:16 >

• Çok sağolun. Dosya tamamen hatalıymış. Yeniden yükledim sorun çözüldü. Verdiğiniz bilgiler çok faydalı. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.