Şimdi Ara

Expler Dahil Herşey Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 dk. önce seri DTS kesiyorduk. Level 53 ve %31 civarındaydım. DC oldum ve açtığımda yatmış olmayı beklerken o da ne, Eslant tayım. Oysa ki ben El Morad daydım ve yüzde düşmüş %14 e. Neyse dedim sövdüm devam edeyim. Lamia kesmeye gittim. Tam 3ncü yü kesiyorken bir daha DC. Hop açtım tekrar yatmışım. Düştük mü %12 ye. Sonrasında 2 sefer daha açtım eslant tan çıkayım dedim ama nerde ? Kapıya gelmeden DC. Ya ben Bronze üye oldum bu aq oyununa. Bu nedir ya ? Yaşayanınız varsa ve çözümü biliyorsa yarıdm pls.

• ewet %66 dan %72 e kastım 58 lvl de yeğenimin charı wardı dc geldi sonra girdim eslantta tekrar dogdum

ex ler de itemler de yok

server geri sardı keşke dupe edeydim :)
  • 2m ex gitti.
  • KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN. SENİN ŞİFRENİ ARAKLAMIŞLAR O KİŞİ OYUNA GİRDİMİ SEN DC OLUYO BU BÖYLE DEVAM EDİYOR SEN EN İYİSİ ŞİFRENİ DEĞİŞTİR
    BENİ WARRİOR 61 LEVEL ADAMIM 52 DÜŞTÜ 2 GÜNDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ

KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN. SENİN ŞİFRENİ ARAKLAMIŞLAR O KİŞİ OYUNA GİRDİMİ SEN DC OLUYO BU BÖYLE DEVAM EDİYOR SEN EN İYİSİ ŞİFRENİ DEĞİŞTİR

+1 kesın ole olmalı
  • Ben de DC yemiştim ve rollback gelmişti ve ex kayboldu benim de başıma geldi.
  • şifre gitmesi olamaz herkeste var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %8kastım geri sardı..ayar oldum sabah sabah.kasacam diye bi taraflarım dönüyor sonrada geri sarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

quote:

Orjinalden alıntı: ANAHTAR GÖREVİ

KARDEŞ GEÇMİŞ OLSUN. SENİN ŞİFRENİ ARAKLAMIŞLAR O KİŞİ OYUNA GİRDİMİ SEN DC OLUYO BU BÖYLE DEVAM EDİYOR SEN EN İYİSİ ŞİFRENİ DEĞİŞTİR

+1 kesın ole olmalı

kesinlikle alakası yok roolback oldu ve bu olay bende dahil bı cok kisinin basına geldi
  • DC olmasına gıcık oluyom o kadar IwI kasarken bi DC ve kafayı yiyom
  • şifreni bilen olmasın
  • arkadaslar bu gerı sarma muhabbetı butun serverlerde oldu mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

ewet %66 dan %72 e kastım 58 lvl de yeğenimin charı wardı dc geldi sonra girdim eslantta tekrar dogdum

ex ler de itemler de yok

server geri sardı keşke dupe edeydim :)

dupeci ben daha davayı çakamadım. herkes ayrı telden çalıyo dupe hakkında. dupe iyi bişey bence. ama pazarlarda silinme ihtimali diye yarı fiyatından daha aza satmaları lazım. dupe yapmayanın hakkını yememek lazım. ama para gözler orjinal fiyatına satıyo buda beni çok ama çok kızdırıyo. dupeyse söyle kardeşim. ben bi kaç kere aşağıdan yazı geçmiştim. dupe mal alıncaktır pm me diye. dupeye de ilgi var ucuz diye ama dupeci aqoç açgözlüler orjinal fiyatına hata daha pahalıya satıyo. bunlar akılsızdır aptaldır. ne dersen de.

• buna bi çözüm bulmaları şart bende dc oldugumda ki arkadaş gibi 2-3 sefer üstüste oldum %56 dan %38 e düşmüştüm giden exlerimi yanıyım yoksa o kadar capa sarfedip topladığım itemleremi yanayım bilmiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanhasmet1

DC olmasına gıcık oluyom o kadar IwI kasarken bi DC ve kafayı yiyom

affınıza sığınarak soruyorum IvI nedir ? bu nasıl bir kelime haznesidir? LeveL dediğimiz cümlenin son hali bumuduR?
  • evet aynı şeyler bendede oldu ama ben 3 kere öldüm art arda senin gibi de deil oyun açılıo şak gidio açılıo şak gidio
  • benim eziqin 10lwl düştü
  • senin şifreni biri öğrenmiş ve o girmeye çalişinca sen dc oluyosun sanırım sana tavsiyem şifreni değiştir ve cafeden oynama
  • bendede hep oluyo tek başıma bi harpy kesiyim diyorum çat dc tekrar oyuna giriyorum ölmüşüm bugün 2 kere yaşadım aynı olayı toplam 4m ex gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresqq -- 16 Şubat 2006 19:04:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.