M

Çavuş
27 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bu öğlen 2 tane charımın şifresini değiştirdim ve yeni şifrelerle ne oyuna ne de siteye login olabiliyorum. Arattırdım konu bulamadım forumda. Benden başka bu tip bir sorunu olan var mı, varsa çözümü bulabilen ya da yarıdm edebilecek var mı ?
Arkadaşlar acilen +7 Raptor alıcam. Buradan fiyat yazarsanız anlaşır oyunda buluşur alırım.
Evet arkadaşlar daha önce biri gold birisi de bronz olmak üzere 2 kere premium aldım. Ve tekrar almayı şimdilik düşünmüyorum. Artık tadı kaçtı çünkü. Bence premium üyelik saatli olmalı, o şekilde olsa tekrar alırım. Niye mi çünkü ben bu oyunu ancak akşamları ve gece saat 3'den sonra oynayabiliyorum. Ve geceleri malum her sabah dc olmaktan bıktık şimdi bir de buna akşamlarda eklendi. 30 gün üye olsam bunun toplasan 2 gününü bile oynayamam bu şekilde. Siz ne dersiniz bağlı kaldığın saate göre para ödeyeceksin. KO'nun kapatmadığı kapatamadığı açıklarının acısını sen çekmeyeceksin. Tamam itemin olmayacak belki (benim var ama hepsi emek sonucu) ama en azından dupe, koxp sorunları yüzünden parasını ödediğin oyunun hakkını alamamazlık olmayacak. Siz ne dersiniz, daha güzel olmaz mı ?
Evet dün yine Magic Anvil ile sevinmiştim ama bugün buruk bir sevinç yaşıyorum.
5 tane Rogue Shell den 3 tanesini +6 yapmıştım. Bunu yaparken de 1 tane Priest Shell, 2 tane Rogue Chitin +6, 1 tane Mirage +6 yakmıştım.
Sonrasında gaza geldim ve bu 3 tane +6 Rogue Shell i +7 ye denedim. Sonuç olarak;

3 adet Rogue Shell +6
1 adet Glave +6
3 adet Priest Shell yaktım. Ve çıkan tek şey ise aşağıdaki itemim Shard +7

Ben zararda olduğumu biliyorum ya sizce gerçekten zararda mıyım ?

Az önce Olympia 2 de cz yapayım dedim. Beni ilk yatıran koxpçu B3rKe'ü yatırdım arkadan _frEElanDER_ koxpla daldı. Bu ne ya. Ban falan hikaye. Cz'ye de giremez olduk artık. Bu nickli arkadaşlar bu forumdaysalar annelerine saygılarımı iletiyorum.

No more connections can be made to this remote computer at this time because there are already as many connections as the computer can accept.

Premium üyeyim ve login server failed veriyor. Bu ne biçim iştir ?
Arkadaşlar benim makinem oldukça eski olduğundan oyunda sürekli olarak kasılıyordu doğal olarak.
Bende gittim 512RAM ve 256MB ASUS A9550 ekran kartı aldım. Yanlız işlemcim Celeron 500Mhz bir tek o düşük kaldı. Ve anakartımda VIA chipsetli.
Sorunum şu yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bundan önce kullandığım 128MB GeForce da yapmıyordu bunu. Oyuna girip charımı gördüğüm ekrana gökyüzü sonradan geliyor. Ve low da tutmama rağmen grafikler çok kötü. (oynanmayacak kadar değil)
Benim gibi bir problem yaşayıp bunun nedenini çözebilmiş arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Yani 640RAM, 256MB Ekran kartı lag sebebi olabilir mi yoksa lag Telekom kaynaklı mı sadece ?
Arkadaşlar en az 2 saattir Lamia kesiyorum az önce DC oldum bıraktım. Bu süre içerisinde bir dolu fp ve 1 tanede Bill düştü. 2 gün önce 61 level bir arkadaş beni partiye aldı ve 15dk. içerisinde Ironx düştü bana. Ama onuda basarken yaktım. Hem de +2 den +3 e. Neyse eğer bilgisi olan varsa nasıl kolay düşüreceğimi söyleyebilir mi ? Levelim 53 Lamiros da kesebilirim biraz zorlanarak. Lamia ile Lamiros arasındaki Ironx düşme şansının farkı çok mudur ? Bugüne kadar premium üyeliğim süresince yaklaşık 1500 tane Lamia kesmişimdir. Neticede 2 adet Kukry, 1 Adet Bardish ve bugün düşen Bill den başka birşey çıkmadı. Malum Ironx fiyatları el yakıyor. Iron Bow'un yanına yaklaşmak bile neredeyse imkansız.
Arkadaşlar görüntüyü bu sabah 05:45 sıralarında çektim. Şimdi bunu yapan bebe değildi ne ?

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 921 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.