Şimdi Ara

Expertiz raporu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Araç expertizinde "diferansiyel yok" ve "motor alt kısımda terleme var yazıyor

    Sizce bunlar normal mi?

    Araç i20 1.4 mpi otomatik 70 bin km de

    Teşekkürler

    Expertiz raporu hk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 22 Kasım 2022; 20:20:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • i20 de diferansiyel zaten yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan çekişlilerde diferansiyel olur
    Terlemede normal

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baba akü yok gibi bişey.

  • Aslında önden çekişli araçlarda da diferansiyel var ama şanzımanın içinde. Orada yazan diferansiyel arkadan çekişli ya da dört çeker araçlar için arkadaki diferansiyel kovanı.

  • terleme normal hocam.ama yinede bi yıkattırıp kaçak varmı diye kontrol ettirmekte fayda var.conta hasarı olabilmesi mümkün.

  • Daha 30 bin km'de ki 2 senelik servis bakımlı nokta sorunu olmayan aracımı bile satarken terleme var yazdı ekspertiz. Dedim nerde gösterin abi alıcının kafasınıda karıştırdılar çünkü gösterin bence biliyim diyorum, adam ben tabi biraz sorgulayınca ya işte yağ değişirken dışarı sızmıştır falan ondan olabilir gibi bi ustaya gösterin diye geçiştirdi. Çıktık ordan alıcının ilk aracıydı biraz tereddütsüz kaldı dedim ki gerçekten böyle bi durum varsa satmıyorum ben aracı zaten araçta nokta sorun yok biliyorum güveniyorum çünkü, yine bi ustaya göstermek istedi. Ustaya gittik dükkanın önünde kaputu açtı sadece dedi ki alıcıya abi sen deli misin böyle bi araba bulmuşsun hayırlı olsun al hiç düşünme.

    Yani diyeceğim o ki ekspertizler o terleme kelimesine bayılıyolar bayiden sıfır aracın km si ile oynayıp götürsen yine terleme bişey yazarlar, üzerinden sorumluluk atmak bi nebze.





  • Ekspertizlerin önemli kısmı hem fiyatları katlıyor hem de kendimi garantiye alayım derken saçma sapan kusurlar yazıyor.

    Son sattığım araçta trigeri değişmeli tarzı bir şey yazmış, 3-5 aylık değişim faturasını alıcıya verdim. Sormuyor bile değiştin mi, belgesi var mı diye. Direk kötü yazıyor.
    Lpg kaynaklı arıza ışığı ile ilgili saçma sapan uyarılar söyledi, ben alıcılar araca ilk baktıklarında düzgünce araçta gazdan dolayı ışık yandığını izah edip kendiniz de araştırın dediğim için mahcup olmadım. Velhasıl 10 kusur yazıyorsa 9u ya kusur değil ya da aracın yaşına/durumuna göre normal aşınma. Kusur sayılacak durumlar da ilanımda yazdığı için ben içim rahat sattım, alıcı da içi rahat aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.