Yukarıdaki ürünü farklı bir siteden satın aldım , sıfırlanmış üründü.
Laptop arada bir takılıyor ve touchpad bazen donuyor metro ekranı otomatik acılıyor veya sağ köseden metro menüleri cıkıyor.
touchpad snaptic yükledim güncelledim sorun hala devam ediyor.
touchpad ayarlarından ekran yakınlaştırma sayfa kaydırma özelliklerini kapatıyım dedim heralde ondan yapar diye düşündüm fakat synaptic ayarlarını acamıyorum. sağ tıklayınca synaptic hiçbir tepki vermiyor. orjinal yazılımda da synaptic driver yoktu sanırım onuda ben yükledim heralde.
<Özet; teknik problemim şudur touchpad kullanırken metro ekranları acılıyor kendiliginden . yukarda linki bulunan laptopun orjinal driver >'ını kurup touchpad in sayfa büyültme ve sayfa akydırmasını kapatsam düzelir sanırım.
Muhtemelen synaptic kısa yollarınız açık bu durumda 2 parmak ile sol ve sağ yaptığınızda birinde sağ kısa yollar birinde metro açılması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam bu kısa yolları kapatmanız durumunda muhtemelen sorununuz gidecektir.
Kolay Gelsin..
@XemreG teşekkürler.
Bu kısayolları synaptic üzerinden mi kapatacağım. acaba synaptic silsem tamamen sorun olur mu ?
benim için touchpad sadece mouse görevi görsün yeter ben özellik falan istemiyorum,kullanmıyorum da zaten.
touchpad kulanırken sürekli metroyu yada başka şeyler acıyor. BUnları iptal etmek için ekstra küçük bir yazılım falan var mıdır ??
yada bu laptopun asıl driver'ı ne olabilir.
synaptic ilginç bir yazılım muhtemelen silsenizde windows update bunu kuracaktır içindeki tüm kısayolları synaptik ayarlarından kapatmanız daha verimli sonuçlar verecektir.
Kolay Gelsin..
synaptic ayarları acılmıyor o yüzden işlem yapamıyorum. snaptic i silip kursam veya güncellesem sorun olur mu acaba , touchpad'ın tamamen gitmesinden korkuyorum
@XemreG
tuchpad gitmez kesinlikle microsoft driver la bile hayatını sürdürebilen bir yapıya sahip o nedenle denemekten zarar gelmez. Yeni versiyonu denene bilir zaten kurmasanız dahi yeni versiyon windows update tarafından sağlanıyor diye biliyorum bu yazılım yoksa.