Şimdi Ara

Exper NR93F Migros'ta 1190TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1200 tl için çok dandik bir model. isterse teknosa veya bimeks ta 5bin tlye satılsın gene bu fiyata almam

1250 küsür tlye bundan kat kat iyisini aldım.
    i5 2450
    4 gb ram 500 hdd
    hd6650

1200 civarına i5 2430-2450 4-6 gb ram 500 hdd gt540mli cihazlar alınabilyor
  • Ben kangurumdan exper nr43a almıştım , ürün sorunlu çıktı.. ve bu sorunu çözemediler .. bu süreç içerisinde çektiğimi ben bilirim, bu kadar ciddiyetsiz bir firma görmedim..
    Serviste bölge satıcısı denk gelmişti bir keresinde,durumu anlattığımda migros gibi yerlere kusurlu malların satışını ucuz ve toptan olarak satılıyor genelde demişti.. sonuçta sizin garantiniz altında olan ürünler değilmi bunlar deyince kemküm etmeye başladı..Daha önce bende yerli marka olsun diyordum ama basıma gelenlerden sonra tövbe ettim..
    Bence exper son seçeneğiniz bile olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Experden uzak durun Türk firması dedik desktop aldık adamlar ana kart soketini takmadan kutulamışlar,arkadaşım ucuz diye acer almadı exper notebook aldı şimdi üzerinde omlet yapmayı düşünüyor.

Çok çok düşünmek lazım şahsi fikrim 750 lira olsaydı 2 kere düşünürdüm

Yapma abi ya yukarıdaki özelliklerin aynısı (belki sadece ekran kartı 1GB başka fark yok) Şubat ayında 12 ay taksitle 1330 TL aldım tabi banka vadeside içinde.Aldığımda üründe BAD SEKTOR varmış 10 gun sonra fark ettim tabi mecburen yetkili servisine verdik 20 güne hdd değişmiş ve bios güncellenmiş.Hayatımda ilk defa bir yetkili servisten memnun kaldım.Ayrıca bendeki EXPER NR93D.Sabah akşam açık leptop buz.CRYSIS2 oynarken bile leptop ısınmıyor.Nasıl bir sistem yapmışlar bilmiyorum ama ne kadar yük altına sokarsan sok ısınma derdi diye bişi yok.Ancak ekran kartı dandik 5650 yönelmelerini tercih ederim bu fiyata ben oyun leptopu toplarım
    LEPTOP BİLE TOPLAMAKTAN YANAYIM ZİRA BİR İKİ FİRM BUNU YAPIYOR.İNSİYATİF BENDE OLMADIGINDAN MECBUREN BUNU ALDIM

Yapma abi ya yukarıdaki özelliklerin aynısı (belki sadece ekran kartı 1GB başka fark yok) Şubat ayında 12 ay taksitle 1330 TL aldım tabi banka vadeside içinde.Aldığımda üründe BAD SEKTOR varmış 10 gun sonra fark ettim tabi mecburen yetkili servisine verdik 20 güne hdd değişmiş ve bios güncellenmiş.Hayatımda ilk defa bir yetkili servisten memnun kaldım.Ayrıca bendeki EXPER NR93D.Sabah akşam açık leptop buz.CRYSIS2 oynarken bile leptop ısınmıyor.Nasıl bir sistem yapmışlar bilmiyorum ama ne kadar yük altına sokarsan sok ısınma derdi diye bişi yok.Ancak ekran kartı dandik 5650 yönelmelerini tercih ederim bu fiyata ben oyun leptopu toplarım
    LEPTOP BİLE TOPLAMAKTAN YANAYIM ZİRA BİR İKİ FİRM BUNU YAPIYOR.İNSİYATİF BENDE OLMADIGINDAN MECBUREN BUNU ALDIM

Kendi kendimi yalanlıyayım bari.1 yıldır kullanıyorum ama ısınma sorunu ortaya cıkmaya başladı.Zaten oyun oynanmıyor bunda da.Ayda bir içini açıp hava ile temizliyorum ama nafile.Zaten ekran menteşelerindne biride oynamaya başladı...Sonuç olarak Türk malı alacak kadar zengin değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 5 Mart 2012; 20:08:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Ben kangurumdan exper nr43a almıştım , ürün sorunlu çıktı.. ve bu sorunu çözemediler .. bu süreç içerisinde çektiğimi ben bilirim, bu kadar ciddiyetsiz bir firma görmedim..
    Serviste bölge satıcısı denk gelmişti bir keresinde,durumu anlattığımda migros gibi yerlere kusurlu malların satışını ucuz ve toptan olarak satılıyor genelde demişti.. sonuçta sizin garantiniz altında olan ürünler değilmi bunlar deyince kemküm etmeye başladı..Daha önce bende yerli marka olsun diyordum ama basıma gelenlerden sonra tövbe ettim..
    Bence exper son seçeneğiniz bile olmasın..

Bizde Arkadaşla Aynı Modelden 2 Tane Almıştık Çok Uygun Bir Fiyata. Şu An Gayet Memnunuz, Şimdiye Kadar Herhangi bir Sorun Çıkarmadı .
  • Ben bedavaya aldım o zaman, 999 liraya casper corei5 2410m gt540 ekran kartı 6gb ram ve artı bir adet 999 liraya dell 5110 core i3 2330m gt525 aldım hemen sattım ardından teşhirde olan 899 liraya aynı dell notebook u yine aldım. Casperin 2 adet soğutucu bakır borusu var dell in 1 tane, casper dell kadar ısınmıyor. Ben memnunum iki bilgisayardan ve bence arkadaşın dediği fırsat sıcak değil. Aynı casperi teknosa 1600 liraya vatan 1400 liraya satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreindie -- 6 Mart 2012; 6:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreindie

Ben bedavaya aldım o zaman, 999 liraya casper corei5 2410m gt540 ekran kartı 6gb ram ve artı bir adet 999 liraya dell 5110 core i3 2330m gt525 aldım hemen sattım ardından teşhirde olan 899 liraya aynı dell notebook u yine aldım. Casperin 2 adet soğutucu bakır borusu var dell in 1 tane, casper dell kadar ısınmıyor. Ben memnunum iki bilgisayardan ve bence arkadaşın dediği fırsat sıcak değil. Aynı casperi teknosa 1600 liraya vatan 1400 liraya satıyor.

999 liraya core-i5 nerden aldınız acaba?
  • geçen yılın son aylarında kasım yada aralıktı, otogar daki bayrampaşa carefoursa dan aldım. İlginç olan bazı ürünleri acayip ucuza satıyorlar. Şimdi kalmadı onlarda pahalıya satıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreindie -- 8 Mart 2012; 21:32:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.