Şimdi Ara

Exper NR93F Migros'ta 1190TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün gazetede reklamlarını gördüm. Teknosa'da 1760 TL ye satılan laptobu Migros 1190 TL ya satıyor.

Bana sıcak fırsat gibi geldi tabi karar sizin

EXPER Karizma NR93F Ci5 460M 2.53GHZ 4GB 400GB 1GB HD5470 15.6" W7P

İŞLEMCİ Intel® Core™ i5 460M Processor (2.53 GHz, 3M Cache)

İŞLETİM SİSTEMİ Orijinal Windows® 7 Home Premium

CHIPSET Intel®HM55 Chipset

BELLEK 4 GB DDR3

HARD DISK 400 GB Sata HDD

OPTİK SÜRÜCÜ DVD Super Multi

EKRAN KARTI 2 GB 128 Bit DDR3 ATI HD5470 Ekran kartı (1GB ayrılmış bellek)

EKRAN 15.6" (1.366x768) Parlak ekran

HOPARLÖR Tümleşik stereo hoparlör

ETHERNET 10/100/1000 G.Bit Ethernet

WIRELESS 802.11 b/g/n Kablosuz Ağ Bağlantısı
    BAREBONE EXPER KARİZMA CLV_B5121
    KLAVYE Türkçe Q klavye - touchpad
    WEBCAM 1.3 MP Webcam
    DİĞER Kart okuyucu, 3 X 2.0 Usb Port, E-SATA Combo, Vga Out, Headphone Jack, S/PDIF, Line-in, HDMI

• O notebook için normal fiyat daha iyilerini bulursunuz o civarlarda. Teknosa fiyatlarını baz almayın derim, onlara güven olmaz.

Onun yerine aşağıdakini tercih etmek daha mantıklı bir seçim olur.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=37547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 11 Mart 2011; 18:07:05 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr93d-karizma-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-400gb-dvdrw-15.6-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48460

Vatan'da bile hemen hemen aynı, hiç bir farkı olmayan modelinin indirimli hali 1582 TL bence fırsat sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoNeST

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr93d-karizma-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-400gb-dvdrw-15.6-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48460

Vatan'da bile hemen hemen aynı, hiç bir farkı olmayan modelinin indirimli hali 1582 TL bence fırsat sıcak

sıcak fırsat anlayaşınızda bi sıkıntı var ozaman.

• Experden uzak durun Türk firması dedik desktop aldık adamlar ana kart soketini takmadan kutulamışlar,arkadaşım ucuz diye acer almadı exper notebook aldı şimdi üzerinde omlet yapmayı düşünüyor.

Çok çok düşünmek lazım şahsi fikrim 750 lira olsaydı 2 kere düşünürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Experden uzak durun Türk firması dedik desktop aldık adamlar ana kart soketini takmadan kutulamışlar,arkadaşım ucuz diye acer almadı exper notebook aldı şimdi üzerinde omlet yapmayı düşünüyor.

o kadr da öldürmeyin be,

ben packard bell aldım, klavyesinin yarısı havadaydı, arkadaşım lenovo aldı, pil yuvası yerinde bi çentik kırıktı... 620 ye ben düşünmeden bi modelini aldım, abartılacak bi kötülük görmedim. sanki bi exper ısınıyor da omlet yapmaya niyetleniyosunuz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Experden uzak durun Türk firması dedik desktop aldık adamlar ana kart soketini takmadan kutulamışlar,arkadaşım ucuz diye acer almadı exper notebook aldı şimdi üzerinde omlet yapmayı düşünüyor.

o kadr da öldürmeyin be,

ben packard bell aldım, klavyesinin yarısı havadaydı, arkadaşım lenovo aldı, pil yuvası yerinde bi çentik kırıktı... 620 ye ben düşünmeden bi modelini aldım, abartılacak bi kötülük görmedim. sanki bi exper ısınıyor da omlet yapmaya niyetleniyosunuz :)

Kardeş söylediklerinde haklısın ama hata oranı acer,lenovo,pbell gibi markalarda 100 de 2-3 ise experde çok daha yüksek.Montajcı mantığıyla çalışan exper hiç güven vermiyor.Isınma sorunu casper ve exper modellerinde ciddi oranda var çok fazla model incelemedim elimden birkaç tane geçti.Fakat forumlarda takip ettiğim kadarıyla ciddi oranda problemli modelleri var.Dediğim gibi ana kart soketini takmayan bir firmadan hiçbirşey beklemiyorum.Demekki montaj hattı sonrası test ciddiye alınmıyor.Yoksa çalışmayan bilgisayarı kullanıcıya göndermezler.
    Olayı çok abarttın demeyin çok başımı ağrıtan bir olaydı.Kısaca anlatayım Nevşehire Köyde yaşayan dayımlar için bilgisayar bakıyordum.Bilgisayardan anlamıyorlar sıkıntı olmasın diye garantili ve Nevşehirde servisi bulunan bir marka tercih ettim.Nevşehir bayisini arayıp desktop için fiyat aldım aldığım fiyat ile hepsiburada arasında 200 TL oynuyordu.Hepsiburada dan aldım ve Nevşehire gönderdim bayiyi arayıp bilgisayarın kurulumunun yapılmasını istedim.Bizden almadınız biz kurulumu yapamayız dediler.Datatekniği arayarak durumu bildirdim hepsiburada da satılan pc'ler için kurulumun ücretsiz yapılmadığını söylediler.Az çok bilgisayardan anlayan bir arkadaşa rica ettim kurulum için adam kasaya elektrik gelmediğini telefonla bildirdi.Nasıl olur kutusundan yeni çıkan bir bilgisayar nasıl çalışmaz dedim 30 km yol gidilerek merkez servise götürdüler ve serviste anakart kablosunun takılması unutulmuş cevabı verildi.Nasıl bir firma güç soketini takmadan bilgisayar toplar ve test işlemi olmadan kutular ? Uzakdoğudan gelen parçaların montajını bile sorunsuz yapamayan bir firmadan Notebook almak kumardır.

• Sizlerin görüşlerine saygım var ama Exper alınmaz diyorsunuz, Casper kullanılmaz diyorsunuz sanki diğer modeller çok mu kullanışlı!

HP DV6 modellerinde ekranında sorun var keza Dell 5010 modelleri gibi onlarında ekranlarında dalgalanma ve karıncalanma var.

Asuslarda bir ara mavi ekran hatası vardı, Sony'ler eskisi kadar kaliteli üretilmiyor deniliyor.

3 sene Exper, 3 sene Dell kullandım şu an evde Casper var inanım hiç bir şekilde problem yaşamadım.

7 ay öncede pc topladım, servise gitmeyen bir kasası kaldı

Yani elektronik bu şans işi. En üst model laptobun ömrü bile 2 yıl değil mi?

Sonrasında zaten ya sıkılıyorsunuz ya da değiştirmek zorunda kalıyorsunuz...
  • Exper'in güzel modelleri de var ama çok az, sonuçta sabit bir kasa üreticisi yok. Casper son dönemlerde güzel kasalar üretmeye başladı ama diğerleri gibi müşteri desteği yok. Aslında marka pek farketmiyor.
  • en iyisi fujitsu ya alman malı daha aşağısı kesmiyor

mercedes için kullanılan tabir geçerli bence taş gibi netbook var bende 2 metrelik ranzadan hafta da bir uçuyorhem de açık olarak ama sapasağlam hala
  • quote:

Yapma abi ya yukarıdaki özelliklerin aynısı (belki sadece ekran kartı 1GB başka fark yok) Şubat ayında 12 ay taksitle 1330 TL aldım tabi banka vadeside içinde.Aldığımda üründe BAD SEKTOR varmış 10 gun sonra fark ettim tabi mecburen yetkili servisine verdik 20 güne hdd değişmiş ve bios güncellenmiş.Hayatımda ilk defa bir yetkili servisten memnun kaldım.Ayrıca bendeki EXPER NR93D.Sabah akşam açık leptop buz.CRYSIS2 oynarken bile leptop ısınmıyor.Nasıl bir sistem yapmışlar bilmiyorum ama ne kadar yük altına sokarsan sok ısınma derdi diye bişi yok.Ancak ekran kartı dandik 5650 yönelmelerini tercih ederim bu fiyata ben oyun leptopu toplarım
    LEPTOP BİLE TOPLAMAKTAN YANAYIM ZİRA BİR İKİ FİRM BUNU YAPIYOR.İNSİYATİF BENDE OLMADIGINDAN MECBUREN BUNU ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 2 Nisan 2011; 14:40:01 >

• Migros tarzı yerlerin teknoloji konusunda ancak amatör kullanıcıya hitap ettiğini düşünüyorum.
    Kampanyalar haricinde itibar edilecek yerler değil.
    Kampanya ie ürün alsanız bile, satış sonrası servis-garanti konusunda örneğin, bir manav kadar ilgi gösterirler.
  • Samsung'un İ5 M480 işlemcili aynı ekran kartına sahip modeli var Carrefour'da 1299TL... Carrefour bu modeli alınca 100 TL puan veriyor.. Oluyor 1199 TL...

SAMSUNG R540-JT01TR Intel Core i5 480M 2.66GHZ 3GB 320GB 1GB HD547v 15.6" W7P Notebook

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/samsung-r540-jt01tr-intel-core-i5-480m-2-53ghz-3gb-320gb-1gb-hd547v-15-6-w7p-notebook_30.001.1271.0110.htm

• quote:

arkadaşlar kullandığınız modeli kötüleyin direk olarak markayı kötülemeyin. her markanın iyi ve kötü modelleri var. biraz etik olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Samsung'un İ5 M480 işlemcili aynı ekran kartına sahip modeli var Carrefour'da 1299TL... Carrefour bu modeli alınca 100 TL puan veriyor.. Oluyor 1199 TL...

SAMSUNG R540-JT01TR Intel Core i5 480M 2.66GHZ 3GB 320GB 1GB HD547v 15.6" W7P Notebook

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/samsung-r540-jt01tr-intel-core-i5-480m-2-53ghz-3gb-320gb-1gb-hd547v-15-6-w7p-notebook_30.001.1271.0110.htm

Samsung R serisi hiç ısınmıyor ve çok stabil çalışıyor,kesinlikle tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Samsung'un İ5 M480 işlemcili aynı ekran kartına sahip modeli var Carrefour'da 1299TL... Carrefour bu modeli alınca 100 TL puan veriyor.. Oluyor 1199 TL...

Samsung R serisi hiç ısınmıyor ve çok stabil çalışıyor,kesinlikle tavsiye edilir.

Velhasıl ben gidip Casper'ın İ5 2410M Sandbridge işlemcili olanı aldım. 1350 TL fiyatla...

• ben kullanıyorum bu ürünü. ısınma kasılma vs hiç bir sıkıntı yaşamadım hala.. bence abuk sabuk yorum yazan arkadaşlar bir kez daha düşünüp elektronik cihazlarda sanş faktörü ve kullanıma bağlı sıkıntıların olduğunu unutmamalılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahgedik

ben kullanıyorum bu ürünü. ısınma kasılma vs hiç bir sıkıntı yaşamadım hala.. bence abuk sabuk yorum yazan arkadaşlar bir kez daha düşünüp elektronik cihazlarda sanş faktörü ve kullanıma bağlı sıkıntıların olduğunu unutmamalılar..

Bunu söylemek için oldukça geç kalmışsın çünkü bu konu 1 yıl öncesinin konusu
  • biz de bvaşlığı görüp i7 li model mi diye girdik he...

millete abuk sabuk konuşmayın diyeceğine güncellediğin konunun tarihine bakaydın daha iyi olurdu...

bi de bugun üye olmuşsun, yazılanları okuuyup mesaj atmak zorunda hissettin kendini heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 4 Mart 2012; 17:49:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.