Şimdi Ara

Exper - Modem bulunamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Wireless modemim bilgisayarda çalışıyordu (masaüstü), fakat arada DNS hatası veriyordu. Yine de idare ediyordum. Fakat telefonumdan Wi-Fi olarak bağlanmak istediğimde bağlanamıyordum. Bu sorun son 1 aydır var ve modem yaklaşık 1 senelik. Yeni bir sorun yani. Ve telefonumun bağlanamamasının bir nedeni de şifreyi yanlış giriyor olabilmemdir belki dedim. Ki bu çok düşük bir ihtimal çünkü ben şifreleri hep kurulum programına koydurturum. Yani otomatik olarak X298JS tarzı uzun şifreler oluyor ya, o şekilde. Ve şifreyi koyar koymaz program bu şifreyi masaüstüne bir dosyaya kaydediyor. O nedenle yanlış şifre olması çok düşük bir ihtimal. Yine de şifreyi değiştirmeyi deneyeyim dedim, modemin programına girdim, başta program açılmadan modemi kontrol ediyor. O adımda kaldı. Verdiği hata aynen şu: "Modeminiz ayarlanamıyor, modeminizi kapatıp açınız ve tekrar deneyiniz. Başarılı olmaz ise fabrika ayarlarına çekip Kolay Kurulum Programı ile tekrar kurunuz.". Ne yapmam gerek? Modemim exper ewm 01.

• TTNET'i kaç kere aradım sorun yokmuş! Aylardır internete girmek işkence benim için. Ne yapmam lazım bi yardım edin. Telefon şifre kısmında takılıyor bağlanmıyor, demekki şifrede sorun var. Şifreyi değiştirmek istiyorum ama kolay kurulum programı modem bulunamadı diyor, 192.168.1.1 de kullanıcı adı ve şifre istiyor. Admin - admin, admin-ttnet denedim hiçbiri işe yaramıyor!!! Ne yapmalıyımmm??
  • modeme reset at
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

modeme reset at

Modeme reset atarsam, sonra nasıl şifre koyucam? Çünkü dediğim gibi ne 192.168.1.1 ne de modemin programı çalışıyo... Bu sefer modem şifresiz kalcak, e daha kötü olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molookus

quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

modeme reset at

Modeme reset atarsam, sonra nasıl şifre koyucam? Çünkü dediğim gibi ne 192.168.1.1 ne de modemin programı çalışıyo... Bu sefer modem şifresiz kalcak, e daha kötü olcak.

reset attıktan sonra şifresiz kalmayacak yine şifre sorucak bu şifrede ttnet,1234,12345 yada admin dir ondan sonra kendin şifreyi değiştirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zyxel modem kurulum sorunu !Imdat!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.