Şimdi Ara

ASUS DSL N17U sorunu. Konfigürasyon önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, modem 3-4 aylık. VDSL 35Mbit TTnet kullanıyorum. Bağlantı hızım stabil değil. İndirme yerine göre farklılık göstereceği zaten malum ancak aynı kaynakta farklı zamanlarda farklı sonuçlar alıyorum. İnterneti tek kullanıyorum. Genel olarak aynı anda 2 telefon ve bilgisayar/tv/tablet bağlı. Küçük bir ilçedeyiz o yüzden etrafta bizden hariç 1 adet wifi sinyali var. Wifi kanalı onun 2, bizim 9. Bu stabilite sorunlarını yaşarken başka cihazların indirme yapmadığına eminim hatta bilgisayardayken tv ve tablet kapalı oluyor.

    Forumdan bir takım ayarlar denedim ancak o zaman da wifi ile sorunlar oluştu. TV ile DLNA falan bağlanamadım (daha önce sorunsuzdu). Reset atıp bir iki tweak yaptım o kadar. Şu an tv kablo ile bağlı o yüzden istediğim şekilde ayarlarla oynuyorum onu etkilemiyor. Çok stabil 33-34 Mbit gördüklerim oldu ancak arada bir kaç gün. Kablolardan şüpheleniyorum ancak bina içinden geliyor ne yapabilirim bilmiyorum. Modem loglarını resim olarak ekledim. Yorumlayıp tavsiye edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

    ASUS DSL N17U sorunu. Konfigürasyon önerisi lazım


    ASUS DSL N17U sorunu. Konfigürasyon önerisi lazım


    ASUS DSL N17U sorunu. Konfigürasyon önerisi lazım







  • hat değerleri fena değil ama aşırı crc hatası var
    mdeme gelen hat kablosunun durumu nedir
    ek vs
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Bina dışından geliyor, iç tarafta panelden alıyorum. Panelde priz var, fiş vs aktarma olmasın diye gelen kabloya direkt bağladım modemi. Dolayısıyla içeride tek bağlantı var. Bağlantı noktasını tekrar tekrar kontrol ettim sıkıntı gözükmüyor. CRC hatasını çözemedim ayarlarda biraz oynayınca 10dk 30k oluyor. Modemi değiştirip kontrollü deney yapma şansım yok şu an. VDSL modem bulamıyorum. Test için de gidip 300-400 tl modem almak da olmaz.
  • Modem surumunu guncelleyip bir reset atip yeniden kurulum deneyin bir de. O prizden kicuk. Ir patch kablo ile modemi. Aglayip orada deneyin. Kabloda da sorun olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.