Bildirim
Exper M1115 Driver bulamıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Coyo-T
Merhabalar
Exper M1115 notebook'a driver bulamıyorum. Exper'in kendi sitesinde de yok.
Win 8 kurdum ama Wi-Fi aktif hale getiremiyorum Lan sürücüsü olmadığı için. Nasıl bir yöntem izlemeliyim?
_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
büyük ihtimal sürücü kaynaklı değildir ama sürücülerin olduğu siteyi veriyorum hotkey denen programı kur sonra FN+ wireless simgesi olan tuşa basarsan wireless kapalı kalmış olabilir o açılacaka olup sorunun çözümlenecektir.
ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/NOTEBOOK/STYLE/M1115/_____________________________ MSI CR650-634XTR E2-2000 1.7GHZ 4GB 500GB 15.6
Samsung GALAXY ALPHA -
hotkey'i yükledim ve fn+11'den açıldı. teşekkür ederim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Coyo-T
hotkey'i yükledim ve fn+11'den açıldı. teşekkür ederim.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MSI CR650-634XTR E2-2000 1.7GHZ 4GB 500GB 15.6
Samsung GALAXY ALPHA -
arkadaşlar exper m1115 bilgisayarıma windows xp yükledim fakat bir sorun var ses driverini bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz? _____________________________ -
teşekkür ederim çok yardımı dokundu. _____________________________ -
Canlandırmak gibi olmasın da lazım olan olabilir.
_____________________________ Saygılarımla..
Uğur ŞİRİN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X