Şimdi Ara

Exper Karizma NR81A İnceleme ve test (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasim telefonla tek tek arayip soracaksin. sonra da gidip alacaksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

1399tl nr81a için nasıl sizce?

super fiyat

Sizce bu donanıma sahip herhangi bir notebook.Ekseriyette ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 6 Ekim 2010; 1:18:03 >
  • adnan1905;

nerden buldunuz laptop ı?

ve özellikleri?
  • Aldıktan sonra söyleyeceğim.Bana rakip olmanızı istemem...

core i7 720
    hd5650 1gb 128 bit
    400gb hdd 5200rpm
    3gb ram cl9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 6 Ekim 2010; 20:41:10 >
  • quote:

Aldıktan sonra söyleyeceğim.Bana rakip olmanızı istemem...

core i7 720
    hd5650 1gb 128 bit
    400gb hdd 5200rpm
    3gb ram cl9

arkadaşım burası sosyal paylaşım sitesi. madem paylaşmayı sevmiyorsun ne diye ortaya laf atıp gidiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: banderasantonio

quote:

core i7 720
    hd5650 1gb 128 bit
    400gb hdd 5200rpm
    3gb ram cl9

arkadaşım burası sosyal paylaşım sitesi. madem paylaşmayı sevmiyorsun ne diye ortaya laf atıp gidiyorsun

Ben kimseyi heveslendirmedim.Notebook'u alacağım yerde stok sınırlı ve millet sırf bu notebook'u almak için gece yarısı battaniyesini alıp sıraya girecek.Bu sitenin kalabalık ziyaretçi sayısını da göz önüne alarak ordaki pozisyonumu riske atmak istemiyorum.Stratejik davranıyorum hepsi bu.
    Bu sitenin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum,ukalalık yapmanın lüzumu yok.Adı üstünde paylaşım sitesi,''zorla'' paylaşım sitesi değil!..
    Ayrıca soruyu soran arkadaşa da pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 6 Ekim 2010; 22:48:05 >

• quote:

quote:

quote:

core i7 720
    hd5650 1gb 128 bit
    400gb hdd 5200rpm
    3gb ram cl9

Ben kimseyi heveslendirmedim.Notebook'u alacağım yerde stok sınırlı ve millet sırf bu notebook'u almak için gece yarısı battaniyesini alıp sıraya girecek.Bu sitenin kalabalık ziyaretçi sayısını da göze alarak ordaki pozisyonumu riske atmak istemiyorum.Stratejik davranıyorum hepsi bu.
    Bu sitenin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum,ukalalık yapmanın lüzumu yok.Adı üstünde paylaşım sitesi,''zorla'' paylaşım sitesi değil!..

arkadaşım seviyene inmeyeceğim. sanal alemde boşuna kabadayılık taslamanın sadece kendini tatmin olduğunun farkında değilsin sanırım. neyse fazla söze gerek yok çünkü benimle muhattap olacak seviyede değilsin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

core i7 720
    hd5650 1gb 128 bit
    400gb hdd 5200rpm
    3gb ram cl9

Ben kimseyi heveslendirmedim.Notebook'u alacağım yerde stok sınırlı ve millet sırf bu notebook'u almak için gece yarısı battaniyesini alıp sıraya girecek.Bu sitenin kalabalık ziyaretçi sayısını da göze alarak ordaki pozisyonumu riske atmak istemiyorum.Stratejik davranıyorum hepsi bu.

arkadaşım seviyene inmeyeceğim. sanal alemde boşuna kabadayılık taslamanın sadece kendini tatmin olduğunun farkında değilsin sanırım. neyse fazla söze gerek yok çünkü benimle muhattap olacak seviyede değilsin...

Birşeyleri kavrayabilmiş olman bile yeter...

• Arkadaşlar kimsenin dikkatini çekmiyor mu , bu cihazda Tv tuner yani anladğım kadarıyla Tv kartı var. Monster driverını vermiş ama yüklüyorum bi türlü sonuç alamadım. Bu konu üzerine biraz eğilelim...
  • arkadaşım yanlış anlamışsın. bu laptopta tv kartı yok.
    işin aslı opsiyoneldir. yani içinde hazır gelmez.
    ama ilerde tv kartı alıp takabilirsin.
  • Evet farkettim, Monster Tv tuner driverı verince bi an öyle sandım. Ama güzel yanı herşeyini hazır hale getirmiş olmaları, anten girişi vs hazır, sadece mini pci-e kart takıp derli toplu bi tv olmuş oluyor.
  • arkadaşlar ben bu makinayı (karizma nr81a) 1599 liraya bir kaç ay önce media mrktten aldım.makinadan çok memnun olmama rağmen satmak istiyorum.maddi sebeplerden dolayı satıyorum.forumun çaylağıyım o yüzden yanlış yerdeysem yöneticiler hemen banlamasınlar.satın almak isteyen özel mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus1983
    arkadaşlar ben bu makinayı (karizma nr81a) 1599 liraya bir kaç ay önce media mrktten aldım.makinadan çok memnun olmama rağmen satmak istiyorum.maddi sebeplerden dolayı satıyorum.forumun çaylağıyım o yüzden yanlış yerdeysem yöneticiler hemen banlamasınlar.satın almak isteyen özel mesaj atabilir.

Dostum 2.el bölümüne konu aç orada satış yapabilirsin birkaç resim koy fiyatı iyi belirle inşallah satarsın bide sorun mu var yoksa sadece maddi mi
  • HDMI Çıkışından ses veriyormu bu alet ben başaramadım da ses almayı
  • Kendi soruma cevap vereyim Evet ses veriyor bende sürücü eksikmiş onu yükledim vermeye başladı. Ama malesef en fazla 2 kanal ses veriyor. Harici bir media player şart gibi 5:1 ses alabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Kendi soruma cevap vereyim Evet ses veriyor bende sürücü eksikmiş onu yükledim vermeye başladı. Ama malesef en fazla 2 kanal ses veriyor. Harici bir media player şart gibi 5:1 ses alabilmek için

nerde olduğunu bilmiyorum ama 5.1 ses çıkışı var dı diye hatırlıyorum ben hdmı da
  • Bulabilirseniz benden bolca dua alacaksın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bulabilirseniz benden bolca dua alacaksın kardeş

dostum bi kaç gün önce format attım ekran kartının driver ı nı yüklerken baya sıkıntı yaşadım bende içinden çıkan cd deki driver i yükledim 8.xx sürücüsünde ses driver i de vardı ve denetim masasındaki ses menüsündede görmüştüm hiç denemedim ama hdmı zaten ses de gönderdiğinden bence biyerde vardır ama nerede

• HDMI kablo takınca Win7 de Ses e girince Ses çipi olarak realtek görünüyor ve aygıt ayarlarında Support Channel olarak 2 yazıcı çıkıyor ve streo ses veriyor. Elimde 3 tane HDMI kablo var. Sanırım 1.4 yok malesef ama üçünü de denedim. Panasonic 46GW30 TV ye takınca DTS ve Dolby Çıkmıyor. Support Channel olarak 2. LG HB906SB ye HDMI girişten bağlayınca ya Support Channel 2 Ses Codec Kısmında ise DTS ve Dolby Çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.