Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakan hocam usb bellegi bulabildim teskuur ederim
  • Arkadaslar 31/10/2011 tarihinde almis oldugum P10AN tabletimi satmaya karar verdim faturasi, kutusu, gg'den almis oldugum orj.kilifi ve ekran koruyucuyla full olarak sadece İstanbul icine elden teslim yapablirim...İlgilenenler PM atabilir.
  • Sadece bloğumda paylaştığım deneyimi burada da paylaşmak istedim. Kötü mü oldu? Aynı zamanda romu'da paylaştım dropbox'dan, ICS'de gelirde easypad için onuda paylaşlırım. indirme sayısı 68 sayfaya gelen sayısıda 325 olmuş. 68 easypad için çok iyi bir rakam umarım artar gerçekten bu rom'la easypad kendine geldi hiç eksik yok şuana kadar kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Komik bir soru ama, Android'de açık bir uygulamayı en kısa yoldan nasıl kapatabiliriz.

Yani Windows'un sağ üst köşedeki X 'nın işini burada nasıl hallediyoruz.
    Uygulamaların kendi menülerindeki "Exit" seçeneğini değil, hepsi için ortak tek bir tuş veya yöntem benim aradığım..

emülasyoncu üstada ek olarak: markette "es task manager" uygulaması var iş uygulamalarında en iyi 3. uygulama seçilmiş. tüm programları veya seçtiklerini bir anda kapayabilirsin alt kısmada yerleşiyor otomatik olarak.

Yenisi nasil denedinizmi ustad

• @hakan_a

Üstad ben batarya sorunun'dan dolayı tekrar'dan bir kurulum gerçekleştirdim.

3.2.7 Beta 2.2 kurdum.

Bu seferki kurulumum'da makineye çok fazla yüklensemde sarj'da iken ekran'da sapıtma olmadı.

Programlarımı kurdum ama dahili hafıza yeteri kadar yer olmadığın'dan SD kart'a taşıdım. Önemli uygulamaları dahili hafıza'da bırakmaya çalıştım ama bazı uygulamalar ise SD kart'a taşınamaması garibime gitti.

Batarya kalibrasyonunu yaptım cuma günü yola çıkacağım mecburdum yeniden kurmaya umarım bu sefer batarya'dan verim alırım ki %100 dolu iken kurulumu yaptım.

Beta 2.2'de dahili 3G modem çok daha iyi çalışıyor ve bağlantı çok daha çabuk gerçekleşiyor. Hiçbir apn ayarı yapmadan stabil olarak 5 mbit olarak hız alıyorum upload ise 1.5 mbit civarların'da.

Acaba rom geliştiricisi bir sonraki sürüm'de mesajlaşma özelliği veya telefon özelliği geliştirecek mi merak ettim veya ICS'de böyle bir özellik gelicek mi ?

Birde güzel wallpaper'lar bulabileceğimiz bir internet adresi olsada kendimize göre kişiselleştirsek çok güzel olur :)

Selamlarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

@hakan_a

3.2.7 Beta 2.2 kurdum.

Bu seferki kurulumum'da makineye çok fazla yüklensemde sarj'da iken ekran'da sapıtma olmadı.

Programlarımı kurdum ama dahili hafıza yeteri kadar yer olmadığın'dan SD kart'a taşıdım. Önemli uygulamaları dahili hafıza'da bırakmaya çalıştım ama bazı uygulamalar ise SD kart'a taşınamaması garibime gitti.

Batarya kalibrasyonunu yaptım cuma günü yola çıkacağım mecburdum yeniden kurmaya umarım bu sefer batarya'dan verim alırım ki %100 dolu iken kurulumu yaptım.

Beta 2.2'de dahili 3G modem çok daha iyi çalışıyor ve bağlantı çok daha çabuk gerçekleşiyor. Hiçbir apn ayarı yapmadan stabil olarak 5 mbit olarak hız alıyorum upload ise 1.5 mbit civarların'da.

Acaba rom geliştiricisi bir sonraki sürüm'de mesajlaşma özelliği veya telefon özelliği geliştirecek mi merak ettim veya ICS'de böyle bir özellik gelicek mi ?

Birde güzel wallpaper'lar bulabileceğimiz bir internet adresi olsada kendimize göre kişiselleştirsek çok güzel olur :)

Selamlarımla.

ustadim selamlar.

bataryanin yukleme sirasinda tam dolu olmasinin bir katkisi olmaz. burda onemli olan batarya log dosyasinin tam sarj olunca silinmesi ki bunu da calibrate veya wipe battery status ile daha once yazdigim prosedure uygun olarak yapmak gerekiyor.

yola cikacaksan bence eski romlari kullan. on iki saat otobus yolculugu yaptim ve corvus5 hr isimi gordu. yeni romlar bes alti saat gider.

areo kendi serlerinde mesaj olayi tamam demisti hic denemedim gorusursem sorayim ustad.

flikie wallpaper hd diye bir uygulama var. benim cok hosuma giden duvar kagitlari vardi bir dene istersen

3g kesinlikle eski romlarda daha iyi ve hizli calisiyor ustad tespitin dogru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 21 Aralık 2011; 23:44:38 >

• quote:

@hakan_a

3.2.7 Beta 2.2 kurdum.

Selamlarımla.

Ustad eryigit rokun uzerine sizin kurdugunuz romu nasil kurabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: repla1979

quote:

@hakan_a

3.2.7 Beta 2.2 kurdum.

Selamlarımla.

3.2.7 yi kastediyorsan apx modda vegastockroom v2 yi kurman gerekiyor. sonraki asamalar icin 101. sayfadaki rehber ve az yukaridaki aciklama isini gorebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: repla1979

quote:

@hakan_a

3.2.7 Beta 2.2 kurdum.

Selamlarımla.

3.2.7 yi kastediyorsan apx modda vegastockroom v2 yi kurman gerekiyor. sonraki asamalar icin 101. sayfadaki rehber ve az yukaridaki aciklama isini gorebilir

Ewet hocam onu kastediyorum pc de tablete kablo ile yapmayi beceriyorum ondan soruyorum link verebilirmisiniz hocam nereden indirebilirim

• quote:

ustadim selamlar.

bataryanin yukleme sirasinda tam dolu olmasinin bir katkisi olmaz. burda onemli olan batarya log dosyasinin tam sarj olunca silinmesi ki bunu da calibrate veya wipe battery status ile daha once yazdigim prosedure uygun olarak yapmak gerekiyor.

yola cikacaksan bence eski romlari kullan. on iki saat otobus yolculugu yaptim ve corvus5 hr isimi gordu. yeni romlar bes alti saat gider.

areo kendi serlerinde mesaj olayi tamam demisti hic denemedim gorusursem sorayim ustad.

flikie wallpaper hd diye bir uygulama var. benim cok hosuma giden duvar kagitlari vardi bir dene istersen

3g kesinlikle eski romlarda daha iyi ve hizli calisiyor ustad tespitin dogru

Üstad tam doluydu bataryam wipe işlemlerini öyle gerçekleştirdim ve %100 dolu iken calibrete işlemini yaptım umarım bu sefer sorun çıkartmaz.

Birde dışarda 3G modem devamlı açık olduğu için sarjın normal 3G'siz modellere göre daha çabuk biteceğini düşünüyorum.

Aslında yol için eski rom kullanmak benim'de aklıma geldi ama görsellik gerçekten çok kötü durum'da ve kullanış bence.

3.2 kullandığım zaman gerçekten kaliteli bir cihaz kullanıyormuş gibi oluyorum ki bence öyle :) birde kullanım kolaylı ekrandaki tuşlar ile eski romlar'da bunların olmaması üzücü :(

Üstad unutmaz sorarsan mesaj işini gerçekten çok sevinirim :)

Not aldım wallpaper uygulamasını bakacacağım ilk fırsatta birde bu live wallpaper'lar bataryayı ve performansı nasıl etkiliyor acaba ?

Birde usb bağlantısın'da şimdi sorun yaşadım. Usb diskim fat32 idi görmedi. Sağ alt köşede usb diski taktığımda yeniden formatlanması gerekiyor diye bir uyarı çıkıyor usb disk için ki bilgisayarda yeni biçimlendirmiştim. Şimdi tekrar'dan Ntfs şeklinde biçimlendirdim birde öyle deneyeceğim umarım görebilirim.

• Üstad nfts'de de görmedi usb diski acaba sürümün host sorunumu var acaba ?
  • hakan hocam klavye konusunda haklısın alışmadım tabletın klavyesıne hızlı yazayım dıyorum bazen basmıyorummu veya basıyorumda cıkmıyormu anlamadım duzeltmek ıse tam bır ıskence :) bu viewcomb 3.2 7.1 nı yukleyen arkadaşlarda tabletı açıp kapayınca veren usb hatasının nedenı ne olabılır veya soylendığı gıbı ustuste önce 7 sonra 7.1 bırımı yuklemek gerekıyor acaba.Bır arkadaşta vegastockrom v2 yi kurmayı önce yapın sonra 7.1 kurun demıştı sızce sorun bu şekılde duzelırmı? Bu rom olayı çok sıktı benı eryiğit romu kurdum 1 haftaya yakın denedım ama viewcomb artıları daha fazla geldı ve tekrar onu kurdum 6.3 yuklu şimdi tablette sence beklemelımıyım? 7.1 kurup tabletı kapayıp acınca aynı hatayı çoğu kişide verınce kafam karıştı her zamankı gıbı ılgıne çok teşekkur ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

hakan hocam klavye konusunda haklısın alışmadım tabletın klavyesıne hızlı yazayım dıyorum bazen basmıyorummu veya basıyorumda cıkmıyormu anlamadım duzeltmek ıse tam bır ıskence :) bu viewcomb 3.2 7.1 nı yukleyen arkadaşlarda tabletı açıp kapayınca veren usb hatasının nedenı ne olabılır veya soylendığı gıbı ustuste önce 7 sonra 7.1 bırımı yuklemek gerekıyor acaba.Bır arkadaşta vegastockrom v2 yi kurmayı önce yapın sonra 7.1 kurun demıştı sızce sorun bu şekılde duzelırmı? Bu rom olayı çok sıktı benı eryiğit romu kurdum 1 haftaya yakın denedım ama viewcomb artıları daha fazla geldı ve tekrar onu kurdum 6.3 yuklu şimdi tablette sence beklemelımıyım? 7.1 kurup tabletı kapayıp acınca aynı hatayı çoğu kişide verınce kafam karıştı her zamankı gıbı ılgıne çok teşekkur ederım.

Wayyy nerde diyolar once stock sonra 7.1 die.... ever oyle hallolacaksa deneyelim. Wireless olmadigindan honey ice yukleyemiyorum... viecomb 6 nasil stabil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donmezozan

quote:

hakan hocam klavye konusunda haklısın alışmadım tabletın klavyesıne hızlı yazayım dıyorum bazen basmıyorummu veya basıyorumda cıkmıyormu anlamadım duzeltmek ıse tam bır ıskence :) bu viewcomb 3.2 7.1 nı yukleyen arkadaşlarda tabletı açıp kapayınca veren usb hatasının nedenı ne olabılır veya soylendığı gıbı ustuste önce 7 sonra 7.1 bırımı yuklemek gerekıyor acaba.Bır arkadaşta vegastockrom v2 yi kurmayı önce yapın sonra 7.1 kurun demıştı sızce sorun bu şekılde duzelırmı? Bu rom olayı çok sıktı benı eryiğit romu kurdum 1 haftaya yakın denedım ama viewcomb artıları daha fazla geldı ve tekrar onu kurdum 6.3 yuklu şimdi tablette sence beklemelımıyım? 7.1 kurup tabletı kapayıp acınca aynı hatayı çoğu kişide verınce kafam karıştı her zamankı gıbı ılgıne çok teşekkur ederım.

Wayyy nerde diyolar once stock sonra 7.1 die.... ever oyle hallolacaksa deneyelim. Wireless olmadigindan honey ice yukleyemiyorum... viecomb 6 nasil stabil mi

build 7.1 de boot problemi var. ben 7 kurmamıştım fakat problem devam ediyor. 6.3 e geri döndüm wifi kurarken dns atamayı unutmayın yoksa market bağlantısında sorun oluyor. harici gayet stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpemundum

quote:

arkadaşlar tableti kapatıp açtık böyle bi yazı çıkıyo siyah ekranda açılmıyor tablet

"starting fastboot usb download protocol"

öncelikle VegaModdedStock_v1.10_v2 kurun o olmadan <starting fastboot usb download protocol>yazısı çıkar

bekleyıp görecez fınal surumunu 6.3 gerı dondum şimdilik ıyı gıbı ama ne yapacağı hıc bellı olmuyo 3 sayfa uygulama yuklu kasmaya başladı:)))
  • quote:

quote:

sayın dönmezozan alıntı yukarda buyrun:)

• Arkadaşlar marketteki hd dizi izle ve hd film izle programlarını honeycombda çözünürlük sorunu sizdede veriyor mu? 2.2 de gayet stabil çalışıyor ve gerçekten çok iyi programlar... biri el atıp şunların çözünürlüğü ile oynama imkanı var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karacasus

Merhaba arkadaşlar

Honeyice beta 2.2 kullanıyorum. cihaz içindeki sd karta usb kablo ile ulaşmayı denedim.
    cihaz usb prep modunda. ama windows driver sorunu veriyor.
    APX ile kurulum yaptığım için cihazı nvidia tegra 2 li aygıt olarak gördü.
    ama sd belleğe ulaşamıyorum.

host modda sorunum yok. usb bellekteki dosyalara rahatlıkla ulaşıyorum.
    aslında çözüm olarak usb bellekten sd karta dosya transferi yapılabilir diyeceksiniz ama bunu toplu dosya için beceremedim.
    daha doğrusu OI dosya yöneticisi ile çoklu file seçip kopyalamayı beceremedim. daha yetenekli bir dosya yöneticisi öneriside yaparsanız sevinirim.

Usb kabloyu tak ve recovery moda gec. ana menuden mount storage oradan de mount usb de. bilgisayar otomatik sd card i flash bellek gibi acacaktir. yukleme bitince tabletten unmount de ve fisi oyle cikar.

Bir deneyin bakalim

cevabınız için teşekkürler

bu yazdıklarınız aklıma şu soruyu getirdi. bunu işlemleri her seferinde tekrarlayacak mıyım yoksa bir kez yapacağım ve her seferinde usb kablosunu takınca sd belleğe ulaşabilecek miyim.

benim aradığım android telefonlarda olduğu gibi usb kablosunu takınca telefonun sd kartına ulaşmak.
    yoksa her seferinde CWM üzerinden geçmek çok zahmetli. sd kartı çıkartıp takmak daha kolay diye düşünüyorum

• Beta 2.2'de bebim tespit olmuş olduğum sorunlar ;

Ekranı sabit pozisyon'da yukardaki tuş ile kilitleyememek.

Boot sorunu.

Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnygtclk

Arkadaşlar marketteki hd dizi izle ve hd film izle programlarını honeycombda çözünürlük sorunu sizdede veriyor mu? 2.2 de gayet stabil çalışıyor ve gerçekten çok iyi programlar... biri el atıp şunların çözünürlüğü ile oynama imkanı var mı?

+1
    Program açıldığında hiçbir müdahale edemiyoruz. Windowslarda olduğu gibi uyumluluk modu geliştirilmeli
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.