Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LOTUS08

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

baki arkadaşım. senın romu yükledım. denıyorum. cok kaliteli gozukuyor bi sorum olacaktı bende.. TTnet'in 3g modemi var bu avea ortak yapımı. Onu taktım görmedi. Kullanabılır mıyım? Eksik yaptıgım bişiler mi var yoksa bişiler mı yuklemem lazım. Yardımcı olabılecek arkadaş var mı?

arkadaşlar aleti usb host moduna aldım. en azından şimdilik 3g modemin ışığı yandı Kırmızıdan mavi ye döndü ama hala internet yok. Acaba 3g enable olayını nerden yapıyorsunuz? nerede yalnıs yapıyorum?

Bir arkadaş turkcell vınn için ayarları paylaşmıştı ben vodafone'a göre değiştirmiştim ayarları ve sorunsuz bağlanabilmiştim, şimdi buldum arkadaşın adını hatırlayamadım ama bir yere kaydetmiştim metni, tam olarak şöyle idi:
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Öncelikle Switch üzerinden USB Host modunu seçiyoruz. Cihazımız kapanıp açılacak.

USB 3G modemimizi takıyoruz. Modemin üzerinde bulununan yeşil (Edge) yada mavi (3G) led yanıp sönecek.

Ayarlardan / Hesaplar ve Senkronizasyon / Hesap Ekle / Google'ı seçiyoruz.

Ve Cihazın sağ üst kısımda bulunan geri büğmesine 2-5 sn arasında basılı tutuyoruz

Ekranın altında kablosuz ayarları çıkıyor dokunup giriyoruz.

Bu kısımda

3G Service enabled
    Veri Etkin
    Veri Dolaşımı

seçeneklerini etkin hale getiriyoruz.

Ardından Erişim noktası adları kısmına giriyoruz. Bu ekranda menu düğmesine basıp ekranın altında beliren seçeneklerden Yeni APN seçeneğini seçiyoruz.
    Yukarıdan Aşağıya çıkan kısımlardan aşağıdakileri doldurup diğerlerini boş bırakıyoruz.

Ad : turkcell
    APN : mgb
    MCC : 286
    MNC : 01
    kimlik doğrulama : PAP

şeklinde bilgileri girip diğer tüm alanları boş bırakıyoruz. Tekrar menu düğmesine basıyoruz. Ekranın altında beliren kaydet seçeneğine dokunup kaydediyoruz.

Bir önceki ekrana geri dönüp Ağ operatörlerini tıklıyoruz. Automatic yada manuel olarak arama sonucunda Turkcell'i seçiyoruz.

Hepsi bu kadar.

bu ayarların vodafone ve avea için olan kısmınıda burdan yayınlarsak tam manasıyla bu sıkıntıda ortadan kalkar diye düşünmeden geçemiyorum doğrusu.............

hmm söylediklerini aynen yaptım. 3g'i enable ettım, ınternetten söyle bişi buldum nekadar doğru bılemıyorum..

carrier="Avea internet"
    mcc="286"

eski sim kartlarda (aycell yazanlarda)
    mnc="04"

yeni sim kartlarda
    mnc="03"

apn="internet"
    user=""
    server=""
    password=""
    mmsc=""
    type="default"

burada senın yazdıklarınla baglantılı bır sekılde sayfanın gereken kesımlerını doldurdum.. Sonra kaydet deyınce hata vermeden kaydetmıs gıbı cıkıyor. Apn kısmı bomboş. Ağ aramasıda hata verıyor. Acaba benım cıhazda bı sorun mu varda kaydetmıyor yada gırdıgım bılgıler mı hatalı da kaydetmıyor?!'? :/

• Ben turkcell vınn cihazını kraaz arkadaşın romu üzerinde kullanmıştım experin orjinal romuyla çalışmamıştı yanılmıyorsam, acaba böyle bir durummu var, belki de elinizdeki cihazı mevcut Android sürümleri desteklemiyordur, olabilir.

Fakat dediğim gibi Kraaz arkadaşımızın romu üzerinde Turkcell VINN ile Vodafone cep net bağlantısını rahatlıkla 2-3 gün kullandım yukarıdaki ayarlarla.
  • anlamadım bende. dedıgın gıbı bunlardan fıkır edınerek dolduruyorum gereken yerlerı. ardından menu tusuna basıyorum. sol altta kaydet, sağ altda iptal gibi bişi çıkıyor. kaydet dıyorum. sonra boş apn sayfası acılıyor. yaptıgım ayarlardan eser yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

Burdahttp://www--4shared--com/dir/Cmgl3HHC/_online.html toplam 28 oyun var. Kendi Uploadım şifre isterse: golgeee

SD lerini yüklemeye çalışacağım. ama SD ler olmasada oyunları kurduktan sonra Download ediyor zaten.

Not: -- olan yerlere nokta koymalısınız.

eline sağlık dostum yalnız bu sd leri nereye atacağımızı söylersen sevinirim ana dizine mi atıcaz kartın ?
  • quote:

Burdahttp://www--4shared--com/dir/Cmgl3HHC/_online.html toplam 28 oyun var. Kendi Uploadım şifre isterse: golgeee

SD lerini yüklemeye çalışacağım. ama SD ler olmasada oyunları kurduktan sonra Download ediyor zaten.

Ellerine sağlık. ;)
    Keşke dropbox'a yükleseydin. 2GB alan yeterliydi sanırım. Hemde dosya başına bir limiti de yok.

Ekleme: Şimdi farkettim de 300MB limiti varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToisAndro -- 21 Nisan 2011; 17:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blade02iki

quote:

eline sağlık dostum yalnız bu sd leri nereye atacağımızı söylersen sevinirim ana dizine mi atıcaz kartın ?

SD lerin içine kısa açıklama koymuştum ama yinede yazayım

- Asphalt5 - kökdizin/gameloft/games içine
    - Dungeon_Defenders - kökdizin/Android/data nın içine
    - Gerilla Bob - kökdizin/Android/data nın içine
    - GunBros - direk kök dizine
    - Modern Combat - kökdizin/gameloft/games içine
    - Monster Madnes - kökdizin/Android/data nın içine
    - Nova - kökdizin/gameloft/games içine
    - Pes - kökdizin/Android/data nın içine
    - Raging Thunder - kökdizin/data/data nın içine
    - Worms - kökdizin/Android/data nın içine

• quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

quote:

Ellerine sağlık. ;)
    Keşke dropbox'a yükleseydin. 2GB alan yeterliydi sanırım. Hemde dosya başına bir limiti de yok.

Ekleme: Şimdi farkettim de 300MB limiti varmış.

Dropbox sonradan aklıma geldi maalesef :(

• Bu arada oyunların hepsi exper easy pade uyumlu ve tam ekran oynanıyorlar.
  • Tekrar eski romuma geçtim kullandığım en stabil rom, corvusv0.5 romu...Advent vega romun üstüne kuruluyor ADB modda...

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/337664/rom-corvus5-newbe5-and-corvus-teamed-rom/

Baki hocanın ekran kalibrasyonu çok hassas ve ben kullanamıyorum elim bazen terlediğinde ekran üstünde gezdirirken titreme oldugunda cihaz sanki titremeleri de dokunma sayıp işliyor ve sorun yaşıyordum, onun dışında gayet başarılı buldum...Ayrıca overclock yapılabiliyor ve smartbench11 puanı harika...

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

G-sensoru çok iyi yapmış elemanlar alttaki de videosu....
    Accelerometer 100% fixed on upcoming Advent Vega 2.2 ROM (NOT CM7);http://www.youtube.com/watch?v=CEOuNHPYwiw

Features:
    (Old features from CorvusVegaRom 0.5)
    NTFS, CIFS, and some other kernel tweaks
    Patched against last malware (search xda for info)
    CWM recovery added directly in the installation, and app to access it too.
    Full Market working
    Automount of FAT and NTFS devices
    CIFS/NFS support (with Mount Manager from market)
    VPN support (replace tun.ko module in /system/lib/modules with the one in the modules.zip)
    Sqlite3 exec for modify app databases
    gps.conf updated for better fixing
    apns-conf.xml updated for 3G dongles
    Reboot option added to shutdown menu
    Fix BSOD when reboot, no more black screens...
    Multitouch for Google Maps
    Ads blocked using host file. (If you have any problem with this go to /system/etc/hosts and delete any problematic line).
    Screen calibration app added.
    Added a script to know if we are in host or slave mode, and GscriptLite that is needed.
    Added Wfi Ad-Hoc support, so now can connect to ad-hoc networks.
    (NEW in Corvus5)
    Updated kernel with overclocking to 1.4Ghz
    Performance boost, now in smartbech 2011 we get +4000/+2000 points !!!
    UTF8 support
    Added scripts to check/switch the way accelerometer works (game mode or mouse mode, so this can be selected)
    Added TapNTap keyboard from Viewsonic G Tab
    Replaced Gallery3D with 32bit-Gallery3D
    Updated Clockwork Recovery to 3.0.2.4 (this still shows as 2.5.1.4 in ROM manager, but it is updated)
    Removed Paul's Recovery Tool
    Added ROM Manager (this can reboot you into recovery, so no need for 2 tools)
    Removed Phone related APK's (Battery AHOY! This should increase battery life significantly, definately has for me!. This files can be added again using 3gFiles.zip attached)
    Disabled Setup Wizard (will ask for google account information when you first run Market)
    Removed VTL Launcher (All users have their own preference, so you can install which launcher you like)
    Removed Task Manager (Pretty useless app imo, install better a one from the Market if you need one)
    FIXED ACCELEROMETER!! This is now 100% working with perfect sensitivity for games etc, you MUST disable screen auto-rotation in settings for this to work properly.
    *To help the above, newbe5 have created an auto-rotate on/off widget with a theme to match the rest of the ROM. Add it to your home screen from the Widgets menu as normal.This widget is a modified version of the one released on the Market for free by Jason Hull. Thanks Jason!
    THEME! A whole new theme has been created from scratch specifically for this ROM. This theme was created by newbe5 and is called: GRID.
    As part of the theme, most (if not all) of the transition animations have been changed to smoother ones.

EXPERIMENTAL:
    I have compiled a bunch of modules lile tun, eyetoy module, some modules for dvb-t dongles and some for gamepads. They are attached, but no support for them... use at your risk.

BEFORE MAKE ANYTHING, PLEASE READ THIS FULL POST AND DO A NANDROID BACKUP (WITH CWM). I WILL NOT TAKE ANY RESPONSABILITY IN ANY WAY IF YOU BRICK, EAT, OR SIT YOUR TABLET

NOTES
    For enter usb host mode:
    Press power button, once display get power (you will see the diference), press back button and hold until finish booting.

For know usb mode:
    In Gscript Lite, we only need to create a new script and use "cat /data/var/mode" without quotes and with "Needs SU?" marked. It will return in what mode are we, slave or host.

For 3g Dongle (with 3gFiles.zip added):
    Start in host mode (back button pressed until vega boots) with 3g dongle inserted.
    Once started, extract and put back 3G dongle. If you have PIN it will ask for it.
    Test dongle (mine green is working, light blue is detected, but not connected, dark blue is connected). If it stalls in light blue, you have a problem with apns, edit /system/etc/apns-conf.xml or pm me.

For Links2SD:
    In Links2SD you get an error first time you start it... reboot tablet and works ok.

If no music or wallpapers are show:
    Load "Dev Tools" and restart the media scanner and once completed everything was shown

For check/change accelerometer mode:
    With connectbot exec...
    /system/bin/MouseGameModeChecker.sh to see in what mode is your tablet.
    /system/bin/MouseGameSwitcher.sh to switch from game to mouse and back.

For overclocking:
    Method 1:
    Put the setcpu.txt file attached in the root of your sdcard and then start setcpu (if you have started earlyer, must press menu and press the left button "device") then select the bottom button (custom freqs) then you can move the slide to 1400000.
    Method 2:
    Download CPU Meter from market. It must detect the freqs and let you use them. Dont change any other parameter, use at your own risk.

AS ALWAYS DO A NANDROID BACKUP BEFORE DO ANYTHING WITH YOUR TABLET.

Installation:
    Using CWM (RECOMENDED).
    Do a Full Wipe before flashing the rom (not needed, but can cause problems)
    Copy Corvus5.zip to sdcard and update like any other update.

Not using CWM. (NOT RECOMENDED)
    If you ave CWM, use the other way, if not, use this.
    Unzip the file and use install-x where x is your operating system. If windows doesnt recognize the tablet use the usb drivers that are into the zip. This is the way that Modaco ROM is installed so if you have problem, please go to its post to see how to resolve.

Corvus5 link: Corvus5.zip
    setcpu.txt link: setcpu.txt
    modules.zip link: modules.zip
    3gFiles.zip: 3gFiles.zip

Thanks to:

Gojimi for Vegan-Tab and the info shared to everyone
    BumbleBee by his kernel and help
    Paul by his scripts that speed this a lot
    Koush by scripts for installing kernels
    All users from #tegratab in freenode for helping me.
    newbe5 for the help, the theme and for push me to do a new rom...
    I think dont forgot anyone...

If you really like this you can buy us a beer, a wine or any other kind of alcoholic beverage biggrin.gif... use the link below...

Corvus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorismund -- 21 Nisan 2011; 17:54:26 >

• Bende bir iki gündür bu roma bakıyorum. Rom hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? overclock nasıl yaparız mesela, romda neler var ne eksik ve varsa ekran görüntüleri. teşekkür ederim.
  • quote:

Bende bir iki gündür bu roma bakıyorum. Rom hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? overclock nasıl yaparız mesela, romda neler var ne eksik ve varsa ekran görüntüleri. teşekkür ederim.

Hocam ingilizce pek bilmiyorum genel hatlarıyla bahsetmişler zaten baki hoca ya da başka ing bilen arkadaşlar bu overclock işini felan çevirebilirler mi...
  • Arkadaşlar burada usb yi host moda alma var biri tam açıklamasını yapabilir mi anlayamadım tam...

Start in host mode (back button pressed until vega boots) with 3g dongle inserted.
    Once started, extract and put back 3G dongle. If you have PIN it will ask for it.
    Test dongle (mine green is working, light blue is detected, but not connected, dark blue is connected). If it stalls in light blue, you have a problem with apns, edit /system/etc/apns-conf.xml or pm me.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Arkadaşlar burada usb yi host moda alma var biri tam açıklamasını yapabilir mi anlayamadım tam...

Türkçesi şu arkadaşım:
    3g çubuk için:
    host modda çalıştırın 3g çubuğu takılı bir şekilde(vega açılana kadar geri tuşuna basın)
    başladığı zaman, çubuğu çıkarıp tekrar takın. Pin varsa soracaktır.
    Çubuğu test edin(yeşil çalışıyor, açık mavi bulundu fakat bağlanamadı, koyu mavi bağlandı.) eğer açık mavide takılı kalırsa apns' de problem vardır./system/etc/apns-conf.xml dosyasını düzeltin veya özel mesaj gönderin

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkopat

quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

Arkadaşlar burada usb yi host moda alma var biri tam açıklamasını yapabilir mi anlayamadım tam...

Türkçesi şu arkadaşım:
    3g çubuk için:
    host modda çalıştırın 3g çubuğu takılı bir şekilde(vega açılana kadar geri tuşuna basın)
    başladığı zaman, çubuğu çıkarıp tekrar takın. Pin varsa soracaktır.
    Çubuğu test edin(yeşil çalışıyor, açık mavi bulundu fakat bağlanamadı, koyu mavi bağlandı.) eğer açık mavide takılı kalırsa apns' de problem vardır./system/etc/apns-conf.xml dosyasını düzeltin veya özel mesaj gönderin

usb yi host moda alamıyorum bir türlü usb takıcam tablete host moda alamadım nasıl oluyor acaba...

• alet benim elime henüz ulaşmadı o yüzden tam olarak bilmiyorum
    fakat rom özelliklerinde Gscriptlite isimli bir scriptten bahsediyor host veya slave mod için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkopat

alet benim elime henüz ulaşmadı o yüzden tam olarak bilmiyorum
    fakat rom özelliklerinde Gscriptlite isimli bir scriptten bahsediyor host veya slave mod için

hocam şu linkte 5. sayfada sanırım bi bakarmısın tam olarak nasıl çalıştırıyorlar zahmet olmassa...

http://android.modaco.com/content-page/335674/rom-corvusvegarom-0-5-based-in-vegan-tab-from-gojimi/page/80/

şunu yazmıuşlar mesela;

To boot into Host mode on this rom you need to hold the back key while powering the device on! you can't use any host switcher apps.
    I used usb mode switcher , xvision , but the hold the back button kills this message.

My timing my be wrong are I`ve messed it up with what I`ve installed .
    power and back button held = no boot

edit *******

o.k , my timing must have been wrong .
    I have working usb stick .

it the hold the black button a switch ( toggle ) or host most and without the hold slave ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorismund -- 21 Nisan 2011; 19:39:59 >

• yazanlardan anladığım kadarıyla tableti komple kapatıp geri tuşuna basarak açtığında host modda açılıyormuş, normal açtığında ise slave modda açılıyormuş. ayrıca tablet üzerindeki programlar host slave modunu değiştiremiyormuş. Yani tek yol yeniden başlatmakmış

overclock için ise adam setcpu.txt adlı bir dosya vermiş onu sdcardın direk içine atıp setcpu programıyla 1.4 e kadar çıkarabiliyormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkopat -- 21 Nisan 2011; 19:57:22 >
  • evet kardes az once 2 iside yaptim set cpu yu sd karta atmistim 1.4 de kullaniyorum suan ama bunu oyunlarda acmayi planliyorum tam karar vermedim, ayrica host moda aldigimda ben eski sistemle mnt/usb uzerinden bakiyordum.meger mnt/usbdisk direkt usb aygitinin icini gosteriyormus....bu arada ilgin icin tesekkurler kardes....
  • ne demek dostum önemli değil. bende bir an önce kavuşsaydım tabletime
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blade02iki

quote:

SD lerin içine kısa açıklama koymuştum ama yinede yazayım

- Asphalt5 - kökdizin/gameloft/games içine
    - Dungeon_Defenders - kökdizin/Android/data nın içine
    - Gerilla Bob - kökdizin/Android/data nın içine
    - GunBros - direk kök dizine
    - Modern Combat - kökdizin/gameloft/games içine
    - Monster Madnes - kökdizin/Android/data nın içine
    - Nova - kökdizin/gameloft/games içine
    - Pes - kökdizin/Android/data nın içine
    - Raging Thunder - kökdizin/data/data nın içine
    - Worms - kökdizin/Android/data nın içine

Baki eryigit bunların hepsini paylaşmıştı zaten gerilere gidilirse görülür , bende yeni bir oyun var sanmıştım , neyse yinede elinize saglık.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.