Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) SORU-CEVAP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
24.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aletle kablolu olarak internete bağlanabilir miyiz acaba?

Android Market kurdum güzel uygulamalar var ancak.

Diğer konuya baktım ve 72 sayfa var tek tek incelemeye kalkarsam fıtık edeceğine eminim. O yüzden sizin yardımınızı bekliyorum.

1- Vegacomb B8.1 önerirsiniz sanıırm rom olarak Orjinal rom üzerine SD Karttan nasıl kurabilirim?. APX WIPE gibi terimler nedir ?

2- Tarayıcı olarak Dolphin HD önerirsiniz sanırım nerden indirebilirim (Markette bulamadım (Arama yaptığım halde))

3- Müzik programı önerirmisiniz ekolyzer ayarı bulunan iyi bir tane ?

4- Video dosyalaırnı izleyebilmek için önerebileceğiniz bir program ? (altyazılarıda oynatabilen)

5- Ve olmazsa olmaz diyebileceğiniz uygulamalar ve oyunlar nelerdir ?

6- Bir geliştirme veya firmware güncellemesi yapmam gerekiyormu ?

Lütfen yardımcı olurmusunuz Atladığım birşey varsa ve bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NanoCruel -- 6 Eylül 2011; 0:47:32 >

• Selamlar arkadaşlar Baki Eryiğit rom da bir mouse problemi var o çözüldümü acaba birde en stabil rom hangisi şu an,honeycomb dan haber varmı teşekkürler

Orijinalden alıntı: ToisAndro

Arkadaşlar burada EasyPad ile ilgili sorunlarımızı, merak ettiklerimizi ve diğer meseleleri paylaşacağız.

Paylaşım Alanına Git >>>
    Eski Paylaşım Alanına Git >>>

bu sorunu her yarda arastırdım ama bi turlu bulamadım yukledıgım oyunları oynarken bazı oyunlar yani ornegın araba yarıslarında daha once sag sol yapmak için padı saga sola yatırıyordum boyle oynanıyordu ama sımdı oynuyamıyorum hareketı algılayamıyor ne yaptıysam butun ayarları denedim bı turlu yapamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmett3

quote:

Arkadaşlar burada EasyPad ile ilgili sorunlarımızı, merak ettiklerimizi ve diğer meseleleri paylaşacağız.

Paylaşım Alanına Git >>>

bu sorunu her yarda arastırdım ama bi turlu bulamadım yukledıgım oyunları oynarken bazı oyunlar yani ornegın araba yarıslarında daha once sag sol yapmak için padı saga sola yatırıyordum boyle oynanıyordu ama sımdı oynuyamıyorum hareketı algılayamıyor ne yaptıysam butun ayarları denedim bı turlu yapamadım :(

Hangi romu kullandiginizi bilmiyorum ama bazi romlarda ayarlara girince g-sensor ayari var. Onun isaretli olmasi lazim yoksa oyunlarda g-sensoru calismaz. Tablet yanimda olmadigi icin daha fazla bilgi veremeyecegim... Bu arada cihazin sag ustundeki acma dugmesinin yaninda saga sola kaydirabileceginiz ekran donme kilidi vardir. O kilidin kapali konumda olmasi da g-sensorunun calismasini engeller. Ekran donmesi mutlaka acik olmalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Sto(R)m -- 10 Eylül 2011; 18:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadly Sto(R)m

quote:

quote:

Paylaşım Alanına Git >>>

Hangi romu kullandiginizi bilmiyorum ama bazi romlarda ayarlara girince g-sensor ayari var. Onun isaretli olmasi lazim yoksa oyunlarda g-sensoru calismaz. Tablet yanimda olmadigi icin daha fazla bilgi veremeyecegim... Bu arada cihazin sag ustundeki acma dugmesinin yaninda saga sola kaydirabileceginiz ekran donme kilidi vardir. O kilidin kapali konumda olmasi da g-sensorunun calismasini engeller. Ekran donmesi mutlaka acik olmalidir.

çok tşk ederim oldu yukardakı dugmedenmıs ben onu tus kılıdı gıbı bısı sanıyordum ama demın tapletı acarken sıyah ekran oldu bı turlu acılmıyor yanı siyah ekranda duruyorr acma dugmesıne uzun basınca kapanıyor acınca sıyah ekrandan baska bişi yokk bozuldu galiba ::::(

• quote:

çok tşk ederim oldu yukardakı dugmedenmıs ben onu tus kılıdı gıbı bısı sanıyordum ama demın tapletı acarken sıyah ekran oldu bı turlu acılmıyor yanı siyah ekranda duruyorr acma dugmesıne uzun basınca kapanıyor acınca sıyah ekrandan baska bişi yokk bozuldu galiba ::::(

Android cihazlarda genellikle bozulma söz konusu olmaz. En kötüsü yazılımı çökmüştür. Tabi cihazının root erişimli değilse çözüm üretmeniz zor olabilir. Tablette önemli bir veriniz yoksa exper rom güncelleme rehberini okuyup cihazı kurtarabilirisiniz. Burada anlatılan yükleme şekli APX dediğmiz yöntemdir. Verilen rehberdeki sürücüyü ve rom'u indiremezsiniz çünkü linkler çalışmıyor. . Rom'u google yardımı ile bulabilirsiniz. Buradaki sürücüyü de kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Sto(R)m -- 11 Eylül 2011; 20:41:01 >

• quote:

quote:

Android cihazlarda genellikle bozulma söz konusu olmaz. En kötüsü yazılımı çökmüştür. Tabi cihazının root erişimli değilse çözüm üretmeniz zor olabilir. Tablette önemli bir veriniz yoksa exper rom güncelleme rehberini okuyup cihazı kurtarabilirisiniz. Burada anlatılan yükleme şekli APX dediğmiz yöntemdir. Verilen rehberdeki sürücüyü ve rom'u indiremezsiniz çünkü linkler çalışmıyor. . Rom'u google yardımı ile bulabilirsiniz. Buradaki sürücüyü de kullanabilirsiniz...

çok tşk ederim dostum halloldu sayendeee :)

• arkadaslar easypad de erase all contents dıye bır secenek vardı onu sectıkten sonra easypad ım acılmıyor lutfen yardım edebılırmısınız ne yapmam laızm

Orijinalden alıntı: katharsis1537

arkadaslar easypad de erase all contents dıye bır secenek vardı onu sectıkten sonra easypad ım acılmıyor lutfen yardım edebılırmısınız ne yapmam laızm

Bir önceki mesajımda bir arkadaşa tavsiyede bulunmuştum. Sanırım aynı şekilde cihazınızı kurtarabilirsinz. Tahmşnşmce erase al content yaptıysanız zaten cihazınızda hiçbir bilgi kalmamıştır. Umarım saklanması gereken önemli bir dosyanız da bu bilgilerle gitmemiştir. Neyse, dediğim gibi APX yöntemiyle cihaza orijinal romu tekrar atarak cihazı kendine getirebilirsiniz.

yardımınız ıcın tesekkurler sımdı ıncelıyorum nasıl yapıldıgını.

http://www.exper.com.tr/Exper_Tablet_Pc.aspx sayfasındaki rom ve sürücü linkleri şu an için aktif durumda...

quote:

http://www.exper.com.tr/Exper_Tablet_Pc.aspx sayfasındaki rom ve sürücü linkleri şu an için aktif durumda...

yapıyorum aynı ıslemlerı aygıt yonetıcısınden apx'i buluyor donanım guncellestır dıyorum surucuyu elle goster dıyorum. ama surucu bulunamadı dıyor

• quote:

quote:

quote:

yapıyorum aynı ıslemlerı aygıt yonetıcısınden apx'i buluyor donanım guncellestır dıyorum surucuyu elle goster dıyorum. ama surucu bulunamadı dıyor

Tablet yanimda olmadigi icin yardimci olamayacagim ama hatirladigim kadariyla verdigim linkten veya experin sayfasindan indirdiginiz surucu rar seklinde sikistirilmis. O sikistirilmis dosyayi bilgisayarda herhangi bir yere cikarip daha sonra isleme devam etmeniz lazim. Bu arada apx olarak goruyorsa exe yi calistirip rom yuklemeyi bir deneyin. Cunku apx yazmadan once bilinmeyen aygit yazmasi lazim o bolumu gectigine gore surucuyu yuklemis olabilir.

• evet arkadaslar bu ıslemı yapabaılmemız ıcın yanı, apx driveri yuklemeden once usb driver'ı yuklememız gerekıyor.(6 mb'lık dosya) yoksa drıverı tanıtamıyoruz.yardımların ıcın tskkurler storm

evet arkadaslar bu ıslemı yapabaılmemız ıcın yanı, apx driveri yuklemeden once usb driver'ı yuklememız gerekıyor.(6 mb'lık dosya) yoksa drıverı tanıtamıyoruz.yardımların ıcın tskkurler storm

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Bir daha sorun çıkartmaz umarım. Gerçi bugüne kadar toplamda 5 ayrı android cihaz kullandım, biri hariç hepsi root yetkiliydi ve şok şükür bir kere bile sorun çıkmadılar. Ki şimdiki cihazıma haftada ortalama 4-5 kere rom atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Sto(R)m -- 22 Eylül 2011; 23:17:15 >

menu>more>settings>dolphin settings>user agent>desktop seçin.. böylelikle dolphin browser, açtığınız sayfaların mobil sürümünü değil, desktop yani bilgisayarda kullandığınız sürümlerini açacaktır. Böylelikle söylediğiniz siteniz bigisayar versiyonunu kullanabileceksiniz...

Diğer bir sorum ise ben usb bellek taksam içindekileri kopyalayabilir miyim easypad e veya cihazdan bilgileri kopyalayabilir miyim usb ye ?

Son sorum ise elinde olan varsa eğerwww.beatport.com sitesine girip herhangi bi şarkıyı play denildiğinde açabiliyor mu easypad ?

Teşekkürler
    İyi Günler

Marketten "Dolphin Browser HD" yükleyin.

menu>more>settings>dolphin settings>user agent>desktop seçin.. böylelikle dolphin browser, açtığınız sayfaların mobil sürümünü değil, desktop yani bilgisayarda kullandığınız sürümlerini açacaktır. Böylelikle söylediğiniz siteniz bigisayar versiyonunu kullanabileceksiniz...

teşekkürler arkadaşım satmayı düşünüyordum mobil siteler yüzünden .... saolasın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.