Şimdi Ara

exper E10IL2 notebookta recovery tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben kocaeli belediyesinin dagıttıgı exper mininotebook'a format atmak istiyorum.ama cd_room olmadıgı için biraz zor. yada recovery yapcam.recovery tuşu hangisidir ve nasıl yapılır bilen varsa yardım lütfen.mainanın sorunu açılışta masa üstü gelmiyor.donuyorkalıyor.sanırım virüs sorunu.

• Recovery i destekliyorsa kılavuzunda yazar desteklemiyorsa usb den boot edin.
  • Arkadaşım dediğim gibi bu makineyi kocaeli belediyesi 7. sınıf ogrencilerine hediye etmişti yani kılavuzu yok yada kayboldu .1 sene once vermişlerdi.sistem acılırken f9 sistem kurtarma diyor ama f9 yapıoyrum bi şey olmuyor açılmaya devam ediyor.arkaplan resmi geliyor masa üstü gelmeden donuyor.güvenli kiptede acılmıyor.usb den formatlarım ama içinde resimlerim var onlar lazım.varmı bilgisi olan
  • minixp ile içindeki resimleri alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: furik

Arkadaşım dediğim gibi bu makineyi kocaeli belediyesi 7. sınıf ogrencilerine hediye etmişti yani kılavuzu yok yada kayboldu .1 sene once vermişlerdi.sistem acılırken f9 sistem kurtarma diyor ama f9 yapıoyrum bi şey olmuyor açılmaya devam ediyor.arkaplan resmi geliyor masa üstü gelmeden donuyor.güvenli kiptede acılmıyor.usb den formatlarım ama içinde resimlerim var onlar lazım.varmı bilgisi olan

dostum recovery yapabildin mi?aynı sorunu ben de yaşıyorum exper netbook var f9 a basıyorum f8 e basıyorum neye bastıysam olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G50-70 Bios Tuşu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.