selam arkadaşlar ben kocaeli belediyesinin dagıttıgı exper mininotebook'a format atmak istiyorum.ama cd_room olmadıgı için biraz zor. yada recovery yapcam.recovery tuşu hangisidir ve nasıl yapılır bilen varsa yardım lütfen.mainanın sorunu açılışta masa üstü gelmiyor.donuyorkalıyor.sanırım virüs sorunu.
Recovery i destekliyorsa kılavuzunda yazar desteklemiyorsa usb den boot edin.
Arkadaşım dediğim gibi bu makineyi kocaeli belediyesi 7. sınıf ogrencilerine hediye etmişti yani kılavuzu yok yada kayboldu .1 sene once vermişlerdi.sistem acılırken f9 sistem kurtarma diyor ama f9 yapıoyrum bi şey olmuyor açılmaya devam ediyor.arkaplan resmi geliyor masa üstü gelmeden donuyor.güvenli kiptede acılmıyor.usb den formatlarım ama içinde resimlerim var onlar lazım.varmı bilgisi olan
minixp ile içindeki resimleri alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: furik
Arkadaşım dediğim gibi bu makineyi kocaeli belediyesi 7. sınıf ogrencilerine hediye etmişti yani kılavuzu yok yada kayboldu .1 sene once vermişlerdi.sistem acılırken f9 sistem kurtarma diyor ama f9 yapıoyrum bi şey olmuyor açılmaya devam ediyor.arkaplan resmi geliyor masa üstü gelmeden donuyor.güvenli kiptede acılmıyor.usb den formatlarım ama içinde resimlerim var onlar lazım.varmı bilgisi olan
dostum recovery yapabildin mi?aynı sorunu ben de yaşıyorum exper netbook var f9 a basıyorum f8 e basıyorum neye bastıysam olmuyor.