merhaba arkadaşlar Elimdeki netbookun Exper Style (clevo üretimi m815l ) model ekranında problem yaşıyorum Ekran normal bir şekilde çalışıyor .Ancak boyutlama problemi var Ekranin 4 yada 5 te biri (alt kısım ) görünmüyor. Çözünürlüğü değiştir düzelsin diyecek arkadaşları duyar gibiyim. Ancak windows ekranında değil bios ve açılış ekranlarında da bu böyle . Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum .Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: argento05
merhaba arkadaşlar Elimdeki netbookun Exper Style (clevo üretimi m815l ) model ekranında problem yaşıyorum Ekran normal bir şekilde çalışıyor .Ancak boyutlama problemi var Ekranin 4 yada 5 te biri (alt kısım ) görünmüyor. Çözünürlüğü değiştir düzelsin diyecek arkadaşları duyar gibiyim. Ancak windows ekranında değil bios ve açılış ekranlarında da bu böyle . Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum .Teşekkürler
ekran çipinde sıkıntı olabilir genelde fazla ısınmadan dolayı oluyor ama bir ihtimal yazılımsal da olabilir önce bios ayarlarında yapabiliyorsan fabrika ayarlarına dön bak en iyi ayarlar değil fabrika ayarları sonra anakartın bütün driverlarını güncelle inşallah olur
birde yapabiliyorsan bios pilini çıkarıp tak
Tamam hocam deneyeceğim. İlginiz için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: argento05
Tamam hocam deneyeceğim. İlginiz için teşekkür ederim
rica ederim ne demek düzelirse yada düzelmese bizi bilgilendir olur mu ?