Şimdi Ara

Expansion: Wrath of the Lich King (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
0
Favori
16.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Valla farketmıyo artık , cunku bazı zeki arkadaslar oldugu gıbı cozmus durumda karsı tarafın dillerini. Bi ara adam ole bı cumle kurmustuki agzım acık kalmıstı

Evet ben de bi ara küfretmiştim çok sinirlenip allylara sonra macrosunu yaptım spamledim 3 gün dediğim şey de nigg* yani :/
  • beyler yanlış okumadıysam patch 2.4 northerand geliyor

bakınız oyundaki arthas

Expansion: Wrath of the Lich King

elindeki silahı tahminimce warrior paladin ve rouge lar kullanır ama silahda melee dps yerine speel damage 400 ve üstü ise casterlar yaşadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

beyler yanlış okumadıysam patch 2.4 northerand geliyor

bakınız oyundaki arthas

elindeki silahı tahminimce warrior paladin ve rouge lar kullanır ama silahda melee dps yerine speel damage 400 ve üstü ise casterlar yaşadı

2h olmasın?

• quote:

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

bakınız oyundaki arthas

2h olmasın?

o zaman pala ve warriorlar kullanır

• hunterlarada isteris! bizim neyimiz eksik
  • o yüzden illidan drop silahlara

Warrior, Rogue zorunlulugu kondu :D eminim hunterlarda alırdı onu :D
  • Elindeki silah Frostmourne...Kafayı mı yediniz?Yoksa warcraft serilerinden bir haber misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Elindeki silah Frostmourne...Kafayı mı yediniz?Yoksa warcraft serilerinden bir haber misiniz?

Hımm sanki biri aynı lafı 6 ay önce Illidian+Warglaive of Azzinoth+The Skull of Gul'dan içinde sölemişti.

Bence sen blizzarddan bi habersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 31 Temmuz 2007; 19:54:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Elindeki silah Frostmourne...Kafayı mı yediniz?Yoksa warcraft serilerinden bir haber misiniz?

Hımm sanki biri aynı lafı 6 ay önce Illidian+Warglaive of Azzinoth+The Skull of Gul'dan içinde sölemişti.

doğru söze nedenir ki bence warglaive düştüğü gibi frostmourne de düşücek.
  • warhammera kadar ömrün blizzard bu strateji ile

yeni silahlar, setler, bosslar tabi ki olacak ama hep aynı tas aynı hamam oyun başladıgı gibi.. level 20 de deadmines farmlıyorsun 70 de son nokta black temple.. tabi ki bunlar olacak ama bunun yanına güzel yeniliklerde eklenebilirdi..

Neler gibi;

-Guild evleri, guild hazinesi vs eklenebilirdi..
    -Battlegroundlar leecher dolu.. aynen arena şekline oyuncuları oynamaya itecek şekilde tasarlanıp daha kalabalık bölgeler eklenebilir.. BG'ler gelmeden önce, hillsbrad, ashenvale,barrens baskınları ne güzeldi..
    -OMG Epixxx more epix, i pwnd u vs gibi olaylardan açıkçası daral geldi..
    -Classlar her patchle onlarca kez tekrar gözden geçirildi, hala doğru şekilde kıvam tutturulamadı.. 2.5 yıldır sanki hala beta havası uyandırıyor classlar..
    -Yine battlegroundlarda ağır savunma, saldırı silahları vs kullanarak kale kuşatmaları, savunmaları olabilir. bkz. Dark Age of Camelot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsL1ngeR -- 31 Temmuz 2007; 22:27:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

warhammera kadar ömrün blizzard bu strateji ile

yeni silahlar, setler, bosslar tabi ki olacak ama hep aynı tas aynı hamam oyun başladıgı gibi.. level 20 de deadmines farmlıyorsun 70 de son nokta black temple.. tabi ki bunlar olacak ama bunun yanına güzel yeniliklerde eklenebilirdi..

Neler gibi;

-Guild evleri, guild hazinesi vs eklenebilirdi..
    -Battlegroundlar leecher dolu.. aynen arena şekline oyuncuları oynamaya itecek şekilde tasarlanıp daha kalabalık bölgeler eklenebilir.. BG'ler gelmeden önce, hillsbrad, ashenvale,barrens baskınları ne güzeldi..
    -OMG Epixxx more epix, i pwnd u vs gibi olaylardan açıkçası daral geldi..
    -Classlar her patchle onlarca kez tekrar gözden geçirildi, hala doğru şekilde kıvam tutturulamadı.. 2.5 yıldır sanki hala beta havası uyandırıyor classlar..
    -Yine battlegroundlarda ağır savunma, saldırı silahları vs kullanarak kale kuşatmaları, savunmaları olabilir. bkz. Dark Age of Camelot

Merak etme Warhammerdede gene aynı şekilde devam eden çok olucak

Ayrıca
    -guild bankası gelicek ileriki patchlerde
    -bg de leecher dolu onlara bişey yapamassın warhammerdede bunların türevlerişnin olmuyucağının kanıtını göster tamam diyim,
    -omg epic more pix,i pwnd u dien adamlar her mmorpg de vardır olucaktır.
    -9 milyon kişi şu oyunu oynuyor ( yada her neyse ) ve 9 milyon kişiyi yönetmek hiç bi zaman 10 15 kişiyi yönetmek gibi deildir yani hiçbigzaman herkezi sevindiremessin heleki 9 milyon kişiyi asla o yüzden ağlayan her zaman olucaktır. warrhammerdede aoc dada
    -bende bekliyorum o tür şeyler bi ara LVL da okumuştum ama bekliyoruz hala.

• Beta tester olarak katılma şansını yakaladım Warhammer'a :)

Öncelikle Warhammerda oyuncular pvp alanlarında daha çok oynamayı, elinden gelenin en iyisini yapmaya zorluyor.. buna göre elde edeceğiniz ödül artıyor.. Bkz. WoW'da 13 kişi kasar bg'yi almak için 2 si demir kapılar arkasında bot olarak bekler aynı honoru alır, adil değil..
    umarım warhammer'ı 9 milyon kişi oynamaz nerde çokluk orda b.kluk afedersin.. ben 1.5-2 yıl önceki daha elite oyuncu topluluğunu özledim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Sen illidian ve gul'dan ile Arthass'ı bir tutuyorsan bu senin bilgisizliğini gösterir.Ben orcs & Humans'dan beri Blizzard ve Warcraft takipçisiyim...İllidian kim ki?Gul'dan kim? Arthass'ın yaptıkları yanında onların yaptıkları hiçbirşey...Warcraftın şu ana kadar gördüğü en kötü ve evrenin şeklini değiştiren karakter arthass,bütün kilit noktalar archimonde'un çağırılması,silvermoon katliamı,blood elflerin doğuşu,Lordearon'un yokedilmesi vs hep onda bitiyor.İllidian'a herkes düşman Alliance ve Horde'de olmak üzere...Ama oyuncular değil.Her warcraft oyuncusu İllidian'ı sever,karizması olsun,hikayesi olsun gerek oyunda onu yönetirken aldığı zevk olsun.Her oyuncu Arthass'ı da sever ama büyük bir çoğunluk ondan nefret eder bu yaptıkları için.Nefret edilen birşeyde herzaman iyiden daha popülerdir bunu unutma.Şöyle birşey varki hiçbir firma senaryosunda büyük değişiklikler yaparak oyuna kattığı bir karakteri ve onun yegane silahını veya bir özelliğini kolay kolay harcamaz.Blizzard aptal bir firma değil,senin gibi iki satırlık lafla görüş belirticek kadarda zayıf bir firma değil...Eğer böyle birşey olursa kendi kaybeder.Çünkü kötü karakterler her zaman daha çok sevilir ve tutulur.Arthass'da kötü olmasına rağmen nefret edilen bir karakter,ki blizzard burda hem sevilen hem nefret edilen bir karakter yaratmayı başarmış bir oyun firması.Frostmourne kolay kolay harcanmaz,ayrıca bunlar sadece teori ve bizde teori yürütüyoruz kafamızdan.Utanmasan senaryoyu ben yazıyorum diyeceksin.Birde,bir dahaki sefere önyargılı yaklaşmamayı öğren,yada hiçbirşey yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 31 Temmuz 2007; 23:20:23 >

• Bu bir senaryo ya da film değil.

Oyun, doğal olarak her karakter kesilebilir. Kimse Diablo oynarken, "Olm baal len bu, en büyük şeytanalrdan birisi, 2 dk da hacamat ettim yazık" diye düşünmemiştir sanırım.

Ve Arthas'da öldürülebilir. Öldürülecektir de. Sonuçta bu oyunu oynayan insanlarda arthasın geçtiği yollardan geçiyor, güçleniyor. Gelişiyor.
  • iyide arkadaşım o resim , wc3 de trainingleri bitirince cıkan resim
    size bişe diyeyimmi frostmourne e classes:paladin koyacaklar gibime gelio
    son bişi daha(dilek,istek) o silahı alan paladin holy light ı unlearn olup deathcoilimsi bişi öğrenebilsin
    quote:

bakınız oyundaki arthas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 1 Ağustos 2007; 0:29:39 >

• arthas gelip kungen in kelleyi orgrimmara dikecek bi de herkese bi curse atacak 1 saat sora herkesin chari silinecek . oyun biticek herkes mutlu mesut olacak :)
  • umutluyum bu expansionun gelmesini sırf ashbringeri görmek için istiyodum. kesin ashbringeri buna karşı kullancaz.
  • beyler bence çıkıcak olan itemlardan biri artasın froutmornu almak için kenara attığı emektar balyozu onu bulabiliriz güzel olur
  • o emektar mace yalan oldu bc cıkınca :) ''might of menethil''
  • WHO ya geçecem digenleren kaçı geçecek , çıkış tarihinden bi ay sonra wow w forumu Geri dönüyorum .... falan gibi şeylerle dolacak,o oyun yerine Guild Wars oynarım daha iyi,goblinler maymun gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.