Şimdi Ara

exp mi plat pre mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Plat mı exp pre mı?
    Aynı hesapta
    76 lvl ve 80 lvl çarlarım var, önce 76 yı 80e kasicam kalan sürede suan 80lvl olanı kasicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 21 Ağustos 2012; 19:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  exp mi plat pre mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 23 Ağustos 2012; 17:17:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O özellikler hala aynı , karakter silmenin ne zaman geleceğini bu forumda ki kimse bilemez . 76 leveli kasacaksanız exp pre alın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

O özellikler hala aynı , karakter silmenin ne zaman geleceğini bu forumda ki kimse bilemez . 76 leveli kasacaksanız exp pre alın .

Platinum premium daha iyi degil mi?

• Benim gördüğüm fark exp pre de 70sonrasi yüzde 120 exp artısı
    Plat da bu yüzde 100 sanırım. İkiside 80 sonrası icin yüzde 100 artış veriyor. Ama Plat da 800 Cash hediye var. Fiyat olarak Plat 2800cash olması lazım. Exp ise 2400 diye hatırlıyorum. Resmi sitede exp pre nin fiyatını göremedim. Sadece oyun icinde bakilabiliyor sanırım. Bu durumda 800 Cash hediye daha cazip duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

O özellikler hala aynı , karakter silmenin ne zaman geleceğini bu forumda ki kimse bilemez . 76 leveli kasacaksanız exp pre alın .

Platinum premium daha iyi degil mi?

Arkadaş 76 char kasacağını söylemiş , 70-80 arası %120 exp artırıyor exp premium .

• power up store da baktığımda exp prede %300 exp artışı yazıyor, 80 lvl e kadar ?? bu doğrumu ve ayrıca plat da exp flash basılabiliyor mu?
    (çnce 76 yı sonra zaman kalırsa 80i kasacağım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet %300 80 e kadar.
    Silme olayida gelmez . Yoksa adamlar yuzuk satamaz . ( yuzuk hala varmi bilmiyorum ama )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.