Şimdi Ara

Executable Dosyalarda Bozulma Sorunu Çok İlginç,Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows xp kullanıyorum ve virüsüm yok executable dosyalarda(*.exe,*.com,*.bat)
    çalıştırdıktan sonra(1 kez çalışma) bir daha girmek istediğimde geçerli bir win32 uygulaması değildir hatası alıyorum.300 kblık bir program sorunlu halde 8 mb lık olabiliyor.Programları 1 kez kullandıktan sonra yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.Anti virüs programı da kullanmıyorum bu arada.Herhangi bi arkadaş daha önce böyle bir sorun yaşadıysa yardımcı olsun lütfen.

• herhalde sorunla daha önce karşılaşmış bir kimse yok
  • Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım,karşılaştıysam bile tam olarak
    söylediğiniz şekilde değil. Ama söyledikleriniz bana sisteminizde çok büyük
    bir ihtimalle (%90) virüs olduğunu söylüyor.

http://www.neuber.com/taskmanager/download.html bu adresten Security Task Manager
    ile çalışan uygulamalara bir bakarmısınız. Yüksek risk olarak kırmızıyla gösterilen
    programlar büyük ihtimalle (her zaman değil) virüs,trojan,spyware gibi yazılımlardır.
  • kardeşim task managerdan virüsler kendini gizleyemediklerinden windowsunki yeterli oluyor ve virüs olmadığından da bu şekilde eminim.Gönderdiğin programlada bu kanımı doğruladım halen sorunu anlamış değilim.Virüsten kaynaklanmadığını düşünüyorum.
    Disk birleştirmeden olabilir mi acaba?
  • Windowsun taskmanagerinden kendini gizleyen bir sürü virüs var. O gönderdiğim program biraz daha gelişmiş.
    Virüsten kaynaklanmadığına eminseniz başka birşey gelmiyor aklıma.
  • ilgin için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.