Şimdi Ara

.exe sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin beyler.Bazı oyunlara giremiyorum çünkü .exe dosyaları çalışmıyor yani çalışmıyordan kastım ne hata veriyor ne de hizmete geçiyor. Önce virüs sannettim Kaspersky ile ve nod ile tarattım fakat virüs yoktu zaten virüs olsa her .exe dosyasına ulaşamaazdım :P Mesela eu4 , assasin creed unity , watch dogs gibi oyunların .exe dosyalarına giremiyorum windows 7 ztn mutlak uyumlulukta açıyorum fln yönetici de başlatmaya çalışsam olmuyor yardım edebilen olursa çok sevinirim :)

• Her .exe dosyasında aynı sorun var mı
  • Yok bazı oyunlardayken bu sorun oluyor bazılarında yok . dll sorunundan kaynaklı olmalı aklıma başka bişey gelmiyor herşeyi yaptım gibi ayrıca birde şu sorunu gördüm SysWOW64'e bi dll atıp onu işleme geçirmeye çalışıyorum ve regsvr32 hatası alıyorum repair için winthruster ve dll suit kullandım az error bulmadı değil hepsini repair yaptım ama hala regsvr32 hatası geliyor dll kaydetmeye çalışırken
    .exe sorunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N00NE -- 18 Ocak 2017; 10:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: N00NE

Yok bazı oyunlardayken bu sorun oluyor bazılarında yok . dll sorunundan kaynaklı olmalı aklıma başka bişey gelmiyor herşeyi yaptım gibi ayrıca birde şu sorunu gördüm SysWOW64'e bi dll atıp onu işleme geçirmeye çalışıyorum ve regsvr32 hatası alıyorum repair için winthruster ve dll suit kullandım az error bulmadı değil hepsini repair yaptım ama hala regsvr32 hatası geliyor dll kaydetmeye çalışırken
    .exe sorunum

Kusura bakma mesajını görmemişim sorunun hala devam ediyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dum Vivimus Vivamus -- 27 Ocak 2017; 0:42:56 >

• VC runtime exe ler vardır 2005 2008 2010 2012 2013 2015 x86 ve x64 olarak bütün en son sürümlerini yükleyin. Microsoft download centerda bulabilirsin.
  • Oyunların ilaçlıysa ilaçları değiştir. Ben ilaçlı oyunlarımdaki bu sorunu böyle çözüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.