Şimdi Ara

.EXE'leri Virüs Gibi Görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gecedir cafede sabahliyoruz bu gece tüm pc'leri formatladik bazı sorunlar oldu.Birinin tavsiyesi üzerine Active Virus Shield die bir programi indirdik (Powered by Kaspersky program) tarattik tüm .exe'leri virüs olarak görüyor sorunlu neden acaba ?neden olabilir son olarakda Knight Online die bir oynu yukledik.
    Ekran Görüntüsü Aşağıdaki gibidir.

http://img136.imageshack.us/img136/2183/hataws2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigSty -- 7 Ocak 2007; 9:56:31 >

• muhtemelen kullandıgınız cdlerin birinde bu virüsten vardır. ya da yüklediginiz proğramların birinde. Size tavsiyem. Antivirüs kullanmayın. Çok saçma sonuçlar buluyorlar. Kendi yaptıgım proğramı kasper SKY trojan olarak gördü En iyisi siz saglam bir bilgisayara gerekli proğramları internetten yeniden indirerek atın. Sonra onu bir cdye çekin. Xp cdnizi de degiştirin yani başka bir cd ile kurun. Sonra teker teker format atıp son indirdiginiz proğramları ve en son da deep freezeyi kurarsanız hiçbir sorun olmayacaktır.
  • Tüm .exe leri virüs gibi görmesi durumu olamaz, .exe uzantılı dosyaların çalışması engellenmiş program tarafından. Bu tür anti-virüs, firewall yazılımları istediğiniz dosyanın çalışmasını engelleyebilir. Ayarlarda böyle birşey bulamazsanız o CD'den attığınız tüm .exe ler virüslü demektir..
  • Arkdaşım banada aynısı olmuştu iş yerindeki bütün pclere format attım (1tanesi hariç) yeniden kurdum hemde orjinal xp ama bütün exe dosyalarına virüs bulaşmıştı yine bunun sebebi iş yerinde olan format atmadığım pc di win32 parite diye bir virüs varmış onda ağdan sürekli bulaşıyodu bütün cafe pclerine format ana makineyede o zaman düzelir virüsün kaynağını bul arkadaşım başka kurtaramadım ben
  • bu günlerde virusler çogalmaya başladı helede internete bağlı olanlar sizdeki virusde exe virusu zaten programala bi onarmayı deneyin pek sanmıyorum onaracağını ama bu programların exelerinin temizini bulursan hiçbir sorun çıkmadan oyunlar çalışır geçen bi abinin bilgisayarında bundan 5000 tane buldu avast bilgisayarda ne kadar exe varsa bulaşıyor virus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.