Şimdi Ara

EXE DOSYASINI SİLEMİYORUM !!! (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun aksam WOLFTEAM diye online bi oyun var onun kurulum dosyasını yani exe sini kendi sitesinden torrentle indirdim fakat tıkladıgımda bilgisayar dondu galiba essential izin vermedi sonra onu durdurup deneyim dedim ama bu sefer dosyaya tek tık yapınca hemen pc donuyor. virus taraması fln yaptırdım pcye temiz pc. simdi bn bu dosyayı silmek istiyorum ama ne zaman tek tıklasam donuyo nasıl silecem ben bu exe'yi ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• bencede sıstem gerı yukleme deneyebılrsın...
  • dosyanın üzerine bir defa tıklayıp shift+delete tuşuna basıp enter'a basın. Ya da sağ tıklayıp sil deyin, geri dönüşüm kutusuna atsın dosyayı. Oradan geri dönüşüm kutusunu boşalt deyin. Eğer dosya kullanılıyor veya çalışıyor gibi bir şey derse görev yöneticisinden işlemi sonlandırıp tekrar aynı şekilde deneyin. Bir de silmeye çalıştığınızda hangi hatayı veriyor onu da paylaşırsanız daha iyi olur.
  • apex ban yedim 2 haftadır giremiyorum
    hile yapmadıım halde
  • başlatı aç oradaki çalıştır kısmına (win 7 de ara) msconfig yaz çalıştır
    gelen pencereden başlangıç sekmesini aç. orada bu indirdiğin oyunun herhangi bir dosyası tik işareti ile işaretlenmişse onu kaldır. ve pcni yeniden başlat. ve tekrar dene silmeyi
  • güvenli mod da açarasan bilgisayarı o zaman silebilirsin
  • Bilgisayarını Güvenli Modda Aç Ben Öyle Sildim ;D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir Şekilde Silemiyorsan Unlocker Programı %100 Silecektir.Bu program sistem dosyasını bile siliyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.