Şimdi Ara

Exceptional Mythril Gauntlet +7 takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben edana da oynuyorum ve bu iteme +7 enion bow +7 iron impact old agility belt ve 80m vererek aldım .Acaba karda mıyım ? zararda mıyım ?

Bu itemi ne kadara satabilirim ?

İteme dv +7 ve 3 gb veren var sizce takaslamalı mıyım ?
    dv ne kadardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolün sahibi -- 7 Mayıs 2010; 10:32:38 >

• Dropu olmadıgı ve set olmadan bi işe yaramadıgı icin elinde patlıyacak bir item.Elinde patlar kısacası
  • Dw +7 + 3gb veren var sizce takaslamalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveMachine

Dropu olmadıgı ve set olmadan bi işe yaramadıgı icin elinde patlıyacak bir item.Elinde patlar kısacası

Kendinle çelişmişsin.

Drobu olmadığı için çok para eder.
  • evet elinde diğer parçaları olupta bunu arayan adama denk gelirsen fenalardasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

quote:

Dropu olmadıgı ve set olmadan bi işe yaramadıgı icin elinde patlıyacak bir item.Elinde patlar kısacası

Kendinle çelişmişsin.

Bu item setsiz bir işe yaramaz. Artık myhtril set yapamadığına göre de kısacası elinde patlayacak bir item. Biriyle takas yapıp zararını kapamanı öneririm.
  • Exc olmasida ayri bir sorun tabi

elinden cikarmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TİTANİUM BELT VE NECKLACE
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun yorumlar için.dv ne kadar edana'da ?uzun zamandır oynamıyordum piyasalar yükselmiş.
  • quote:

quote:

Kendinle çelişmişsin.

Acayip bir çelişki içindesin @LoveMachine. Drobu olmayan itemlerin piyasası yüksek olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

quote:

quote:

Kendinle çelişmişsin.

Acayip bir çelişki içindesin @LoveMachine. Drobu olmayan itemlerin piyasası yüksek olmazmı?

arkadasım diger parcalarının drobu yok bunlarda set olmadan bi işe yaramaz.tek parcasıyla mı gezcen? onun yerine krowaz dizer adam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.