Şimdi Ara

Excel uzmanları lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İşim geregi bir excel tablosu hazırlamak istiyorum. Ama aklımdaki fikri tabloya aktaramıyorum çünki yeterli bilgim yok. Umarım yardımcı olursunuz

İstediğim.

Excel uzmanları lütfen yardım...

L-M-N Stunlarında bulunan TOPLAMA STUNU diye yazılı olan yerde 1- 8- 18 KDV oranları mevcut onlar soldaki tablonun KDV STUNUNDAN gelmesini istiyorum.

ÖRNEK: TOPLAMA STUNUN'da bulunan 18li kdv toplamının formulü= E stunundaki 18 sayılarını bulacak ve tablonun hesaplamış oldugu (G STUNU) 18 KDV' leri toplayıp TOPLAMA STUNUNA yazacak

Anlayışınız, yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesaws -- 14 Haziran 2014; 15:21:07 >

• http://www.vidoport.com/s/faturalarda-8-18-kdv-degerlerini-ayri-ayri-toplatmak-78-606.html

buraya üye olarak sorununuz çözülebilir.

Saygılarımla,

Ömer BAĞCI
    vidoport.com
    A'dan Z'ye Excel Eğitimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thesaws

Merhaba arkadaşlar,

İşim geregi bir excel tablosu hazırlamak istiyorum. Ama aklımdaki fikri tabloya aktaramıyorum çünki yeterli bilgim yok. Umarım yardımcı olursunuz
    İstediğim.

L-M-N Stunlarında bulunan TOPLAMA STUNU diye yazılı olan yerde 1- 8- 18 KDV oranları mevcut onlar soldaki tablonun
    KDV STUNUNDAN gelmesini istiyorum.

ÖRNEK: TOPLAMA STUNUN'da bulunan 18li kdv toplamının formulü= E stunundaki 18 sayılarını bulacak ve
    tablonun hesaplamış oldugu (G STUNU) 18 KDV' leri toplayıp TOPLAMA STUNUNA yazacak

Anlayışınız, yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Merhabalar,

sizin için aşağıdaki tabloyu hazırladım :

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/fWPuN/kdvtop.xls.html

Sadece F ve G sütunlarına bilgi girdiğinizde (KDV dahil tutar ve Kdv Oranı sütunları)
    diğer sütunlar otomatik olarak hesaplama yapıp, sonucu vermektedir.
    formüllü alanları kopyalayarak aşağıya doğru dilediğiniz kadar satır yazabilirsiniz.

(Sadece toplama sütunundaki formüller 5.000 satıra göre yapılmıştır)

Kolay gelsin.

• Kolay gelsin, link ölmüş efendim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: thesaws

Kolay gelsin, link ölmüş efendim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

denemeden mi yazdınız bunu?
    excel yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.