Şimdi Ara

Excel sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki sorunumu hallettim sayenizde yeni bir sorunum daha var.
    Yine outlook'tan excele adres listedi aktarımı yaptım. Adresleri adres defterinden değil oluşturduğumuz gruptan aldım.
    Excel'de tek sutünda alt alta olarak hem posta adresleri hem telefon numaraları hem kişi isimleri yer alıyor.
    Bana sadece eposta adresleri var bunu nasıl ayıklayabilirim?

Çözüldü
    İşimiz gereği outlook'un gelen kutusundaki postalardaki adresleri almamız gerekiyor. Ben bütün adresleri excel'e aktardım. Yaklaşık 30bin satır oldu. Adreslerin bir çoğu onlarca kez tekrar ediyor. Her adrestten bir tane kalacak şekilde bir işlem yapabilir miyiz?
    Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 20 Nisan 2010; 11:44:14 >

• Evet yapabilirsiniz. Tüm kolonu seçin, banner'dan "DATA" (veri) bölümüne gelin. buradan Data tools (veri araçları) sekmesinde "Remove Duplicates" (çiftleri kaldır ya da çiftleri temizle vb.) komutunu secerseniz çiftlerin silindiğini göreceksiniz.
    kolay gelsin.
  • Çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar aşağıdaki sorunumu hallettim sayenizde yeni bir sorunum daha var.
    Yine outlook'tan excele adres listedi aktarımı yaptım. Adresleri adres defterinden değil oluşturduğumuz gruptan aldım.
    Excel'de tek sutünda alt alta olarak hem posta adresleri hem telefon numaraları hem kişi isimleri yer alıyor.
    Bana sadece eposta adresleri var bunu nasıl ayıklayabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.