Şimdi Ara

Excel Pdf Mail Hatası | Çok Bunalttı Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , office 2013 te excel dosyasını "PDF Eki olarak e-postayla gönder" butonuna tıklıyorum hata alıyorum. Posta servisini yeniden başlatın hatası alıyorum . Outlook ve office kapatıp açtım sorun düüzelmedi . Bilgisayarı yeniden başlattım sorun devam ediyor ne yapmalıyım.?

Excel Pdf Mail Hatası | Çok Bunalttı Lütfen Yardım Edin

• Merhaba, bu konuda Excel tarafında bir sorun yok,
    E-posta istemci tarafında sıkıntı yaşıyorsunuz, alternatif olarak Thunderbird üzerinden denedim, gayet sağlıklı çalışıyor.

Çözüm amaçlı office güncellemelerini yüklemeyi denedin, yine olmazsa detaylı bir reg temizleyici bulun ve office programlarını baştan yüklemeyi deneyim. Umarım faydası olur.
  • Baggwell kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler hocam. Örneğin pdf yerine xlsx dosyası olarak gönder e tıklayınca direkt mail penceresine atıyor ancak pdf olarak atmıyor. Microsoft u aradım onlar da bişey yapamadı :D Bizim iş bilmeyen türkleri doldurmuşlar oraya :D Sistem Geri yükleme ile sorun çözülecektir diye düşünüyorum . Reg ayarlarına girdim bikaç önerilen bişeyler yaptım daha fazla sıkıntı çıktı allahtan orjinal yedeğini almıştım. Böylesi hatalar gerçekten insanı hayattan soğutuyor Sorunu excel forumlarına da yazdım cevap gelmedi :D Ne varsa donanım haberde var :D
  • Eğer öyle bir problem yaşıyorsanız pdf geçiş tarafında sıkıntı var, muhtemelen çakışma oluyor.

PDF'le alakalı herşeyi temizleyin kaldırın bilgisayardan, tekrar yükleme yapın birde böyle deneyin isterseniz.
  • Baggwell kullanıcısına yanıt
    denedim hocam olmuyor. Çok garip bir sorun hata mesajı verse adam gibi çözülür de saçma sapan bir sebepten dlayı saçma sapan uyarı mesajı veriyor. Bi hata kodu olsa en azından daha rahat çözülecek. Ama şundan eminim windows güncellemesi bozuyor başka bir nedeni olamaz çünkü sorundan önce güncelleme aldı bilgisayar.
  • farklı bir PDF programı kur
    Mesela foxit kur, Foxit var ise kaldır adobe kur
    gibi..
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    denedim hocam Adobe vardı , sildim foxit kurdum yine aynı. Kayıt defterinden ayar yapılması lazım ama onuda çözemedim bi ayar yapınca diğeri bozuluyor. en sağlamı sistem geri yükleme oluyor şuanda. Çözebilirsem detaylı anlatım yapmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.