Bildirim
excel para birimi sorunu(SORUN DEVAM EDİYOR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hücreye sağ tıkla, Hücre biçimlendir, sayı, ondalık sayı kısmını 0 yap, noktalı istiyosan noktayı seç.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayca1989
Hücreye sağ tıkla, Hücre biçimlendir, sayı, ondalık sayı kısmını 0 yap, noktalı istiyosan noktayı seç..
hocam o zaman da para birimi olmuyor normal sayı oluyor -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: BenKimimSizce
up
para birimi hücresine mouse sağ tuş tıkla kategori -> para birimi -> ondalık basamak sayısı 0 yap -
evet hücre biçimlendir den sayı yerine para birimini seç aynı şeyleri yap -
-
-
-
up -
up -
up -
Hocam menü barındaki İsteğe Uyarlanmış bölümünü Para Birimi olarak değiştirip hemen alttaki ondalık basamak düzenleme butonlarını dener misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
Hocam menü barındaki İsteğe Uyarlanmış bölümünü Para Birimi olarak değiştirip hemen alttaki ondalık basamak düzenleme butonlarını dener misiniz?
tmm bi deniyim hocam yarın olmazsa yazarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: _SeRHaT_
Hocam menü barındaki İsteğe Uyarlanmış bölümünü Para Birimi olarak değiştirip hemen alttaki ondalık basamak düzenleme butonlarını dener misiniz?
hocam dediğinizi bulamadım dha ayrıntılı şekilde anlatır mısınız? -
-
-
Bende Sizin gibi 2.0 TL yazmaya çalıştım ama bi türlü ayazamadım, Sürekli 2 TL yazdı, Sanırım bu sorun Excell'le alakalı değil,
Denetim Masası'na girip "Bölge ve Dil" penceresini açın,
Aşağıda "Ek Ayarlar" tıklayın, açılan pencerede üstte ki sekmede "Para Birimi" var, burda ki ayarlarda bir değişiklik olabilir, bu ayarların nasıl olması gerektiğinide bilmiyorum, en kötü "Sıfırla" komutu verebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
Bende Sizin gibi 2.0 TL yazmaya çalıştım ama bi türlü ayazamadım, Sürekli 2 TL yazdı, Sanırım bu sorun Excell'le alakalı değil,
Denetim Masası'na girip "Bölge ve Dil" penceresini açın,
Aşağıda "Ek Ayarlar" tıklayın, açılan pencerede üstte ki sekmede "Para Birimi" var, burda ki ayarlarda bir değişiklik olabilir, bu ayarların nasıl olması gerektiğinide bilmiyorum, en kötü "Sıfırla" komutu verebilirsiniz.
öyle yaptım oldu şimdide tl gitti yerine kare geldi :S
-
şimdi Excell'de hücreleri biçimlendirme ekranından Para Birimini seçin
Benzer içerikler
- office 2007 indir
- office 2010 key
- excel yaş hesaplama
- excel borç alacak bakiye tablosu indir
- excel filigran ekleme
- office ltsc nedir
- xml dosyası açma
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X