Şimdi Ara

EXCEL'i REHBER'e Dönüştürmek. ( ÇÖZÜLDÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
67.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Contacts to Excel
    vCard Converter
    Excel to vCard to Excel
    convert vcf
    Arkadaş nette aradığımı bulacağım diye bu ve benzeri yugulamaları incelemekten
    sağa sola bu isteğimi yazmaktan artık gına baygınlık geldi bana
    tam bir senedir bir uygulama,yöntem vs. aranır ve bulunamazmı yok yok yok
    isteğim şu; cep excel'de binlerce telefon numarası bulunan sütündaki numaraya dokununca
    arama yapabilecek olmadı hiç olmazsa arama arayüzüne yönlendirebilecek
    ne bir formül ne bir yöntem nede uygulmama bulamadım
    kısacası amacım excel'i bir rehbere cevirmek istiyorum meğer ne çok şey istemişim
    belki bu ihtiyacıma cevap verebilecek bir uygulama/yöntem bir tık uzağımda
    ama bugüne kadar bulmak nasip olmadı bu yüzden
    Android Program yazabilen
    yahut EXCEL'de ben profesyonelim çok basit diyen
    veyahut'da Al işte böyle bir program var zaten
    diyebilecek bir arkadaş varsa öyle bir hayra geçecekki
    bu programa ihtiyacı olan yüzbinler duacısı olacak eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 20 Ocak 2015; 11:36:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Excel'i Rehberinize Dönüştürün (Çözüldü)

Telefon rehberinizi Excel'den telefonunuza aktarmak mı istiyorsunuz? İşte adımlar:

Excel Telefon Rehberi Şablonu Oluşturma:

• Excel'de yeni bir çalışma kitabı açın.
    • "Ad", "Soyad", "Telefon Numarası", "E-posta" ve istediğiniz diğer bilgileri içeren sütun başlıkları oluşturun.
    • Kişilerinizi bu sütunlara girin.

Excel'den Telefonunuza Numara Aktarımı:

• Excel'deki telefon numaralarını seçin.
    • "Veri" sekmesine gidin ve "Dış Veri Al" > "Metin Dosyası" seçeneğini tıklayın.
    • Bir dosya adı girin ve "CSV" dosya türünü seçin.
    • İçe aktarılan dosyayı telefonunuza aktarın ve rehberinize ekleyin.

Excel Telefon Rehberi Oluşturma:

Yukarıda belirtilen adımları kullanarak Excel'de kişisel bir telefon rehberi oluşturabilir ve bunu gerektiğinde güncelleyebilirsiniz.

Excel Rehberi Oluşturma:

Excel Telefon Rehberi şablonu, işletmeler için bir rehber oluşturmak amacıyla da özelleştirilebilir. Müşteri bilgilerini, çalışan bilgilerini veya diğer iletişim bilgilerini kaydetmek için kullanılabilir.

Bu yöntem, Excel'deki telefon numaralarını telefonuna aktarmanın ve Excel'de kendi rehberini oluşturmanın en kolay yollarından biridir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle cevabın için tşk ederim arkadaşım...
    Daha oncede bu yöntemden bahsedildi ama denemedim, çünkü binlerce müşterimin telefon bilgisini google'a paylaşmak istemedim bu paylaşım sakıncalı gibi geliyor bana...
    Google haricinde excelde köprü adresine
    (LgG2)Telefonunun rehber veya arama arayüzü yolu yazılsa amacımıza ulaşabilirmiyiz, henüz g2 de rehber yafa arama arayüzü yolunu bulupta bunu deneme şansım olmadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 18 Ocak 2015; 11:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...

• Merhaba söyle birsey yaptim.

Excelde hucreye telefon numarasini arasinda bosluk olmadan 02161234567 gibi giriyoruz.
    Sonra hucreyi sag tiklayip hucreyi bicimlendir diyoruz ve sol kısımdan özel i secip telefon numarasi diyoruz.
    Boylece hucremiz (216) 123-4567 sekline donusecek ve excel dosyamizi kayit edip telefona atiyoruz.
    Telefondan excel dosyasini acip o numarya tiklayinca benim telefonumda (lg g2) telefon simgesi cikio ve basinca arayabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 19 Ocak 2015; 13:34:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

Merhaba söyle birsey yaptim.

Excelde hucreye telefon numarasini arasinda bosluk olmadan 02161234567 gibi giriyoruz.
    Sonra hucreyi sag tiklayip hucreyi bicimlendir diyoruz ve sol kısımdan özel i secip telefon numarasi diyoruz.
    Boylece hucremiz (216) 123-4567 sekline donusecek ve excel dosyamizi kayit edip telefona atiyoruz.
    Telefondan excel dosyasini acip o numarya tiklayinca benim telefonumda (lg g2) telefon simgesi cikio ve basinca arayabiliyorsun

HAKİKATEN Bİ TIK UZAĞIMIŞTAYMIŞYA LAA
    Sen bugüne kadar nerdeydin arkadaş, uykular haram olmuştu bu işi çözecem diye
    ALLAH senden razı olsun, öyle bir hayra geçtinki sorma gitsin
    Bak, özellikle cep telefonu için bu yöntemi ben bulmuş/bilmiş olsaydım
    uygun bir yere büyük puntalı harflerle EXCEL'İNİZ REHBERİNİZ OLSUN adı altında bir konu başlığı açardım,ama bu sana yakışır
    lütfen böyle bir konu aç, buna ihtiyacı olan Forumdaşlar bu bilgiden mahrum kalmasınlar hatta google bile
    ÇÜNKÜ; öyle birşeyki basit gibi gelen bu yöntem/bilgi bırakın forumları GOOGLE amcada bile kesinlikle yok yok yok

Yanız küçücük bir ayrıntı var bende PC de falan uğraşmadım senin yöntemini cep excelde direk biçimden
    telefon numarası yaptım aynı sonucu elde ettim telefon ikonu çıktı
    ama bu telefon ikonuna tıklayınca başında sıfırımız bulunmadığı için telefon arama arayüzüne yönlendirmeden önce
    bana 3 seçenek sunuyor ÜLKENİZDEKİ RAKAM EKSİK OLABİLİR diye
    505 666 5588
    0 505 666 5588
    00 505 666 5588
    bunu aşmanında bir yolu varmı, yani bu sıfır seçme ekranından kurtulup direk arama arayüzüne geçelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 20 Ocak 2015; 0:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

HAKİKATEN Bİ TIK UZAĞIMIŞTAYMIŞYA LAA
    Sen bugüne kadar nerdeydin arkadaş, uykular haram olmuştu bu işi çözecem diye
    ALLAH senden razı olsun, öyle bir hayra geçtinki sorma gitsin
    Bak, özellikle cep telefonu için bu yöntemi ben bulmuş/bilmiş olsaydım
    uygun bir yere büyük puntalı harflerle EXCEL'İNİZ REHBERİNİZ OLSUN adı altında bir konu başlığı açardım,ama bu sana yakışır
    lütfen böyle bir konu aç, buna ihtiyacı olan Forumdaşlar bu bilgiden mahrum kalmasınlar hatta google bile
    ÇÜNKÜ; öyle birşeyki basit gibi gelen bu yöntem/bilgi bırakın forumları GOOGLE amcada bile kesinlikle yok yok yok

Yanız küçücük bir ayrıntı var bende PC de falan uğraşmadım senin yöntemini cep excelde direk biçimden
    telefon numarası yaptım aynı sonucu elde ettim telefon ikonu çıktı
    ama bu telefon ikonuna tıklayınca başında sıfırımız bulunmadığı için telefon arama arayüzüne yönlendirmeden önce
    bana 3 seçenek sunuyor ÜLKENİZDEKİ RAKAM EKSİK OLABİLİR diye
    505 666 5588
    0 505 666 5588
    00 505 666 5588
    bunu aşmanında bir yolu varmı, yani bu sıfır seçme ekranından kurtulup direk arama arayüzüne geçelim

yardımcı olduysam ne mutlu bana, öyle bir başlık açmak gibi bir niyetim yok :) sen sadece konu başlıgını Uygun bir şekilde değiştirirsen google amcaya aratanlar zaten bu konuyu bulur.
    diger bahsettiğin 3 secenek kısmına bakamadım hiç, müsait olunca ona da bakayım

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Bide şu sıfır seçme işini halledebilirsen tadından yenmeyecek
    İkidebir bu ekranda seçenek sunması baya rahatsız ediyor,numaranın başına türkiye için bir sıfır eklemeninde kolay bir yolu vardır umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 20 Ocak 2015; 15:00:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunları ben de yaşamıştım. Ben de ad soyad, telefon, şirket ve ünvan bilgilerini içeren Excel dosyası hazırladım. Yan tarafa vcf ye dönüştür diye bir buton koydum. Dönüştüre basınca Excel de kaç kişi varsa hepsini tek bir vcf dosyası yapıp Excel dosyasının hemen yanına atıyor. Bu vcf dosyasını telefona atıp telefondan içe/dışa aktar deyince telefonlar aynen rehberde. Tek sorun Türkçe karakterleri desteklemiyor. Onu da çözeceğim inşallah. Bana ademvarol0808@hotmail.com adresinden ulaşırsan sana da istediğin kriterlere uygun bir dönüştürücü hazırlayabilirim. Ücretsiz.

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Size Bir şey sormak istiyorum.

Kullandığınız programın ismi ve sürümünü söyler misiniz çünkü bende öyle bişey çıkmıyor bende g2 kullanıcısıyım.

Eğer söylerseniz bana çok yardımcınız olacaktır
  • quote:

Bu hangi program ve hangi sürüm bana bilgi verir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coktyy

quote:

telefonu şuan kullanmıyorum ama polaris office olması lazım

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infraware.office.link&hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: coktyy

quote:

O programın adı polaris değil
    OfficeSuite Pro'dur...

Ve şuan hala kullanıyorum...

• Ben de böyle bir program var. Kendim yaptım. Ücretsiz. Bana ademvarol0808@hotmail.com adresinden ulaşırsan yardımcı olurum.

• 0 dan 1 trilyona kadar olan sayıları excelde oluşturup telefonun arama engeleme kısmındaki filtreye atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. şu an düşünemiyorum valla. hiç uğraşacak halimde yok hava bunaltıcı. kolay bi yolu varsa yazın
  • bu senin yöntemle bütün numaraları engellemeyi düşünüyorum. rehberde 50 kadar numara var onları çıkarırım.

ama bu android telefonlarda numara engellemede limit var mı her şey de olduğu gibi bunda da vardır diye düşünüyorum şimdi boşa iş yapmayalım...

0 dan 1 trilyona kadar sayıları oluşturup aktarsak hepsini telefon engellermi veya boyut olarak sorun olur mu... dünya üzerinde türetilecek bütün numaraları gider.

filtre uygulaması kursak aramalar bir kaç saniye gözüküyormuş sonra engelliyormuş galiba.. bu telefonun kendinde olan engelle nasıl bilmiyorum test etmedim yarın ederim. buda öyleyse uğraşmmaya değmez. hiç arama falan gözükmeyecek 1 salise bile...

bu şekilde bütün aramaları ve mesajları engellmeyi düşünüyorum.... excelde fareyi yapıtırıp sayıları oluşturacağım hazır bulamazsam ama o kadar çok sayıyı kabul eder mi engellerken

• quote:

Orijinalden alıntı: BigRigTravels

bu senin yöntemle bütün numaraları engellemeyi düşünüyorum. rehberde 50 kadar numara var onları çıkarırım.

ama bu android telefonlarda numara engellemede limit var mı her şey de olduğu gibi bunda da vardır diye düşünüyorum şimdi boşa iş yapmayalım...

0 dan 1 trilyona kadar sayıları oluşturup aktarsak hepsini telefon engellermi veya boyut olarak sorun olur mu... dünya üzerinde türetilecek bütün numaraları gider.

filtre uygulaması kursak aramalar bir kaç saniye gözüküyormuş sonra engelliyormuş galiba.. bu telefonun kendinde olan engelle nasıl bilmiyorum test etmedim yarın ederim. buda öyleyse uğraşmmaya değmez. hiç arama falan gözükmeyecek 1 salise bile...

bu şekilde bütün aramaları ve mesajları engellmeyi düşünüyorum.... excelde fareyi yapıtırıp sayıları oluşturacağım hazır bulamazsam ama o kadar çok sayıyı kabul eder mi engellerken
    Rehberine istediğin numaraları kaydet.
    Android menüsünden rehberim dışında aramaları reddet seçeneğini işaretle
    Rehberin dışında Olası bütün numaraları engellemiş olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.