Bildirim
Excel Dosyasına Elle Yazılan Numaralar Nasıl iPhone' atılır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuda fikri olan yokmu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.icloud.com'a elle koplaya yapıştır yapabilirsiniz (tek tek) -
Markette rehberi excel'e atanprogramlar var belki geri yükleme de oluyordur deneyin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
banada lazım.
öğrendiğim kadarıyla .cvs ile yapılıyor ancak tam nasıl öğrenemedim. gmail, hotmail vs gibiden aktarım yapabilirsin. gmaile cvs ile eklenebiliyor.
tam bilen biri varsa benimde işimi görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: tarikosman7
banada lazım.
öğrendiğim kadarıyla .cvs ile yapılıyor ancak tam nasıl öğrenemedim. gmail, hotmail vs gibiden aktarım yapabilirsin. gmaile cvs ile eklenebiliyor.
tam bilen biri varsa benimde işimi görür.
yine icloud.comda içeri aktarma olması lazım alt tarafta -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
quote:
Orijinalden alıntı: tarikosman7
banada lazım.
tam bilen biri varsa benimde işimi görür.
yine icloud.comda içeri aktarma olması lazım alt tarafta
maalesef hocam, iCloud.com' da içe aktarma kısmında yalnızca vCard mevcut buna rağmen yine de elimdeki excel i denedim kabul etmiyor, 97-2003 excel ile deneme amaçlı 3 - 4 satırlık deneme telefon numarası yazarak onu denedim o da olmadı. yani bahsettiğiniz yol mümkün değil. -
excel i vcs haline getirip google aktarıp oradan iphone aktarım olabilir. ancak, vcs formatında da virgül ile ayırmak vs gerekiyor, biraz meşakkaetli oluyor.
varsa bu numaralar simde falan, bir arkadaşından android telefon alıp onunla google aktarımı daha kolay olur. sonrasında iphone aktarmak mümkün.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X