Şimdi Ara

Excel Ders Programı (Görüp Görebileceğiniz En Gelişmiş Program)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
36
Favori
21.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uzun özelliklerini yazmak istemiyorum resimlerden bakın anlarsınız zaten. Genel olarak hedef,ilerleme yüzdesi,kitap bitirme durumu, kitaplardaki konu bitirme durumları(X ve Tik li olan kısım 2.resim) vs vs. var. MF olduğum için ona göre ayarlı diger alanlardaki arkadaşlar biraz oynama yapmaları gerekebilir.

1. Resimdeki kısımda kitapların sayfa sayıları ve çözülen sayfa kalan sayfa vs. var. Kendi çözdüklerinizi oraya ekleyin. Ordaki kitap satırlarından daha az kitabınız varsa boş bırakın.

2. Resimdeki her dersin konularının kitap kitap bitirme durumları var ben her dersten 5er kitap ekledim artık siz kendi kitaplarınızı yazarsınız üstüne. Eğer 5den daha az kitap kullanıyorsanız mesela 3 kitap diyelim son 2 sütünun hepsini Tik yapın yani 0 yapın olacaktır. Biraz kurcalayın anlarsınız

Ek olarak LYS Bölüm Den. ve LYS Deneme çizelgeleride var sol alttaki sekmelerden geçiş yapın.

Not: İlerleme yüzdesinin doğru çalışması için toplam sayfa sayına göre formülü düzenlemeniz lazım Şuanki formül: "=AŞAĞIYUVARLA(G87/96;2)" buradaki 96 şuna bağlı olarak değişir Toplam soru sayfanız 9600 ise 96 , 1000 ise 10 veya 5600 ise 56 olması lazım. isteyenler düzenleyebilir formül kullanmayı bilmiyorsanız boşverin

Edit: rezerve alanlara programı özel haziranda editlicem fakat bu kadar kişi yeterli 11nisan 17:59 itibaren rezerv yapmayın boşuna :D

Hadi iyi dersler

Programdan Resimler:
     Excel Ders Programı (Görüp Görebileceğiniz En Gelişmiş Program)  Excel Ders Programı (Görüp Görebileceğiniz En Gelişmiş Program)  Excel Ders Programı (Görüp Görebileceğiniz En Gelişmiş Program)  Excel Ders Programı (Görüp Görebileceğiniz En Gelişmiş Program)

Download Link:
    yadi.sk
    0x888_Program.xlsx — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/PY_q1e_2M25ES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 16 Nisan 2014; 0:21:52 >

• Eyvallah
  • Harika bir programa benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar Filozofu

Güzel olmuş deneme takibi için işime yarar
  • Oha hocam bu ne iyi is becermissin Haziran'dan sonra senden istiysem bir program yardımcı olursun insallah
  • Usenirim la ben bunu yapmaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler, işimize yarayacak güzel bir çalışma; emeğinize değmiş gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babywolf

teşekkürler, işimize yarayacak güzel bir çalışma; emeğinize değmiş gerçekten.
    Yorum yapan herkese teşekkür ederim umarım faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Alıntıları Göster
    dostum müthiş bir şey yapmıssın. excel kullanmaktan zerre cakmam ama sırf şunun için ögrenebilirim. eline emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teruzor -- 9 Nisan 2014; 15:10:41 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Haziranda program yapmanı istyicem buraya rezerv alalım sonra cayma :D
  • quote:

adam biliyor işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

quote:

adam biliyor işi

Alıntıları Göster
    Gayet güzel çok beğendim .

• Bende ygs de b öyle bir şeyler yapmıştımda bıraktım çalışmam gereken konuları sıralıyorum sırayla bitiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Bende ygs de b öyle bir şeyler yapmıştımda bıraktım çalışmam gereken konuları sıralıyorum sırayla bitiriyorum
    takip, mezuna kalırsam haziran sonu tm için düzenlenmişini isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

takip, mezuna kalırsam haziran sonu tm için düzenlenmişini isterim

Alıntıları Göster
    Harikaaa. Rezervee.
    Edit:Hocam şu yüzde meselesinde toplam kitap sayfası mı nedir? Biraz daha açıklasanız..
    Edit2:Gün tarihini kendimize göre değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamamtellagi -- 24 Nisan 2014; 17:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

Harikaaa. Rezervee.
    Edit:Hocam şu yüzde meselesinde toplam kitap sayfası mı nedir? Biraz daha açıklasanız..
    Edit2:Gün tarihini kendimize göre değiştirebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    hocam programın linki verir misin ben de yapayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

hocam programın linki verir misin ben de yapayim

Microsoft Excel 2010 hocam googlde microsoft office 2010 full diye arat indir
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

tamam hocam saol
    çok karışık bea

bu da benim program

Excel Ders Programı (Görüp Görebileceğiniz En Gelişmiş Program)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.