Şimdi Ara

excel de formül yardımı yapabilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,bi kod yazdım.120 lira toplam borç.120 lira ödeyenin borcu bitiyor.mesela adam 60 lira verdi sonra 2. taksitte de 60 vererek borcunu bitirdi.
    böyle parayı ikiye bölüp verenlerin borcu aynen devam ediyorya,bu borçluların listesini farklı bi sayfaya nasıl alabiliriz otomatik olarak?

mesela adam 60 verdi ama borcu hala var.bu adamın ismi farklı bi sayfada yer alsın liste halinde.borcunu bitirdiğinde ise diğer listeden ismi otomatik olarak kalsın bunu nasıl yapabiliriz?yapabilir miyiz?

excel de formül yardımı yapabilecek?

• bu işini görür mü bir bak.
    sayfa 1 de senin bu veri var sayfa 2 de istediğin formül.
    tam olarak anlamadım ne istediğini anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım
    bak bakalım istediğin şey bu mu?

http://s1.dosya.tc/oejwzl/Kitap1.rar.html
  • benim yukarıya koydugum ss de 60 TL,60 TL yazınca borcu bitiyor.karşı tarafta borçlu yazmıyor.

seninkinde ise 60 , 60 yazıyorum hala borçlu yazıyor karşısında.

60 tl,60 tl yazınca taksitlere borçlu yazısı kalkacak,ismide diğer sayfa 2 den kalkacak. aynen böyle bişey lazım.
    yukarıda tam olarak anlatamadım sanırım

eyvallah hocam ilgilendiğin için.

bişeyler yapabilir miyiz?

edit:borçlu yazısına gelip,oraya 0 yazınca isim diğer sayfakan kalkıyor.tamam.bunu biraz geç idrak ettim
    ama ben oraya 0 yazmıyayım.taksitlere 60 tl ve 60 tl yazınca otomatik olarak borçlu yazısı kalsın 0 olsun.diğer sayfadanda ismi silinsin.
    tekrar teşekkürler hocam kitap1 için.hiç fena olmamış.elimle 0 yazsamda güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 13 Temmuz 2010; 15:41:11 >

• Buyur speedman istediğin şeklin son hali.

http://s1.dosya.tc/mG3Bd4/Kitap1.rar.html

Yalnız sayfa 2 de isimlerin görünmesini istediğin B sütununda aslında formül var.
    ordaki hücre boş gibi görünse de içi dolu, formülü silmeyesin :D
  • hocam büyüksün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 2 Temmuz 2011; 13:51:13 >
  • tekrar işimiz düştü vatandaşa.adam çizilmiş.çizmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 2 Temmuz 2011; 14:10:03 >
  • sorun şu..borcu olanlar
    1 ahmet
    2 mehmet
    3 speed
    4 donanimhaber
    5 deneme
    6 denememe

ahmet ve mehmet in borcu bitti diyelim.bunların isimleri listeden siliniyordu ancak yerleri boş kalıyordu
    yeni liste şöyle olsa

1 speed
    2 donanimhaber
    3 deneme
    4 denememe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel ile Alacak-Verecek Takibi
    2 yıl önce açıldı
    Excel Formül Sorunu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.veresiyem.com/
    ücretsiz işini görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.