Bildirim
Excel 120mb Dosyanın Acılma Hızı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dosya büyük olduğundan dolayı diskin çeşitli yerlerine dağınık bir biçimde kaydedilmiş olabilir.
eğer böyle bir durum varsa defrag ile dosya açılış hızını arttırabilirsin.
eğer xls olarak kayıtlı ise xlsx olarak kaydertmeyi dene
çok sık kullanmadığın sayfaları başka bir dosyaya taşı. -
yalnız ssd kullanıyorum ve dosyayı. usb bellekten alıp attim makınama. Diğer söylediklerinizi kontrol edicem tesekkurler. Dosyada xlsx olarak kayıtlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidynelly -- 29 Ekim 2014; 19:18:58 > -
SSD de okuma/yazma kafası ve hareketli parçalar yok ama dosyanın çok parçalı olması okuma ve yazma süresini uzatır. -
Dediğinizide yaptım ama bir değişim olmadı. Birde office 2013 yükleyip deniycem bakalım bir degisiklik olucak mı ? -
programın kendisi ne kadar sürede açılıyor. dosya olmadan -
quote:
Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2
programın kendisi ne kadar sürede açılıyor. dosya olmadan
hangi program dostum. Excel kastedıyorsan. Normal bir excel hemen acılıyor. Ama bunun boyutu buyuk oldugu ıcın bu kadar uzun suruyor acılması, bu kadar uzun acılması bana mantıksız gelıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X