Şimdi Ara

Excalibur alınır mı ,monsterla karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum fiyatlar epey yükseldi o yüzden yüksek özellikelere sahip bir asus msi felan almak yalan oldu biraz .
    şuan monster ve excalibur bakıyorum internette çok farklı görüşler dönüyor ama gerçekten casperın son oyun serisi laptoplarını kullananlar ve monster tulpar ve abra serilerini kullananlar görüşlerini söyleyebilir mi
    excalibur hakkında artık onlar da oyun notebooku yapıyor fiyatfarkı markadan kayaklanıyor excalibur da en az monster kadar iyi diyenler de var casper çöptür tarzında konuşanlar da var 6000 e kadar bütçem var ama 5500 den yukarıya kolay kolay çıkamam sanırım sizin bu aralıkta gaming leptop öneriniz var mı excalibur alsam pişman olur muyum sizce ?
    şimdi diğer sayfaları linklerini paylaşmak yasak mı değil mi bilmşiyorum aradığım model şu excaliburda:
    CASPER Excalibur G860.7700-B190P i7-7700HQ 16GB 1TB+128GB SSD 6GB 1060 17.3" Full HD Anti-Glare Laptop

• Geçen hafta oğluma Excalibur'un G860 modelini aldım, bahsettiğiniz konfigürasyonda. Önceki bilgisayarında zorlukla oynadığı veya hiç oynayamadığı oyunları herhangi bir ısınma sorunu olmadan full detayda oynayabiliyor. Kasa gayet kaliteli, soğutma kanalları yanlara değil arkaya doğru ve geniş. Ekstra fan çalıştırma tuşu konulmuş ama şu ana kadar çalıştırmaya ihtiyaç duymadı. 1 haftalık süreçte gayet memnun bilgisayarından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac 4060 TI alınır mı acaba
    2 yıl önce açıldı
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.